Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήρα 2 φθηνά δράπανα για τις παλιοδουλιές στον κήπο να μη χαλάω τα Makita μου...

(Η σύζυγος δεν κατάλαβε τίποτα χε χε χε όλα ίδια τα βλέπει...) :fahne90:

Πήρα 2 φθηνά δράπανα για τις παλιοδουλιές στον κήπο να μη χαλάω τα Makita μου...

Καλορίζικο !! έχω ακριβώς το ίδιο αλλά χωρίς τα εξαρτήματα, δεν βαριέσαι..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα νά είναι,φίλε μου MadPax μήν μου υποβαθμίζεις τά B&D χαχαχα :ernaehrung004:
Γιά τά Praktyl συμφωνώ

Από πού τά αγόρασες καί έχει τόσο στόκ,καί τί τιμή τό B&D ?,Πρίν λίγες μέρες είχα αγοράσει τό λίγο μεγαλύτερο δράπανο 800 watt Β&D στά 71 ευρώ από Leroy-Merlin

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καθόλου δεν τα υποτιμώ Δημήτρη τα B&D τα θεωρώ (και είναι) πολύ καλά εργαλεία και VFM για την ποιότητά τους. Απλά επειδή δεν θέλω να καταπονώ τα ακριβά μου και να τα αποθηκεύω έξω στον κήπο και δίπλα στη θάλασσα προτίμησα να πάρω κάτι φθηνότερο. Επειδή λείπω πολύ καιρό από το σπίτι, προτιμώ να χαλάσει ένα φθηνό
εργαλείο από την υγρασία και το αλάτι, παρά ένα πανάκριβο. 59.90 το πήρα το B&D από το Media Markt στο Μαρούσι, είχε άλλα δύο στο καλάθι.
Το Practyl ξέρεις...

:ernaehrung004:

Όχι παιδιά, δεν έχω σχέση με το εργαστήριο στη φωτογραφία που ανάρτησα. Απλά βρήκα τη φωτογραφία κάπου στο ιντερνετ και είπα να την παραθέσω έτσι για να μας κινήσει λίγο την φαντασία.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έχουν υψηλό WAF φαίνεται.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

πήρα κάτι διακοσμητικά για τις κατασκευές μου.
View attachment 125303
Ωραίοι μεντεσεδες. Από που;

Παιδια αν καταλαβα καλα δεν ειναι το εργαστηρι τοτ Αθαναση αυτο,ειναι ενα εργαστηρι που ευχεται σε ολους!Αν ειναι παντως εχω μεινει αφωνος!

Όχι παιδιά, δεν έχω σχέση με το εργαστήριο στη φωτογραφία που ανάρτησα. Απλά βρήκα τη φωτογραφία κάπου στο ιντερνετ και είπα να την παραθέσω έτσι για να μας κινήσει λίγο την φαντασία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραίοι μεντεσεδες. Από που;

ΑΦΟΙ ΣΙΔΕΡΗ, Βύσσης 14 στο Μοναστηράκι, ψάξαμε σε 3 -4, οι περισσότεροι έχουν τα κλασσικά μαύρα. Αυτοί με παραγγελία τα φτιάχνουν σε ότι χρώμα θέλεις.

Σεγάκι… Σεγάκι… Σεγάκι; Σεγάκι ! Ναι καλά ακούσατε αγαπητοί. Όσο και αν προσπάθησα να οικονομίσω μερικά ευράκια, δεν τα κατάφερα.

Να πως προέκυψε. Είπα να σουλατσάρω κι εγώ λιγάκι σε ένα κατάστημα DIY που ήταν ανοικτό σήμερα Κυριακή. Για να φανταστείτε δεν μπήκα καν στο κόπο να περάσω από ATM πρίν. Ήξερα ότι είχα 20 ευρώ στο πορτοφόλι μου τα οποία ήταν αρκετά για να με κρατήσουν στις βασικές ανάγκες της μέρας καθώς και της επομένης.

Μπαίνοντας στο κατάστημα αντίκρυσα μπροστά μου σε προσφορά την ακόλουθη σέγα. 27.50 Special Offer στο κουτί. Λέω μέσα μου «άστο φίλε ξέχνα το» ….«Μόνο 20 ευρώ έχω μαζί μου δεν φτάνουν» και συνέχισα την σουλάτσα μου στο κατάστημα! Ρε λέω από μέσα μου… Δεν κοιτάζω μπάς και έχω κανένα ψιλό που δεν πρόσεξα? Κοιτάζω στο πορτοφόλι και τι βρίσκω; Σε μία θηκούλα του υπήρχε ακόμα ένα Πεντάευρω!!!! Άρα συνολικά 25 ευρώ… υπολείπονταν 2.50 ευρωπουλάκια για να αποκτήσω την σέγα!!! Πάω στο αυτοκίνητο, μετρώ τα λεπτά μου και ναι… Βγήκαν τα 2.50…. Ιδού το αποτέλεσμα πιο κάτω. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Χρειαζόμουν μία απλή σεγίτσα για να κόβω τις PCB boards μου ! Άσε που σκέπτομαι να της κτίσω και ένα σταθμό DIY !

Στην πάνω φωτογραφία, στη βάση της σέγας πάνω δεξιά βλέπετε το βιδωτό? Πολύ καλό για εφαρμογή σε πάγκο ή σε DIY στήριγμα τέλος πάντων.

Οπα!
Καταρχην μεγεια τη σεγα.
Κατα δευτερον βλεπω εχει κουμπωμα λαμας με βιδες.
Εχω μια παρομοια σεγα με βιδωτο τσοκ που εχει σπασει.
Ηταν πολυ καλη σεγα,ρυθμιζομενων στροφων αλλα μετα το σπασιμο πηρα μια bosch.
Οποτε φανταζομαι θα βρω ανταλλακτικο :guitarist:

Καλορίζικη καί καλοδούλευτη η σέγα Αθανάση,βλέπω ότι υπάρχει καί έταιρος συνάδελφος μέ προτίμηση στά B&D -bye-
Τά pcb νομίζω είναι πιό εύκολο νά τά κόβεις μέ ένα πολυεργαλείο τύπου dremelοειδές ,εγώ έτσι τά κόβω

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιωτη μηπως τα παιδια εχουν ηλεκτρονικο μαγαζι;;Εχω φαει τον κοσμο για τετοια πραματακια..

Δυστυχώς Νικόλα, είναι ένα από τα πολλά καταστήματα που υπάρχουν στη περιοχή. Μήπως να τους έπαιρνες τηλέφωνο;
2103214107

Καλορίζικη καί καλοδούλευτη η σέγα Αθανάση,βλέπω ότι υπάρχει καί έταιρος συνάδελφος μέ προτίμηση στά B&D -bye-
Τά pcb νομίζω είναι πιό εύκολο νά τά κόβεις μέ ένα πολυεργαλείο τύπου dremelοειδές ,εγώ έτσι τά κόβω

Δεν ξέρω γιατί έχω τέτοια προτήμιση. Ισως το πορτοκαλί χρώμα και η τιμή.

Πολύ δύσκολο με dremel και αντίστοιχα. Με εξάρτημα δισκάκι πάλι πρέπει να να κρατάς το εργαλείο σε γωνία. Άρα η κοπή δεν θα είναι 90'ο.....

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δυστυχώς Νικόλα, είναι ένα από τα πολλά καταστήματα που υπάρχουν στη περιοχή. Μήπως να τους έπαιρνες τηλέφωνο;
2103214107

Θα το κανω Παναγιωτη,να εισαι καλα!

Πολλά πορτοκαλί βλέπω τελευταία καί χαίρομαι χαχαχα
Καλορίζικη και καλοδούλευτη φίλε Κώστα,έχω τήν ίδια σέγα από τό περασμένο καλοκαίρι καί είμαι πολύ ευχαριστημένος.