Eιναι πολυ καλη σειρα και με καποια 18βολτα εργαλεια πολυ ιδιαιτερα οικονομικα και χρησιμα.
Εδω η λεπτομερεια απο την μικρη μπαταρια της σειρας, την 1.5Ah, η οποια εχει 4 λεντακια (οχι τρια) που εχουν οι περισσοτερες αλλες σειρες ( και αν εχουν στις μικρες μπαταριες τους)
Επισης δεν ξερω τι στοιχεια περιλαμβανουν οι μπαταριες τους καθως οι διαρκειες τους ειναι πολυ εντυπωσιακες.
![]()
H Ryobi ανηκει στο group TTI (μαζι με την Milwaukee, AEG και αλλες μαρκες) και ειναι η DIY σειρα τους.
RYOBI power tools have select features customers expect to find on more expensive professional tools. The blend of these professional features with value pricing makes RYOBI branded products the perfect choice for Do-it-Yourselfers and cost conscious pro.
As one of the world's largest and most innovative power tool manufacturers, RYOBI® power tools specializes in making pro-featured power tools truly affordable. That's why RYOBI is the brand of choice for millions of homeowners, woodworkers, hobbyists, craftspeople, and value-conscious contractors.
Today, RYOBI power tools offers you more pro feature, affordable power tools than ever.
http://www.ttigroup.com/en/our_brands/by_brand/ryobi
Κυριως τα αγοραζω απο το Amazon.de και το Amazon.co.uk το οποιο εχει κατα καιρους ευκαιριες παρ´ολο που γενικοτερα ειναι πολυ ακριβοτερο.
Δεν ξερω τις αναγκες σου, εμενα με καλυπταν τα 10βολτα.
Ο λογος που ξεκινησα με την Ryobi ηταν 2-3 εργαλεια που δεν τα εβρισκα αλλου οπως ενας air compressor και ενα φαλτσοπριονο μπαταριας. Μετα κολλησα με την αποδοση και την καλη σχετικα ποιοτητα και συνεχισα...
Το παλμικο της Ryobi ειναι πραγματικα ισχυροτατο αλλα δεν εχει ταχυτητες οπως καποια ακριβοτερα μοντελα. Εγω δεν εχω θεμα καθως η σκανδαλη σου δινει προοδευτικη δυναμη.
Το νεο ομως μοντελο της Ryobi που θα κυκλοφορησει σε λιγο εχει τρεις ταχυτητες. Ισως αξιζει να περιμενεις.
http://toolguyd.com/new-ryobi-power-tools-accessories-for-2016/
![]()
Βγαινει ομως συντομα και το impact driver της parkside για το οποιο εχω ακουσει απο τα μελη μας εδω καλα λογια.
Εχεις inside info ? Πέρσι το καλοκαίρι που βγήκε δεν το πήρα γιατι δεν το περιέγραφε ως παλμικό αλλά ως κρουστικο. Και το συνειδητοποίησα διαβάζοντας το forum σας (μας).
Oι Samsumg και οι LG ειναι οι κορυφαιες μαρκες 18650 μπαταριων κατα τη γνωμη μου, ιδιως για αυτες που μπορουν να δωσουν τα πολλα A που απαιτουνται απο τα powertools.
Η LG ξερω οτι επενδυει πολλα χρηματα στην ερευνα και τεχνολογια για την χημεια λιθιου, οπως αλλωστε και η Samsung. Aν ανοιξω το battery pack θα χαρω περισσοτερο αν τα στοιχεια ειναι LG)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Noμιζω οτι το διαβασα σημερα στο νημα των Lidl.
Ναι, το έβλεπα χθες στο αμερικανικό site. Αυτο ζαχαρώνω.
Merci George!
Mε το φωτιστικο led, δεν νομιζω να κανω δημιουργιες, θα τις φωτιζω ομως μια χαρα)
Σχετικα με τον γωνιακο τροχο θα πω και σε εσενα να δεις αυτον που βγαζει το Lidl. Eiναι κριμα να επενδυσεις σε νεο συστημα μπαταριων/φορτιστη, αν υπαρχει αξιολογη εναλλακτικη.
Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά επαγγελματικό καλό με λίγο παραπάνω μπάτζετ από τα lidl..δεν νομίζω να υπάρχει, θα πρέπει να ανέβεις πολύ σε λεφτά για να έχεις ένα επαγγελματικό καλό.
Άντε κάνε μια εγχείρηση να δούμε τι φοράει.
Τα δικά μου battery packs της 36βολτης σειράς φοράνε στοιχεία Samsung.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.