Παρέλαβα το Σάββατο, αμέσως μετά τη μαστοροσυνάντηση, χάρη στην κινητοποίηση των enduras1 και tzoutzis.
View attachment 126737
Πως λέγεται ακριβώς αυτή η γωνία και πόσο στοίχισε;
Παρέλαβα το Σάββατο, αμέσως μετά τη μαστοροσυνάντηση, χάρη στην κινητοποίηση των enduras1 και tzoutzis.
View attachment 126737
Και είπες να μη φύγεις με άδεια χέρια ε; :rofl:
Εγώ για ανοξείδωτες γωνιές πήγα αλλά δεν είχε... :nounder:
Μπάμπη εάν ξαναπεράσεις πάρε μου PZ1, PZ2, PZ3 90mm κόκκινα (Milwaukee Shock Wave 30Χ) από ένα
Μπάμπη εάν ξαναπεράσεις πάρε μου PZ1, PZ2, PZ3 90mm κόκκινα (Milwaukee Shock Wave 30Χ) από ένα
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Ιωάννη αύριο έχω μιά δουλειά Ανω-Πατήσια καί υπάρχει πιθανότητα νά κάνω μιά βόλτα απο τήν Βείκου,θέλεις νά σού πάρω άν περάσω ? Καί μεθαύριο Τετάρτη έχω δουλειά Κηφισιά άν είναι νά έρθεις νά παραλάβεις από τόν ηλεκτρικό Κηφισιάς μιάς πού εκεί τριγύρω θά είμαι κατά τής 11-12 τό πρωί.
Eκτός άν ο Μπάμπης έχει κάποια προνομιακή τιμή από τό κατάστημα,η άν συναντιέστε τακτικά κάτ'ιδίαν.
Λεπτομέρειες μέ pm
Εγώ για ανοξείδωτες γωνιές πήγα αλλά δεν είχε... :nounder:
Λοιπόν πουλάκια μου...
Οι κόκκινη σειρά δεν έχει έρθει ακόμα, γί αυτό κι εγω προχθές σε κασετίνα πήρα την γκρί σειρά. Μέχρι να έρθουν εγώ "χτυπάω" κάποια μεμονωμένα κομμάτια που βρίσκω.
Εγώ μπορώ να πάω οποιαδήποτε μέρα να πάρω ότι θέλετε αλλά...
Ή περιμένετε να έρθει η κόκκινη σειρά και να σας πάρω ότι θέλετε
ή σας τηλεφωνώ να σας πω τι υπάρχει διαθέσιμο και μου λέτε.
Ο,τι μου πείτε θα κάνω.
Μόνο αυτά τα τρία θέλω ...
Λοιπόν πουλάκια μου...
Οι κόκκινη σειρά δεν έχει έρθει ακόμα, γί αυτό κι εγω προχθές σε κασετίνα πήρα την γκρί σειρά. Μέχρι να έρθουν εγώ "χτυπάω" κάποια μεμονωμένα κομμάτια που βρίσκω.
Εγώ μπορώ να πάω οποιαδήποτε μέρα να πάρω ότι θέλετε αλλά...
Ή περιμένετε να έρθει η κόκκινη σειρά και να σας πάρω ότι θέλετε
ή σας τηλεφωνώ να σας πω τι υπάρχει διαθέσιμο και μου λέτε.
Ο,τι μου πείτε θα κάνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.