Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα παίδες.

Και εγώ κάτι ψιλά σήμερα:

IMG_20160920_144450.jpg


1) Ενδιάμεσα φίλτρα για μικρούς βενζινοκινητήρες - 6 ευρώ (3 κομμάτια)

2) Μεσινέζες Dualfly (20 τμχ) - Ψιλοτεμαχίζουν τα χόρτα - 8 ευρώ.
 
Χορτασε το ματι μου κνιπεξ Αντωνη, καλοριζικα! Γιατι καποια εργαλεια ειναι διπλα?

Νεκταριε εχω την εντυπωση οτι με τα οργανα μετρησης θα κανεις δουλεια. Με την πενσα ομως..., για πες αμα τη δοκιμασεις. Καλοριζικα!

Και γω παρελαβα χτες ενα κατσαβιδακι μπαταριας (ειχα το ιδιο, πολυ καλο, αλλα το χαλασα) και διαφορων ειδων ακεφαλες λαμες olson για να δοκιμασω.

29779247126_e9dd469cdd_h.jpg
 
Καλορίζικα σε όλους τα εργαλεία και τα αναλώσιμα

Μιχάλη δεν είναι διπλά (μάλλον εννοείς τους δύο κόφτες). Ο ένας έχει κάθετη κεφαλή και ο άλλος πλάγια
 
Καλορίζικος οι νέες παραλαβές σας, καλοδούλευτα.

Στάλθηκε από το Nitro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι
Αντώνη όλα τά Knipex πού πήρες τά έχω δουλέψει καί είναι εξαιρετικά,θά ευχαριστηθείς κοπές καί πρεσαρίσματα
 
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι
Αντώνη όλα τά Knipex πού πήρες τά έχω δουλέψει καί είναι εξαιρετικά,θά ευχαριστηθείς κοπές καί πρεσαρίσματα

Δοκίμασα τους κόφτες σε διάφορα καλώδια και σε σπείρα ελατηρίου και είναι εντυπωσιακό το πως κόβουν σε σχέση με το τί είχα μέχρι τώρα.
Μετά τις παραπάνω κοπές ήθελα να δώ πόσο επηρεάστηκε (αν επηρεάστηκε) η κεφαλή, δοκίμασα με χαρτί Α4 80 γρμ., με το που κλείνεις τις λαβές, χωρίς πίεση, το κόβει σαν ξυράφι.
 
Δοκίμασα τους κόφτες σε διάφορα καλώδια και σε σπείρα ελατηρίου και είναι εντυπωσιακό το πως κόβουν σε σχέση με το τί είχα μέχρι τώρα.
Μετά τις παραπάνω κοπές ήθελα να δώ πόσο επηρεάστηκε (αν επηρεάστηκε) η κεφαλή, δοκίμασα με χαρτί Α4 80 γρμ., με το που κλείνεις τις λαβές, χωρίς πίεση, το κόβει σαν ξυράφι.

Εχω κόψει βίδες 3mm και 4 mm,πρόκες 3,5 mm μέ τόν κόφτη knipex,σάν νά κόβεις μέ κλαδευτήρι τριαντάφυλλο.Kαί μέ τίς πρέσες θά είσαι ευχαριστημένος καί μέ αυτήν για ακροχιτώνια καί τήν άλλη γιά ακροδέκτες μονωμένους μή μονωμένους.


koftis10.jpg
 
Καλορίζικο σε ολους τα εργαλεια και αναλώσιμα που πήρατε.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Καλοδούλευτα Νίκο

Σημερινή αγορά τό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Makita HP330DZ solo.
Καί δύο ακόμα τρυπάνια Bosch sds plus - 5X γιά συμπλήρωμα τών τριών πού είχα αγοράσει προχτές.

"Οταν παιρνω φορα, φορα κατηφορα, ο θεος ο ιδιος, δεν με σταματα" Λαικον ασμα.
Γιατι καλε μου ανθρωπε μας κανεις "strip girl teasing".
Βασανιζομαστε ηδη αρκετα που εσυ πηρες το κοριτσι, και εμεις οχι!!!!

Πολύ χρήσιμη η γεννήτρια σήματος μαζί με τό tester τηλεφωνικών - ethernet καλωδίων
Εχω μιά γεννήτρια σήματος τήν Mastech MS6812 καί μέ έχει βολέψει στό τέστ τών καλωδίων από τίς ηλεκτροβάνες πού είναι κάτω από τό χώμα.
Οποια η διαφορα της γεννητριας στην συγκεκριμενη περιπτωση, απο ενα ταπεινο "τζιτζικι";


Αυτον τον Xtar τον ηθελα, αλλα δεν εχω προλαβει να παρω την γνωμη των ειδικων απο "διπλα" (Kos, Χιωτης)
Να σημειωσω οτι δεν εχω ιδεα, και χρησιμοποιω μονο τον διπλο της Fenix, για 18650 του Η.Τ. και του ΤΚ21, αλλα ηθελα να εχω επαναφορτιζομενες και στον Ε25 και HL21.
Για πες.
 
Για τον XStar δεν έχω ακόμα κάνει χρήση και δεν έχω άποψη. Τον θέλω κυρίως για NiMh. Θα γίνει δοκιμή στις αμέσως επόμενες μέρες.