AGROTISS
Supreme Member
Σημερα παρελαβα ενα VFM (value for me) σετακι λαμες σεγας Ryobi, μαζι με μια σεγα.
Για ξυλο και πλαστικο. Μεσα ειναι και μια λαμα flush cut
Καλορίζικα, καλά πριονίσματα Μιχάλη !! :ernaehrung004:
Σημερα παρελαβα ενα VFM (value for me) σετακι λαμες σεγας Ryobi, μαζι με μια σεγα.
Για ξυλο και πλαστικο. Μεσα ειναι και μια λαμα flush cut
Νίκο Πετειναράκη - Diabolic καλορίζικα παιδιά , καλές εργασίες !!
Εεεε όχι και καλορίζικα στον Νίκο (Diabolic), όχι και να ριζόσουν! Καλοπούλητα!!!
Καλορίζικο το νρεμέλ. Μην νομίζεις, και η έκδοση με την κασετίνα δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Τσάμπα χώρο πιάνει.
Το ξέρω ότι ο Μιχάλης έβγαλε το αφρολέξ και τα έχει βάλει χύμα μέσα, εμένα που δεν μου πάει η καρδιά να την "αποδομήσω", απλά μου πιάνει χώρο...
E,δε δινω και εγω ρε φιλε μαζι με τους μαθητες μου;Τι παιζεται με τις σκουπες παλικαρι;Τις εμπορευεσαι βρε;
Κατεφτασε. Είναι αυτό εδώ με 39 μαζι με τα μεταφορικα:
http://www.amazon.com/DEWALT-DWA2T4...d=1457540024&sr=8-1&keywords=dewalt+dwa2t40ir
View attachment 125452
Αρκετα ποιοτικο και πρακτικο κουτακι. Περιμενα ότι θα ειχε πολλα μεγεθη στα bits ενώ στην πραγματικοτητα εχει 2-3 επαναλαμβανομενα (πχ 13τεμ. ΡΗ2, πράγμα το οποιο μου διεφυγε στην παραγγελία).
Το καλο είναι ότι τα εχει και σε μεγαλα μηκη, ώστε να μπαινουν χωρις προεκταση κι απ ότι διαπιστωσα πατανε καλα σε αρκετες βιδες.
Καλύτερα έτσι άλλωστε οι περισσότεροι παίρνουμε σετάκια με μύτες και χρησιμοποιούμε μόνο 3-4...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.