Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ποια victorinox???
Που πάει με ένα μοντέλο σε στυλ πενσας ?
Η Leatherman έχει 50.
Λογικό είναι να δουλεύουν περισσότερο και να βγάζουν τα οποία προβλήματα.
Τι να κάνεις με ένα σουγια για να τον ζορισεις πια ώστε να σπάσει?

Παράλογο????

Επίσης το ένα ξεκινάει από 40 ευρώ με το Squirt αν δεν κάνω λάθος, το άλλο θέλει 200 ευρώ.

Όπως προείπα με τα Leatherman δεν έχω ασχοληθεί, μόνο σαν όνομα τα ξέρω από χρόνια. Με ένα κουζινομάχαιρο victorinox που χρησιμοποιώ αν είναι δυνατόν να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα και την αξιοπιστία των δύο αυτών εργαλείων.
Με την πρώτη ματιά όμως καταλαβαίνεις πολλά..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κυριακο επετρεψε μου να σε αντιγραψω με τις καρτες κ να βγαλω κ γω μια στο κεντρο βιδας γιατι δεν προλαβα καλα καλα να κατεβω απ το αμαξι κ μου ειχανε φορτωσει αλλη σεγα μεσα ! Απαραδεκτοι ..... χαχαχαχα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υποδειγματικοι οντως αγαπη!! Πηρα κ μια ακεφαλη λαμα κ γυρνω σπιτι τωρα να φτιαξω το πρωτο μου σχεδιακι με θεμα "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΞΑΝΑ SCHEPPACH" το οποιο θα μπει σε κεντρικο σημειο στο εργαστηρι

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το προθεμα Μαστρο- υποδηλωνει σεβασμο σε εναν ανθρωπο που τα χερια του πιανουν πολυ περισσοτερο απο τα δικα μου βρε,δεν εμπεριεχει ηλικιακο προσδιορισμο!

Το ξέρω Νίκο, παλκίτσα αλλά δες και παρακάτω...

Αν σέ προσφωνούσαν Μπάρμπα-Παναγιώτη τότε νά πείς εντάξει έγινα καί μπάρμπας τώρα,σέ λίγο θά μέ λένε καί κύριε Παναγιώτη οι νεώτεροι χαχαχα,το μαστρο-Παναγιώτη έχει δίκιο ο Νίκος τονίζει τήν πείρα πού έχει κάποιος καί τήν πείρα κακά τά ψέματα δέν τήν έχουν ούτε οι 20 άρηδες ούτε οι 30 άρηδες,μακαρι να με προσφωνούσαν καί εμένα μαστρο-Δημήτρη η έστω καί Μαστρο-Μήτσο,αλλά φαίνεται ότι δέν το κατέχω καλά τό άθλημα :flipout:.

Καλορίζικα Νίκο ο παγκος και το τριβείο,ο πάγκος είναι αρκετά κιλά καί πρέπει να ειναι πολύ σταθερός έν συγκρίση μέ τόν φτηνό πού έχω της ίδιας μάρκας πού έχει 40 ευρώ.

Θανάση καλοδούλευτα

Δημήτρη έρχεσαι στα λόγια μου. Την πείρα δεν την έχουν ούτε οι 20άρηδες ούτε οι 30άρηδες. Ποιοι την έχουν; Αυτοί που έχουν χρόνια.
Βέβαια με τιμά η προσφώνηση του Νίκου καθώς με τις ξυλοκατασκευές ασχολούμαι μόλις τα δύο τελευταία χρόνια.
Η πείρα δεν διδάσκεται, αποκτάται. Πως; Με τα χρόνια, άρα...έχοντας πείρα, έχεις χρόνια.

Βέβαια, όπως λέω πάντα υπάρχουν μάστορες με @ρ...δια και μάστορες @ρ...δια.

Κυριακο μου επειδη δεν ηξερα καν αυτο το καταστημα....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και απο οτι βλεπω ειναι κατοπιν παραγγελιας!

Νικόλα πιστεύω πως άν τους πάρεις τηλ και τους πεις πως ήθελες το τριβείο και πως με αυτό παράγγελλες και τον πάγκο χωρίς να ψάξεις παραπέρα μπορεί κάτι να γίνει.
Αναφέρουν στο site τους Vrikate_kaluteri_timi.png. Εκεί πάνω να πατήσεις.

Υποδειγματικοι οντως αγαπη!! Πηρα κ μια ακεφαλη λαμα κ γυρνω σπιτι τωρα να φτιαξω το πρωτο μου σχεδιακι με θεμα "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΞΑΝΑ SCHEPPACH" το οποιο θα μπει σε κεντρικο σημειο στο εργαστηρι

Καλημέρα Γιαννη. Ευτυχώς ξεμπερδεψες γρήγορα και καλα. Σου ξαναδωσαν το ίδιο μοντέλο?

Sent from my A500 using Tapatalk

Χρηστο πηρα μερικες λαμες καινουργιες που δεν εχουν σχεση με αυτες που εχει επανω (κοστος 7 η μια) κ θα παω να κανω δοκιμη.Θυμασαι που σου ειπα οτι δε μπορει να κοψει ουτε τη πιο μικρη καμπυλη; Ενδεχεται οσο και αν ακουγεται τρελο να ευθυνεται η λαμα που ειχε πανω για τη ζημια. Αυτο παω να δω κ θα επανελθω συντομα στο νημα με τις δοκιμες

Χρηστο πηρα μερικες λαμες καινουργιες που δεν εχουν σχεση με αυτες που εχει επανω (κοστος 7 η μια) κ θα παω να κανω δοκιμη.Θυμασαι που σου ειπα οτι δε μπορει να κοψει ουτε τη πιο μικρη καμπυλη; Ενδεχεται οσο και αν ακουγεται τρελο να ευθυνεται η λαμα που ειχε πανω για τη ζημια. Αυτο παω να δω κ θα επανελθω συντομα στο νημα με τις δοκιμες

Οκ καλή τύχη.

Sent from my A500 using Tapatalk

ωραίος !!

Νικόλα πιστεύω πως άν τους πάρεις τηλ και τους πεις πως ήθελες το τριβείο και πως με αυτό παράγγελλες και τον πάγκο χωρίς να ψάξεις παραπέρα μπορεί κάτι να γίνει.
Αναφέρουν στο site τους View attachment 126656. Εκεί πάνω να πατήσεις.

Το κέντρο βίδας δεν είναι το φτηνότερο κατάστημα στα εργαλεία, είναι συνήθως 15-20 ακριβότερο από τον ανταγωνισμό.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριακο επετρεψε μου να σε αντιγραψω με τις καρτες κ να βγαλω κ γω μια στο κεντρο βιδας γιατι δεν προλαβα καλα καλα να κατεβω απ το αμαξι κ μου ειχανε φορτωσει αλλη σεγα μεσα ! Απαραδεκτοι ..... χαχαχαχα

Γιάννη ήμουν σίγουρος ότι όλα θά πάνε κατ'ευχήν,εύχομαι νά έληξε η μικρή περιπέτεια,καί νά πούμε καλοδούλευτο καί καλορίζικο τώρα,μακάρι νά ήταν η λάμες.
Από περιέργεια τό κέντρο βίδας δέχεται επιστροφή λόγο ελλατωματικού προιόντος και νά δώσει χρήματα πίσω η δίνει πιστωτικό μόνο νά πάρεις κάτι άλλο ?

Αναφέρουν στο site τους View attachment 126656. Εκεί πάνω να πατήσεις.

Aυτό δέν ισχύει καί τόσο Παναγιώτη στήν πράξη σέ δύο πράγματα πού ζήτησα καί τούς είπα ότι αλλού τό έχουν λίγο φτηνότερο δέν έκαναν πίσω.Κατά τά άλλα είμαι μια χαρά ευχαριστημένος από τό κέντρο βίδας,αλλά άν βρώ αλλού φτηνότερο θά πάω στό φτηνότερο.
Π.Χ ταινιολειαντήρας Bosch στό κέντρο βίδας 112,50 καί στό e-shop.gr 105,90 δέν θά τούς πώ τίποτα καί θά το παραγγείλω κατευθείαν από τό e-shop.gr 6,5 ευρώ φτηνότερα

Δημήτρη έρχεσαι στα λόγια μου. Την πείρα δεν την έχουν ούτε οι 20άρηδες ούτε οι 30άρηδες. Ποιοι την έχουν; Αυτοί που έχουν χρόνια.
Βέβαια με τιμά η προσφώνηση του Νίκου καθώς με τις ξυλοκατασκευές ασχολούμαι μόλις τα δύο τελευταία χρόνια.
Η πείρα δεν διδάσκεται, αποκτάται. Πως; Με τα χρόνια, άρα...έχοντας πείρα, έχεις χρόνια.

Βέβαια, όπως λέω πάντα υπάρχουν μάστορες με @ρ...δια και μάστορες @ρ...δια.

Πείρα έχουν οι 40 άρηδες οι 50 άρηδες καί βάλε,γέροι είναι οι 40 άρηδες καί 50 άρηδες ? ,εμένα πού φλερτάρω μέ τά πρώτα ήντα μέ βλέπεις γιά γέρο ? :flipout: ,βέβαια εγώ δέν έχω πείρα στά ξυλουργικά έχω όμως στά τού τομέα μου κήπος-αυτόματο πότισμα καί τά συναφή.

Με μια δοκιμή, λόγω της καλύτερης τιμης που αναφέρει, δεν χανει τίποτα. Θα μου πείς περσινά ξινά σταφύλια αλλά…

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμμμ μάστορας στο είδος σου Δημήτρη, θα τα πούμε στη Μαρμίτα…

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιχάλη θεωρείς τα victotinox ανώτερα των leatherman? Εκπλήσσομαι. Τι αντίθετο πίστευα!

Nικο και ομως.
Αν κοιταξεις στο νημα με τα 'πολυεργαλεια' εχω κανει μικροπαρουσιασεις σε ολα σχεδον τα μοντελα της leatherman και στα μεγαλα της victorinox.
H αποψη μου ειναι οτι η ποιοτητα μεταλλου της μεν με την δε, ειναι μερα με την νυχτα. Και η ποιοτητα συναρμολογησης και κατασκευης.

Εαν πιασεις στα χερια σου το spirit tool της victorinox και το περιεργαστεις λιγακι, και κανεις το ιδιο με ενα wave/charge/surge θα καταλαβεις αμεσα την ποιοτικη διαφορα.
Εξαιρεση αποτελει το συλλεκτικο wave οπου το ατσαλι ειναι πολυ καλο και δεν εχει καμμια σχεση με τα κανονικα wave etc.

Φρέσκια παραλαβή από e-shop. Αυτό που καίει πιο πολύ είναι τυλιγμένο με bubble wrap, 2 σκληροί δίσκοι για ΝAS, 3ΤΒ ο καθένας...

Και το ανοιχτήρι "Χαρούμενος άνδρας" είχε πολύ επιτυχία στο e-shop όταν ανοίξαμε τα κουτιά για να δούμε ότι ήταν όλα μέσα (είχε κι άλλους 3-4 πελάτες μετά από μένα)... ;)

2016-04-16 13.17.07.jpg

Και εγώ παρέλαβα το κατι τις μου σήμερις!

Σπαστό πολυμηχάνημα Mc Culloch B26PS.
Έχω ήδη το Ryobi 36V αλλά το θέλω κυρίως για χρήση με τον καλλιεργητή γιατί έβαλα πολλά φέτος στο χωράφι και δεν θέλω να φορτίζω κάθε μέρα τις μπαταρίες ή να στείλω μία ώρα αρχίτερα την μονάδα μπαταρίας.

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα οπότε περισσότερες εντυπώσεις σύντομα.

Κόστος 150 ευρώ.

339044_STANDARD_000_20150217_jpg.jpg

Και κάτι κοκοψίνια:

P60416_141136.jpg

Καθαριστικό γενικής χρήσης Karcher συμπυκνωμένο, γρασσαδοράκι για μύτη λάμας (φορ φρι) και κεφαλή Husqvarna T45X.
Το καθαριστικό στα 7 και η κεφαλή στα 24 .

Δημητρη, ακριβως το ιδιο πραγμα σκεφτομουν και εγω με το που ειδα το προβλημα του Γιαννη!
Αν και μοιαζουν σαν κινεζικα αδερφακια οι δυο σεγες, πρεπει να υπαρχει σιγουρα καποια διαφορα.

Μιχαλη ξερεις που μπορω να βρω καποια αντιστοιχη το πολυ μεχρι 99 ; Αντε να κανω κ την υπερβαση αν αξιζει να δωσω κι ενα κατοσταρικο.... Χαχαχαχα

Μιχαλη ξερεις που μπορω να βρω καποια αντιστοιχη το πολυ μεχρι 99 ; Αντε να κανω κ την υπερβαση αν αξιζει να δωσω κι ενα κατοσταρικο.... Χαχαχαχα

Να παρεις την dremel !!
H να περιμενεις να αγορασω την μεγαλη proxxon για να πουλησω την αντιστοιχη boston (μια χαρα σεγα) με 99 ευρω :))
Η να περιμενεις να φερει το lidl την parkside με τιμη 70-80 ευρω. (best choice )

Κοιτα να δεις συμπτωση!!!! Λεω να σε περιμενω τοτε δε βιαζομαι.. καμια βδομαδα καλα ειναι; :)

Θυμησε μου εχει ανταπτορα για ακεφαλες μιχαλη η boston;