Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυχαριστώ φίλε Χρήστο

Φίλε Mιχάλη καλορίζικος ήθελα νά πώ,καί ο δαίμων τού πληκτρολογίου ήθελε τό καλορικος,σωστή καί σοφή κουβέντα αυτή ο εχθρός τού καλού είναι τό καλύτερο :worshippy:

Φίλε Ιωάννη

Wiha MaxxTor PZ2 25mm 2,1 ευρώ
Wiha MaxxTor PΗ2 25mm 2,1 ευρώ

Wiha MaxxTor PZ2 49mm 3,3 ευρώ
Wiha MaxxTor PΗ2 49mm 3,3 ευρώ

Tιμές μέ τήν σχετική έκπτωση

Τά τριπλά λεφτά από τά αντίστοιχα millwakke πού είχα πάρει πρόσφατα από τόν Παπαθεοδοσίου
Τα αντιστοιχα τής millwakke PZ2 25mm PΗ2 25mm σε συσκευασία τών δύο bits 0,90 ευρώ
Τα αντιστοιχα τής millwakke PZ2 50mm - PΗ2 50mm 1,20 ευρώ έκαστο
Αλλά φαίνονται πιό ποιοτικά τά Wiha,βεβαια άλλο οπτικά καί άλλο στήν πράξη

Last edited:
Μιχαλη εχει αλλαξει μπορντουρα η Nikon στις D; Γιατι κοιταω τη φωτο σε συγκριση με τον Sigma Apo Macro Super 70-300 που εχω για F, και δειχνει διαφορετικη (και πλαστικη).

Καλημέρα,

Πρωινή επίσκεψη χτες και δεν αντιστάθηκα:
diafora2.JPG

+ μια κουρευτική μηχανή για μαλλιά/γένια γιατί η παλιά μου παρέδωσε πνεύμα.

Στην λυκόβρυση που πήγα από το 20v κρουστικό είχαν μείνει μόνο 2 τεμάχια στις 8:20 καθώς και το μικρό δραπανοκατσάβιδο 3 τεμάχια.
Είχε αρκετά κολωνάτα πάντως.

Τα drill bits δεν φαίνονται πολύ ποιοτικά αλλά για εμένα εκτός από τα φρεζοτρύπανα είναι εργαλεία που τα χρησιμοποιώ πολύ σπάνια για αυτό και προχώρησα.
I will put them to the test και θα ενημερώσω πάντως.

καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία σας!!

**μιχάλη τι τιμή έχει ο φωτογραφικός φακός;;είδα μερικά Rewiew και είναι εξαιρετικότατος!!:a0210:

Πρίν λίγων ημερών παραλαβή!

SAM_1435.jpg

Screenshot_11.png

καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία σας!!

**μιχάλη τι τιμή έχει ο φωτογραφικός φακός;;είδα μερικά Rewiew και είναι εξαιρετικότατος!!:a0210:

Kωστα απο εδω τον αγορασα. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0058NYW3K/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

Οντως τα reviews ειναι εντυπωσιακα. Θελω να τον συγκρινω με τον Νικον micro 85μμ που εχω.
Γενικως δεν μου αρεσει να χρησιμοποιω αλλους φακους εκτος Nikon αλλα αν καποιες φορες η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη και η διαφορα ποιοτητας ελαχιστη εως καθολου, αξιζει να δοκιμασεις.

Kωστα απο εδω τον αγορασα. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0058NYW3K/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

Οντως τα reviews ειναι εντυπωσιακα. Θελω να τον συγκρινω με τον Νικον micro 85μμ που εχω.
Γενικως δεν μου αρεσει να χρησιμοποιω αλλους φακους εκτος Nikon αλλα αν καποιες φορες η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη και η διαφορα ποιοτητας ελαχιστη εως καθολου, αξιζει να δοκιμασεις.

καλορίζικος και πάλι,είναι εξαιρετικός φακός,απο μία εξαιρετική εταιρία!!

Παιδια καλοριζικα τα αναλωσιμα, πανχρησιμα ολα!

Νικολα, την γωνια τρυπανιου που πηρες δεν βλεπω να την χρησιμοποιησεις ποτε -σε εμενα ουτε μιση φορα δεν ετυχε- αλλα καλο ειναι να υπαρχει :)))

Κωστα το φορτιστακι της Nitecore ειναι αριστο. Φορτιζει και μπαταριες λιθιου και ΝιΜΗ, απλες επαναφορτιζομενες.
Εχει βγει και το εξελιγμενο με καντραν, αλλα το απλο κανει τη δουλεια οπως πρεπει. Εχω και το μικρο με τις δυο θεσεις.

Απιστευτη τιμη Κωστα!!!!
Καλοδουλευτος!

thanks κυριάκο!
να είσαι καλά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδια καλοριζικα τα αναλωσιμα, πανχρησιμα ολα!
Κωστα το φορτιστακι της Nitecore ειναι αριστο. Φορτιζει και μπαταριες λιθιου και ΝιΜΗ, απλες επαναφορτιζομενες.
Εχει βγει και το εξελιγμενο με καντραν, αλλα το απλο κανει τη δουλεια οπως πρεπει. Εχω και το μικρο με τις δυο θεσεις.

δεν περίμενα κάτι λιγότερο απο εσένα μιχάλη!! :a0210:
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,και για της πληροφορίες!!
ήθελα έναν φορτιστή να κάνει την δουλεία του,όμορφα και όσο "απλά" γίνεται

Λοιπόν επειδή εδώ στο χωριό λόγο έλειψης χρόνου και διαδικτύου γενικώς έχω χάσει επεισόδια, καλορίζικα τα εργαλεία σε :
1) Kyriakos 33
2) inazouma 1 (πολύ καλός ο φορτιστής σου, εγώ έχω έναν x-star http://www.k110.eu/el/fortistes-mpatariwn/1549-φορτιστής-vp2-τοίχου-αυτοκινήτου-xtar.html από Κίνα φυσικά.. )
3) n olympios (καλά εσύ πήρες όλο το μαγαζί μαζί σου χαχαχα)
4) Χιώτης (πάλι θα μας τρελάνεις με τις εκπληκτικές σου φωτό)

να είστε καλά παίδες και να τα χαίρεστε στο έπακρον !!

Παρελαβα και εγω τα τζακετ απο τον Ιωαννη.
Μπραβο ξανα για την οργανωση και την αποστολη των πακετων!
Μπραβο για τον χρονο που ξοδεψες για να οργανωσεις τα πακετα!
Ευχαριστω!

View attachment 129654

Είχα πει ότι θα τα σκάσω πάλι... Τα έσκασα και ξέσκασα...

Τα πήρες όλα κι έφυγες

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρέλαβα κι εγω σημερα το πρώτο μου L-boxx (Wiha) με την ευγενική συνδρομή του Αλέξανδρου, τον οποιο και ευχαριστω ιδιαίτερα. Ειμαστε αχτύπητη παρέα !

Sent from my iPad using Tapatalk