Πρόσφατη αγορά από werkzeugalarm
Bosch Demolition Hammer SDS-Max GSH 11 VC Professional
Το εργαλείο ΣΚΟΤΩΝΕΙ. 11 κιλά, 23 Joule.![]()
![]()
![]()
Bosch hammer drill GBH2400
Ήδη πήρα τα τρυπανάκια μου και το καλεμάκι! Να είμαι έτοιμος.![]()
![]()
Επίσης δίσκοι κοπής. Πολλοί δίσκοι κοπής
![]()
Έπεσε πριν και το απαραίτητο μέιλ για μικρή έκπτωση, η οποία έγινε με δωρεάν μεταφορικά. Τη Δευτέρα έγινε η παραγγελία, τη Παρασκευή ήταν σπίτι.
Να πω ότι το κομπρεσέρ ήρθε με την ετικέτα ασφαλείας σκισμένη. Σε ερώτηση που τους έκανα, μου είπαν ότι το ανοίξαν αυτοί για να δουν αν δουλεύει, κλπ. Το συνηθίζουν αυτό; Μήπως επειδή είναι ακριβό, το διπλοτσεκάρουν;
πω πω φιλε, καλοριζικο, αυτο ειναι εργαλειο 23 joule δυναμη!!!:violent-smiley-030:
Αν εβγαινε αυτο με μπαταρια Γιωργο, ισως το σκεφτομουν, να αναβαθμιζα με την ευκαιρια και το 18βολτο σκαπτικο των μηδαμινων joule που ηδη εχω![]()
Παιδιά το κομπρεσέρ πάει για επαγγελματική χρήση από φίλο υδραυλικό. Το πόσταρα κυρίως για οφθαλμόλουτρο....
Καλοριζικα τα ψιλολοίδια που παραλάβατε και καλοδούλευτα να ναι.
Ελεγα να ποσταρα κατι ταπεινα μπουκαλακια και αλλα περιφερειακα -για τον αερογραφο- που παρελαβα σημερα αλλα μετα απο τα παραπανω θερια, τα αφηνω για αλλη μερα, πιο ησυχη))
Πρόσφατη αγορά από werkzeugalarm
Bosch Demolition Hammer SDS-Max GSH 11 VC Professional
![]()
![]()
![]()
Το εργαλείο ΣΚΟΤΩΝΕΙ. 11 κιλά, 23 Joule.
Bosch hammer drill GBH2400
![]()
![]()
Ήδη πήρα τα τρυπανάκια μου και το καλεμάκι! Να είμαι έτοιμος.
Επίσης δίσκοι κοπής. Πολλοί δίσκοι κοπής
![]()
Έπεσε πριν και το απαραίτητο μέιλ για μικρή έκπτωση, η οποία έγινε με δωρεάν μεταφορικά. Τη Δευτέρα έγινε η παραγγελία, τη Παρασκευή ήταν σπίτι.
Να πω ότι το κομπρεσέρ ήρθε με την ετικέτα ασφαλείας σκισμένη. Σε ερώτηση που τους έκανα, μου είπαν ότι το ανοίξαν αυτοί για να δουν αν δουλεύει, κλπ. Το συνηθίζουν αυτό; Μήπως επειδή είναι ακριβό, το διπλοτσεκάρουν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.