Να εισαι καλα φιλε!!!
Στο νησι δυστυχως δεν ειχα μια μεση λυση σε δραπανα οποτε αυτο εκει θα βοηθησει!
Θα μπει στο ραφι προς εκθεση το πορτοκαλι B&D του παππου μου!
![]()
Φίλε Κυριάκο εχω ενα ίδιο απο τον πατέρα μου και δουλεύει ακόμα. Κι αν εχει φάει ζόρια. Κορνιζαρισε το κι ασετο.
Ετσι το εχει και ο μαστρο Μιχαλης, αψογο, με εξτρα προσαρμογεα που το κανει σεγα και αλλον που το μετατρεπει σε δισκοπριονακι!!!
Κυριάκο καλορίζικο το Bosch!Να εισαι καλα φιλε!!!
Στο νησι δυστυχως δεν ειχα μια μεση λυση σε δραπανα οποτε αυτο εκει θα βοηθησει!
Θα μπει στο ραφι προς εκθεση το πορτοκαλι B&D του παππου μου!
![]()
Τελικά αυτό το B&D πρέπει να είναι το πιο διαδεδομένο εργαλείο που άντεξε για δύο γενιές.
Οι περισσότεροι, όπως κι εγώ, το έχουμε ακόμα.
Χθες αργά παρέλαβα το μπλεδακι που θα πάει στην Χιο στον μαστρο Μιχάλη τον παππού μου!
Εξαιρετικά γρήγορο το e-shop το παράγγειλα στις 11 και στις 4 ήταν στο κατάστημα που είχα ζητήσει.
![]()
Νομίζω ότι τα τρυπανάκια είναι στην προσφορά μέσα στην τιμή.
απο kentrovidas.gr![]()
κάτι τρυπάνια που δεν είχα γιατί είχαν λιώσει/σπάσει οι μύτες
το σετ κατσαβίδια γιατί έχω άλλο τεμάχιο fatmax και δεν φθείρεται με τίποτα
τα γυαλιά για τα τριψίματα
τα ακουστικά (που τα έβαλα στο σπίτι και άκουγα την καρδιά μου!) για τις δουλειές του κήπου περισσότερο (σκαφτικό-χλοοκοπτικό)
το έκκεντρο είναι δώρο και εγώ θα πάρω το παλιό του. ένα graphite των 35ο που για τις ανάγκες μου είναι υπερ αρκετό
τη τσαντούλα για να φορτώνω γρήγορα ανάλογα τη δουλειά
και το σπρέυ με το γράσσο αντί το κλασσικό WD-40 που έβαζα μέχρι τώρα και δεν είναι η δουλειά του μάλλον!
δέχομαι αντιπροτάσεις για να το έχω στο νού μου σε μελλοντική αγορά!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
KNIPEX - ΤΑΝΑΛΑΚΙ ΨΙΛΗ ΜΟΝΩΣΗ Νο160mm
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 10.78ο
3M - Fahrenheit Γυαλιά Προστασίας
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 14.00ο
Stanley Κατσαβίδια FatMax(R) Με Μόνωση Σετ 0-62-573
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 40.29ο
STANLEY - ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ MINI ΛΕΠΤΗΣ ΜΥΤΗΣ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 0.47ο
BOSCH - PEX 300 AE Έκκεντρο Τριβείο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 73.40ο
Husqvarna - Ωτοασπίδες Κήπου
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 10.00ο
BOSCH - Τρυπάνι πολλαπλών χρήσεων CYL-9 Multi Construction 6mm
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 2.55ο
BOSCH - Τρυπάνι πολλαπλών χρήσεων CYL-9 Multi Construction 8mm
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 3.17ο
BOSCH - Τρυπάνι πολλαπλών χρήσεων CYL-9 Multi Construction 3mm
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 3.04ο
BOSCH - S1531L Σπαθόλαμα Top for Wood - 2 Τεμάχια
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 6.04ο
Dewalt - DT9530 Τρυπάνι 8x210x150 SDS Plus Extreme 2
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 4.51ο
Dewalt - DT9516 Τρυπάνι 6x210x150 SDS Plus Extreme 2
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 3.74ο
DREMEL EZ SpeedClic Δίσκοι κοπής μετάλλου, συσκευασία 5 τεμαχίων (SC456)
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 9.43ο
WD-40 Σπρει Λευκού Γράσου Λιθίου 400ml
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 10.40ο
STANLEY - ΤΣΑΝΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΝΟΙΧΤΗ 16
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ΤΙΜΗ 19.70ο
Να συμβάλλω κι εγώ με ένα εργαλείο που πήρα τελευταία του οποίου την δουλειά (σε γενική μορφή) την έχουν ανάγκη όλοι όσοι ασχολούνται με κατασκευές!
Κλασική Αγγλική μηχανουργία, που έχει όλο το σεβασμό μου και όχι μόνον!
Μια αυτόματη πόντα της Eclipse ,που απλοποιεί το ποντάρισμα και αυξάνει κατακόρυφα την ακρίβεια!
Είναι ρυθμιζόμενη από 23 κιλά όταν η κεφαλή της είναι τελείως βιδωμένη μέχρι 6 κιλά όταν είναι πλήρως ξεβιδωμένη.
Η μύτη της είναι φτιαγμένη από βαμμένο χάλυβα υψηλής σκληρότητας και το άκρο της μύτης μπορεί να αντικατασταθεί με άλλα που έχουν σχήματα αριθμών ή γραμμάτων για ποντάρισμα αναγνωριστικών στα κομμάτια.
Αυτή θα αντικαταστήσει μια ίδιας κατασκευής, η οποία αποφάσισε να μου κρυφτεί (έχω "φάει" το τόπο, αλλά μάταια!)
Την παλαιά την είχα για 15 χρόνια και έχει ποντάρει τα πάντα από ξύλα και τοίχους μέχρι αλουμίνια και μηχανουργικό χάλυβα.
Αλλά από την όψη της δεν το καταλάβαινες γιατί δεν είχε κανένα ίχνος φθοράς !!!
Η δουλειά μαζί της είναι παιχνίδι , τοποθετείς τη μύτη στο σημείο που θες ...πιέζεις σταθερά και ...τελείωσες !
Θα έχεις μια πονταρισιά 90 μοιρών, στο βάθος που χρειάζεσαι χωρίς τον κίνδυνο να ξεφύγει!
Τη συγκεκριμένη μάρκα την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει "ανάγκη" από εργαλεία που θα τα έχουν και τα εγγόνια του!![]()
Κυριάκο καλορίζικο το Bosch!
Τρελάθηκα με την φωτογραφία απ' το πορτοκαλι! Έχω όλα τα εξαρτήματα που έπαιρνε αυτό το δραπανακι, ( δισκοπριονο, τριβειο, σεγα, βάση που το μετατρέπει σε σταθερό τροχό για ακόνισμα) σε πλαστική βαλίτσα της B&D αγορασμένη το 1976 περίπου σε άψογη κατάσταση. Δυστυχώς, μου έκλεψαν το δραπανο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.