Tι παραλάβαμε σήμερα..

Α μάλιστα κατάλαβα, δεν τη γνωρίζω την συγκεκρι μένη μάρκα, είναι τόσο καλά τα εργαλεία αυτά ; Και από μεταφορικά ;
Diabolic αν δεν σου κάνει κόπο βέλε ξανά το link

Εδώ μπορείς να δεις όλη του την γκάμα με την ησυχία σου!

http://www.ebay.com/sch/zenshin1092012/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα τα εργαλεία!!!

Θα τον ταράξετε τον Γιαπωνέζο αλλά να ξέρετε ότι επειδή τα στέλνει με SAL ο χρόνος αναμονής είναι πάνω από 1 μήνα...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νίκο αλμυρούτσικα είναι απ ότι βλέπω, τεσπα σ ευχαριστώ φίλε και για άλλη μια φορά να είσαι καλά να τα χαρείς !!

Είναι αλλά η ποιότητα δεν έχει καμία σχέση με τα απλά που παίρνεις.
Εγώ πάντως τα μεταφορικά τα μοιράστικα οπότε η τιμή ήταν πιο ελκυστική (περί τα 25 ευρώ βγήκαν).
Σε ευχαριστώ! :)

Δε παρέλαβα ακόμα το φαλτσοπρίονο αλλά καλό είναι να πω την εμπειρία μου με το live chat του αμαζον. Μιλησα με έναν υπάλληλο εκεί και του είπα ότι και καλα τη Παρασκευή που πέρασε θα το είχα στα χέρια μου και ότι μέχρι και σήμερα 4 μέρες μετά δλδ δεν έχω καμία ενημέρωση.
Μου είπε ότι έχει μπει Ελλάδα και λογικά σε 2 εργάσιμες θα το έχω στα χέρια μου. Αν δε το έχω να ξαναεπικοινωνήσω μαζί τους. Και σαν ένδειξη συγνώμης μου έκανε refund χωρίς να πω τίποτα 40 british pounds 50 ευράκια δηλαδή. Απλά wow για την εξυπηρέτηση

Και γω θελω refund!

:bigcry:

upload images free
Εφτασε και ειναι μικρο.
Δεν μου γεμισε το ματι μολις το ειδα, ειπα πατατοφσκι εκανα. Γιατι οι στροφες που γυρναγε μου φανηκα ιδανικες στο να ξυνω τα ... μου.:flipout:

Αλλα οταν το εβαλα στο 15αρι κοντρα πλακε ειδα οτι το λεει η ψυχη του. Το δοκιμασα και σε mdf .6αρι και εκει μια χαρα.
Ξυλο δεν δοκιμασα. Αλλα φανταζομαι δεν θα εχει προβλημ οπως και σε μελαμινι.

Τελικά δεν πάεις για refund nektarie kai καλά κάνεις. Είναι μικρό και εύκολο στη χρήση. Πήρα και εγώ κατι αντίστοιχο (δές προηγούμενα posts moy σε αυτό το νήμα).

Kαλοριζικο το μαγνητακι!!
Ποσες φορες με εχουν σωσει αυτα τα μαγνητακια απο μικρες βιδες που πεφτουν και χανονται στα χαλια,χορταρια κλπ...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και γω θελω refund!

:bigcry:

upload images free
Εφτασε και ειναι μικρο.
Δεν μου γεμισε το ματι μολις το ειδα, ειπα πατατοφσκι εκανα. Γιατι οι στροφες που γυρναγε μου φανηκα ιδανικες στο να ξυνω τα ... μου.:flipout:

Αλλα οταν το εβαλα στο 15αρι κοντρα πλακε ειδα οτι το λεει η ψυχη του. Το δοκιμασα και σε mdf .6αρι και εκει μια χαρα.
Ξυλο δεν δοκιμασα. Αλλα φανταζομαι δεν θα εχει προβλημ οπως και σε μελαμινι.

Δεν τις είδες εσύ τις στροφές του!!!

Σώπα ρε σκληρόπετσε!!!

Καπάκι χύτρας είναι αυτό; WOW

Καλορίζικοοοοοο

Το καπάκι ; αχαχαχαχα

Ναι μωρέ, είπα να δοκιμάσω κάτι βαρύ (ευτυχώς που δεν με πήρε είδηση η γυναίκα )
Καλά τώρα που το πήρα ούτε κλειδιά θα μου πέσουν σε δύσκολα σημεία ούτε η βίδα ή το παξιμάδι θα χωθεί κάπου στην μηχανή του αυτ-του, έτσι είναι.

Σας ευχαριστώ !!

Φίλε Νεκτάριε καί Agrotiss (θύμησε μου το όνομα σου) καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά εργαλεία σας,χρησιμότατος ο μαγνήτης
Νεκτάριε άν δέν βαριέσε καί έχεις χρόνο μπορείς νά κάνεις ένα review στό κατάλληλο νήμα στο mini δισκοπρίονο,να δούμε μέχρι πόσα mm κόντρα πλακέ-μελαμίνη-μασίφ ξύλο κόβει άνετα πού ζορίζεται κ.τ.λ

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φίλε Νεκτάριε καί Agrotiss (θύμησε μου το όνομα σου) καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά εργαλεία σας,χρησιμότατος ο μαγνήτης
Νεκτάριε άν δέν βαριέσε καί έχεις χρόνο μπορείς νά κάνεις ένα review στό κατάλληλο νήμα στο mini δισκοπρίονο,να δούμε μέχρι πόσα mm κόντρα πλακέ-μελαμίνη-μασίφ ξύλο κόβει άνετα πού ζορίζεται κ.τ.λ

Ευχαριστως!
Παντως νομιζω πως βρηκα το δισκοπρινο μπαταριας που ηθελα. Κοντρα πλακε το μισοκοβει ανετα, οπως και παλετες. Σε μινι μεγεθος και βαρος μαι σε κλασμα τιμης εναντι καποιοιυ αλλου επωνυμου.

Kαλοριζικο το μαγνητακι!!
Ποσες φορες με εχουν σωσει αυτα τα μαγνητακια απο μικρες βιδες που πεφτουν και χανονται στα χαλια,χορταρια κλπ...

Εμένα πάλι είχε ρίξει ο πατέρας μου μια βίδα μέσα στο πίσω φτερό ενός φιατ πούντο... Στα χαλιά και στα χορτάρια είναι απλό το θέμα... :flipout:

- 50 για καθυστέρηση 1 μέρας? Αν συνεχίσει με αυτή τη πολιτική πως να βγεί απο πάνω...