Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πρόσφατη αγορά από werkzeugalarm

Bosch Demolition Hammer SDS-Max GSH 11 VC Professional

orrmlc.jpg

oh1vg5.jpg

2qizjmr.jpg
Το εργαλείο ΣΚΟΤΩΝΕΙ. 11 κιλά, 23 Joule.

Bosch hammer drill GBH2400

24xdj01.jpg

23r01tv.jpg
Ήδη πήρα τα τρυπανάκια μου και το καλεμάκι! Να είμαι έτοιμος.

Επίσης δίσκοι κοπής. Πολλοί δίσκοι κοπής

256zj12.jpg

Έπεσε πριν και το απαραίτητο μέιλ για μικρή έκπτωση, η οποία έγινε με δωρεάν μεταφορικά. Τη Δευτέρα έγινε η παραγγελία, τη Παρασκευή ήταν σπίτι.
Να πω ότι το κομπρεσέρ ήρθε με την ετικέτα ασφαλείας σκισμένη. Σε ερώτηση που τους έκανα, μου είπαν ότι το ανοίξαν αυτοί για να δουν αν δουλεύει, κλπ. Το συνηθίζουν αυτό; Μήπως επειδή είναι ακριβό, το διπλοτσεκάρουν;

Θα κάνεις και μπράτσα με το κομπρεσέρ, καλορίζικα όλα !!

Καλορίζικα επίσης τα εργαλεία και των προηγούμενων συναδέλφων - μαστόρων, δεν σας προλαβαίνω με τίποτα, τι μανία παραλαβών είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω, μεγειές σε όλους !!

πω πω φιλε, καλοριζικο, αυτο ειναι εργαλειο 23 joule δυναμη!!!:violent-smiley-030:

καλά πως και δεν έχεις κάτι τέτοιο ; δεν το πιστεύω έχασα πάση ιδέα για σένα.

παιδιά να δείτε που σε καμμιά βδομάδα - σκάρτα 10 μέρες θα το έχει ο Μάϊκ.. :flipout:

Αν εβγαινε αυτο με μπαταρια Γιωργο, ισως το σκεφτομουν, να αναβαθμιζα με την ευκαιρια και το 18βολτο σκαπτικο των μηδαμινων joule που ηδη εχω :flipout:

Με γειες το τέρας!
Αυτό σηκώνει μωσαϊκό; Όταν έκανα την ανακαίνιση στο μπάνιο όλα είχαν κολωσει στο πατωμα-μωσαϊκό και ο υδραυλικός έφερε ένα τέρας σχεδόν ένα μέτρο συνολικό μήκος και δε θυμάμαι πόσο βαρύ. Κουνηθηκε η πολυκατοικία...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά το κομπρεσέρ πάει για επαγγελματική χρήση από φίλο υδραυλικό. Το πόσταρα κυρίως για οφθαλμόλουτρο. Το μικρό είναι για μένα. Εκμεταλλεύτηκα την αγορά και την έκπτωση που θα έκανε σίγουρα ο Γερμανός και πήρα το GBH2400.
Το 11κιλο είναι οριακό για σκάψιμο ψηλά. Πολύ καλό για οικοδομές και γενικώς για κατοικίες. Μετά πας στο 16κιλο που είναι για άσφαλτο, πεζοδρόμια περισσότερο. Αν το δουλέψεις σε πλάκα θα βγεις από κάτω.... lol

Με γειες.
Ζορισα για 4 ώρες συνεχόμενα για 2 μέρες το GBH 2400 σε σκάψιμο τσιμέντου.
Στο τέλος έκαιγα αλλά δεν έκανε κιχ!!!

Καλοριζικα τα ψιλολοίδια που παραλάβατε και καλοδούλευτα να ναι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Παιδιά το κομπρεσέρ πάει για επαγγελματική χρήση από φίλο υδραυλικό. Το πόσταρα κυρίως για οφθαλμόλουτρο....

.. κι εσύ τέκνον Βρούτε ; χαχαχα

όντως το χαζεύεις χωρίς να το χρειάζεσαι απαραίτητα, σε ψαρώνει η όψη του.
Κάτι τέτοιο ήθελα πριν λίγα χρόνια σε ανανακαίνιση που έκανα στο σπίτι, ευτυχώς που μου δάνεισε ο κουμπάρος μου ένα και έκανα δουλειά (σκάφτηκε μωσαϊκό να μπουν σωλήνες ), ακόμα πονάνε τα χέρια μου...

Ελεγα να ποσταρα κατι ταπεινα μπουκαλακια και αλλα περιφερειακα -για τον αερογραφο- που παρελαβα σημερα αλλα μετα απο τα παραπανω θερια, τα αφηνω για αλλη μερα, πιο ησυχη :)))

Καλοριζικα τα ψιλολοίδια που παραλάβατε και καλοδούλευτα να ναι.

ε όχι και ψιλολοίδια, ψιλολοπράγματα θες μάλλον να πεις !!! :smash:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ελεγα να ποσταρα κατι ταπεινα μπουκαλακια και αλλα περιφερειακα -για τον αερογραφο- που παρελαβα σημερα αλλα μετα απο τα παραπανω θερια, τα αφηνω για αλλη μερα, πιο ησυχη :)))

.. και καλά θα κάνεις, σήμερα - ή μάλλον χθες - ήταν μέρα παραλαβών βαρέων βαρών !!

Πρόσφατη αγορά από werkzeugalarm

Bosch Demolition Hammer SDS-Max GSH 11 VC Professional

orrmlc.jpg

oh1vg5.jpg

2qizjmr.jpg

Το εργαλείο ΣΚΟΤΩΝΕΙ. 11 κιλά, 23 Joule.

Bosch hammer drill GBH2400

24xdj01.jpg

23r01tv.jpg

Ήδη πήρα τα τρυπανάκια μου και το καλεμάκι! Να είμαι έτοιμος.

Επίσης δίσκοι κοπής. Πολλοί δίσκοι κοπής

256zj12.jpg

Έπεσε πριν και το απαραίτητο μέιλ για μικρή έκπτωση, η οποία έγινε με δωρεάν μεταφορικά. Τη Δευτέρα έγινε η παραγγελία, τη Παρασκευή ήταν σπίτι.
Να πω ότι το κομπρεσέρ ήρθε με την ετικέτα ασφαλείας σκισμένη. Σε ερώτηση που τους έκανα, μου είπαν ότι το ανοίξαν αυτοί για να δουν αν δουλεύει, κλπ. Το συνηθίζουν αυτό; Μήπως επειδή είναι ακριβό, το διπλοτσεκάρουν;

Είσαι πλέον έτοιμος για μεγάααααααλες δουλείες.... :smash: Το εργαλείο το έχω δουλέψει, όπως και το μεγαλύτερο κατεδαφιστικό (GSH 16-30 των 16 Kg και 41J που έχω στην κατοχή μου), τα οποία απλά όχι δεν "κολλώνουν" πουθενά, αλλά σε τελειώνουν σωματικά πριν καν τα φτάσεις στο μέσο των δυνατοτήτων τους. Πολύ καλή αγορά σε σούπερ τιμή. :a0210:

Κώστα ερώτηση: Αν μπορούσες να έχεις μόνο το ένα από τα δύο, 11κιλο και 16κιλο, ποιο θα διάλεγες; Με δεδομένο ότι θα το δούλευες και σε τοίχο ίσως. Ο φίλος μου έχει δεύτερες σκέψεις μήπως έπρεπε να πάει για το μεγάλο μιας και έχει και ένα 8κιλο.

Κοίτα το 16κιλο σε τοίχο, απλά δεν δουλεύεται, (...κάνει μόνο για τους φυλακισμένους στους τοίχους του Αλκατράζ που θέλουν να αποδράσουν...:flipout:) γιατί δεν κάνει, είναι καθαρά σκαπτικό-κατεδαφιστικό, το οποίο προορίζεται για αρκετά βαριές εργασίες σκαψίματος, π.χ. τμηματικό-επιλεκτικό σκάψιμο στο οπλισμένο μπετό, μωσαϊκό, κτλ. Μετά από εκεί πας σε μια κατηγορία πιο πάνω που είναι γύρω στα 30 κιλά κατεδαφιστικών καθαρά, και όπου τα ηλεκτρικά είναι εφάμιλλα σε απόδοση με το κομπρεσέρ αέρος. Τώρα όσον αφορά τον φίλο σου, δεδομένου ότι έχει 8 κιλο (...είναι μόνο για καλέμισμα η τόρνα του φίλου σου οπότε βγάζει και περισσότερα joule ή έχει και λειτουργία κρούσης;;;... ) το οποίο το δουλεύεις σχετικά άνετα σε τοίχο, όχι όμως παρατεταμένα, ίσως θα έπρεπε να είχε πάει στο 16κιλο, μιας και έχει ήδη 8κιλη τόρνα. Σημαντικό: Αν ο φίλος σου είναι 65-70 κιλά καλά έκανε και πήρε αυτό που πήρε. To άλλο (16κιλο), τρία άτομα μια μέρα σε μια οικοδομή που το πηγαίναμε εναλλάξ, συνεχόμενα, απλά δεν το φέραμε στα όρια του το εργαλείο και δεν σταμάτησε ποτέ απλά εναλλάσσονταν στα χέρια μας.... Το παραπάνω περιστατικό που σου περιγράφω είναι από αυτά που σου μένουν γιατί σε εντυπωσιάζουν στην πρώτη επαφή που έχεις με ένα καινούργιο εργαλείο....

Kαταργησε το Μαktec η Μακιτα και το ονομασε Μακιτα? Ιδιο ακριβως ειναι, η κανω λαθος? Παρα πολυ καλο κοπτικο περιθωρειων και οχι μονο.
Καλοριζικο!!

Αν θες βαλε καποια φωτο με το εργαλειο. Ειμαι πολυ περιεργος.