Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι και δεν μας την έδειξες
Καλορίζικη πάντως.

Τι να σου δείξω;
Έτσι όπως σε είδα ούτε τα δικά σου δεν μπόρεσες να δείς... :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δοκίμασέ τα Δημήτρη να μας πείς... :flipout:

Εγώ πήγα προχθές να πάρω κάτι για το Χρήστο και το Νίκο και, ευκαιρίας δοθείσης :p, πήρα όλη την κασετίνα.

Χάχάχά σωστός ο Μπάμπης,είναι αυτό πού λέμε μιά δοκιμή θά σάς πείσει.
Καλορίζικη η κασετίνα,εννοείς αυτήν τήν μικρή μέ τόν αντάπτορα καί μερικές κατσαβιδόλαμες μέ τά 14 ευρώ + Φ.Π.Α ?
Κάπου τήν κοίταζα αυτήν καί ρώτησα τήν τιμή,αλλά έγραφε επάνω 10Χ σαν αντοχή καί όχι 30Χ,γιαυτό δέν τήν πήρα καί ήθελα καί μερικές κατσαβιδόλαμες 50 mm μήκος πού δέν είχε μέσα.
Πάντος κόκκινο-οφθαλμόλουτρο τά εργαλεία Milwaukee.

Last edited:
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.
Μιχάλη καλώς νά τά δεχτείς

Σήμερα λόγο δουλειάς πέρναγα από Λεωφόρο Βεΐκου καί έκανα μιά στάση στόν Παπαθεοδοσίου,καί έφυγα μέ κάτι ψιλολόγια κατσαβιδόλαμες impact drive Milwaukee είναι οι 4 αριστερά,οι δύο στά δεξιά τής φωτό μέ μήκος 90 mm τίς είχα αγοράσει πρίν 2 μήνες αλλά ούτε τίς έχω χρησιμοποιήση ακόμα.
Το περίεργο είναι ότι οι μικρές κατσαβιδόλαμες Milwaukee 25 mm μήκος πού έχει δύο μέσα έχουν 0,90 λεπτά καί οι 2 καί είναι impact drive,ρώτησα σέ άλλο μαγαζί πού έχει Wiha maxxtor πάλι σέ 25 mm μήκος τίς βρίσκω 2,20 ευρώ τήν μία,καί τό ερώτημα είναι ποιά είναι καλύτερη ποιότητα η Milwaukee σειρά 30 Χ impact drive,η wiha maxxtor άν τίς έχει δουλέψει καί τίς 2 κάποιος συνάδελφος γιά σύγκριση νά μάς πεί.

katsav10.jpg
Ο Παπαθεοδοσίου στέλνει επαρχία?

Καλοριζικα και καλοδουλευτα ολα τα εργαλεια και αναλωσιμα συναδελφοι!

Ηρθε και μενα ο ταινιολειαντηρας triton αλλα δεν προλαβα να τον δοκιμασω ακομα.

Επισης ηρθαν και οι 72 παραγγελιες οι οποιες ειναι μεσα στο μικρο κουτακι πανω στην βαση του ταινιολειαντηρα! Toσο μικρο κουτακι δεν το περιμενα :)))

27875318930_9c969f400c_c.jpg

Έτσι μπράβο παιδιά, κάντε μπόλικες παραλαβές να βλέπουμε πράμα να φτιαχνόμαστε !!!

Μιχάλη και Δημήτρη καλορίζικα και καλοδούλευτα.

Καλορίζικα παιδιά! Μιχάλη δώσε αν μπορείς λεπτομέρειες για τον τριτον. Επίσης με ενδιαφέρει πολύ το κουτακι:)) τι έχει κ απο που?

Καλοριζικα και καλοδουλευτα ολα τα εργαλεια και αναλωσιμα συναδελφοι!

Επισης ηρθαν και οι 72 παραγγελιες οι οποιες ειναι μεσα στο μικρο κουτακι πανω στην βαση του ταινιολειαντηρα! Toσο μικρο κουτακι δεν το περιμενα :)))

27875318930_9c969f400c_c.jpg

Ωραίο μηχανάκι. Καλορίζικο Μιχάλη.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπράβο σου Νικόλα !
Καλοριζικα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα τον 1.000ευχαριστηθείς, ειδικά στις Intarsia κατασκευές.
Ενημερωσε με για αναλώσιμα από Ελλάδα ή από Εξωτερικό.
Αν ποτέ πας για παραγγελία σε ρολλάκια με πιο ψιλή κόκκωση, βάλε κ εμένα στο παιχνίδι.

Μιχάλη καλοδούλευτος ο Τρίτωνας... Πολύ θα ήθελα ένα τέτοιο εργαλείο... :worshippy:
Περιμένουμε αναλυτικό review, αν κι απ´ αυτά που λέει ο Κώστας είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Δημήτρη τη μεγάλη κασετίνα πήρα, με τα 48 κομμάτια. Κι επειδή έχω και την αντίστοιχη γκρί (10Χ) αξίζει νομίζω, αν βρώ χρόνο και κυρίως όρεξη, ένα τεστάκι να δούμε τις διαφορές.
Για να πω και την αμαρτία μου, απ´ τα άλλα διάφορα μπιτάκια που έχω τα Makita Dewalt και Wera στο μάτι μου φαίνονται καλύτερα. Δεν έχω κάτσει όμως ποτέ να τα δω συγκριτικά σε συγκεκριμένης δυσκολίας εργασία για να δω αν αυτό ισχύει ή όχι.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    155.1 KB · Views: 281
Μιχάλη καλοδούλευτος ο Τρίτωνας... Πολύ θα ήθελα ένα τέτοιο εργαλείο... :worshippy:
Περιμένουμε αναλυτικό review, αν κι απ´ αυτά που λέει ο Κώστας είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Δημήτρη τη μεγάλη κασετίνα πήρα, με τα 48 κομμάτια. Κι επειδή έχω και την αντίστοιχη γκρί (10Χ) αξίζει νομίζω, αν βρώ χρόνο και κυρίως όρεξη, ένα τεστάκι να δούμε τις διαφορές.
Για να πω και την αμαρτία μου, απ´ τα άλλα διάφορα μπιτάκια που έχω τα Makita Dewalt και Wera στο μάτι μου φαίνονται καλύτερα. Δεν έχω κάτσει όμως ποτέ να τα δω συγκριτικά σε συγκεκριμένης δυσκολίας εργασία για να δω αν αυτό ισχύει ή όχι.

Καλημέρα

1. Kαλοδούλευτα όλα τα bits (& τα 48). Έχουν απίθανo ντιζάιν & χρώμα τα "άτιμα". Αλήθεια σε τι τιμή έφτασαν ?

2. Εγώ με το τριβείο αυτό έχω σωθεί & έχω γλυτώσει του κόσμου τις ώρες από τα τριψίματα σε δύσκολες περιοχές.

Προσοχή !!! όμως (παππού Κώστα, Μιχάλη κλπ χρήστες), η χρήση του να γίνετια ΠΑΝΤΑ με δερματοπάνινα γάντια, γιατί δύο φορές σε κλειστές καμπύλες μου "χάλασε" το μανικιούρ στον αντίχειρα.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα τον 1.000ευχαριστηθείς, ειδικά στις Intarsia κατασκευές.
Ενημερωσε με για αναλώσιμα από Ελλάδα ή από Εξωτερικό.
Αν ποτέ πας για παραγγελία σε ρολλάκια με πιο ψιλή κόκκωση, βάλε κ εμένα στο παιχνίδι.

Καλοριζικος Κωστα!
Ειναι γομαρι μηχανημα ο triton και βαρυ!! Κανει και θορυβο σαν πλυντηριο ρουχων :))

Φαινεται ομως πολυ γερο σαν κατασκευη και μοτερ. Θα το ηθελα με ρυθμιζομενες στροφες και με δυο λειτουργιες -την κανονικη του και να μπορουσε να αποσυνδεθει το πανω κατω.
Εκανα μια μικρη δοκιμη το πρωι σε ενα μικρο τεμαχιακι 1χ1 εκατοστο περιπου (ινταρσια κομματακια) και μου εκανε εντυπωση η σταθεροτητα της τριβης!
Το τεμαχιακι τροχιστηκε χωρις να μου φυγει απο το χερι. Αν το προσπαθουσα αυτο με το dremel η με το περιστροφικο τριβειο θα μου εφευγε απο το χερι σε καποια φαση.

Οι ροδελες ηταν ολες με τρυπα 8μμ αντι 10 χιλιοστα και χρειαστηκε να τις ανοιξω. Φανταζομαι οτι εσενα χωρανε κανονικα στον αξονα.

Γυαλοχαρτα εχω ηδη παραγγειλει δυστυχως (μαζι με το τριβειο), ολα τα grits. Θα δω ομως μηπως υπαρχουν και εδω στην ντοπια αγορα φτηνοτερα και θα σου πω.

++++
Μπαμπη, καλοριζικο το σετακι, πληρεστατο φαινεται. Αν δεν βαριεσαι βαλε κανα λινκ να το εχουμε στα υπ'οψη.

χαχα, το μανικιουρ του αντιχειρα του δικου μου, εχει φυγει απο την χρηση των κανονικων απλων γυαλοχαρτων -απο τριψιμο τεμαχιων στο χερι!

Αμα τριβεις μικρα κομματακια, τα γαντια δεν βολευουν με τιποτα. Ενα περασμα του νυχιου του αντιχειρα με βερνικακι προστασιας, ισως βοηθουσε :)))

Σας ευχαριστώ πολύ όλους...
Κώστα στοίχισε 34 . Και για τι φίλο που ρωτάει, ναι ο Παπαθεοδωσίου κάνει και λιανική πώληση.