Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ρε συ μπαμπη πουθε πηρες αυτες τιε μυτες τις 90αρες;; Θελω οποσδηποτε μια συλογουλα με τα βασικα...

Τι θα γίνει ρε σεις με τις αμαζόνες σας τις εγγλέζικες ...γερμανικές... και όλα τα παρεμφερή που τα πετάτε για ψύλλου πήδημα ???
Τα Ελληνικά μαγαζιά θα τα κλείσουμε τελικά ???
Ο άνθρωπος σε Ελληνικό μαγαζί πετάχτηκε και ψώνισε .... εσείς εκεί ..... στο ξένο μην δώσετε κάτι παραπάνω γι αυτούς τους ρημάδες τους Ελληνοκαταστηματάρχες.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι

Μπάμπη εάν ξαναπεράσεις πάρε μου PZ1, PZ2, PZ3 90mm κόκκινα (Milwaukee Shock Wave 30Χ) από ένα

Ιωάννη αύριο έχω μιά δουλειά Ανω-Πατήσια καί υπάρχει πιθανότητα νά κάνω μιά βόλτα απο τήν Βείκου,θέλεις νά σού πάρω άν περάσω ? Καί μεθαύριο Τετάρτη έχω δουλειά Κηφισιά άν είναι νά έρθεις νά παραλάβεις από τόν ηλεκτρικό Κηφισιάς μιάς πού εκεί τριγύρω θά είμαι κατά τής 11-12 τό πρωί.
Eκτός άν ο Μπάμπης έχει κάποια προνομιακή τιμή από τό κατάστημα,η άν συναντιέστε τακτικά κάτ'ιδίαν.
Λεπτομέρειες μέ pm

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι

Ιωάννη αύριο έχω μιά δουλειά Ανω-Πατήσια καί υπάρχει πιθανότητα νά κάνω μιά βόλτα απο τήν Βείκου,θέλεις νά σού πάρω άν περάσω ? Καί μεθαύριο Τετάρτη έχω δουλειά Κηφισιά άν είναι νά έρθεις νά παραλάβεις από τόν ηλεκτρικό Κηφισιάς μιάς πού εκεί τριγύρω θά είμαι κατά τής 11-12 τό πρωί.
Eκτός άν ο Μπάμπης έχει κάποια προνομιακή τιμή από τό κατάστημα,η άν συναντιέστε τακτικά κάτ'ιδίαν.
Λεπτομέρειες μέ pm

Σε ευχαριστώ Δημήτρη αλλά ο ο "Μπάμπης" θα έρθει να παραλάβει τους σφικτήρες του την πέμπτη ή την παρασκευή οπότε θα γίνει και η παράδοση των Bits ...

Λοιπόν πουλάκια μου...
Οι κόκκινη σειρά δεν έχει έρθει ακόμα, γί αυτό κι εγω προχθές σε κασετίνα πήρα την γκρί σειρά. Μέχρι να έρθουν εγώ "χτυπάω" κάποια μεμονωμένα κομμάτια που βρίσκω.
Εγώ μπορώ να πάω οποιαδήποτε μέρα να πάρω ότι θέλετε αλλά...
Ή περιμένετε να έρθει η κόκκινη σειρά και να σας πάρω ότι θέλετε
ή σας τηλεφωνώ να σας πω τι υπάρχει διαθέσιμο και μου λέτε.
Ο,τι μου πείτε θα κάνω.

Λοιπόν πουλάκια μου...
Οι κόκκινη σειρά δεν έχει έρθει ακόμα, γί αυτό κι εγω προχθές σε κασετίνα πήρα την γκρί σειρά. Μέχρι να έρθουν εγώ "χτυπάω" κάποια μεμονωμένα κομμάτια που βρίσκω.
Ο,τι μου πείτε θα κάνω.

Μόνο αυτά τα τρία θέλω ...

Μπάμπη εάν ξαναπεράσεις πάρε μου PZ1, PZ2, PZ3 90mm κόκκινα (Milwaukee Shock Wave 30Χ) από ένα

Λοιπόν πουλάκια μου...
Ο,τι μου πείτε θα κάνω.

Εγώ δεν θέλω κάποια σειρά να σου πω, μεμονωμένα κομμάτια θέλω αλλά θα πάω ο ίδιος να πάρω μάτι και τα εργαλεία Milwaukee από κοντά.
Καλοσύνη σου πάντως που θες να εξυπηρετήσεις :ernaehrung004: