Tι παραλάβαμε σήμερα..

ναι, τα έχω διαβάσει αυτά

απλά δεν βλέπω διαφορά ανάμεσα στην παράθεση ενός link με προϊόντα από τον Ντέτσικα ή τον Παυλάτο ή το eshop κλπ με την παράθεση ενός link με προϊόντα του μαγαζιού του φίλου του Νίκου.
εσύ βλέπεις κάποια διαφορά?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

αφού λοιπόν δεν είναι του Νίκου το μαγαζί και είναι φίλου του, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το φόρουμ....εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με τον Ντέτσικα ή τον Παυλάτο, που τους διαφημίζουμε κατά κόρον εδώ μέσα.

Ο Νίκος ξέρει περίπου τι ανάγκες έχουμε εδώ μέσα, οπότε μπορεί να ανεβάσει μία λίστα (κάπου στο ιντερνετ), και να μας δώσει το Link της λίστας του μαγαζιού του φίλου του με τις καλύτερες τιμές.

Με αυτη τη λογικη ο καθε εμπορος που εχει ενα φιλο στο φορουμ θα μπορουσε να διαφημιστει εμμεσως πλην σαφως. Και οχι μονο στα εργαλεια αλλα και στα Audio Visual μηχανηματα και παντου.

Αυτη η εμμεση πρακτικη προωηθησης δεν ισχυει στα Audio Visual, ο κυριος χαρακτηρας του φορουμ, και δεν πρεπει να ισχυσει ουτε και εδω φυσικα.

Μεχρι στιγμης δεν εχουμε κανενα απολυτως θεμα με την διοικηση του φορουμ, οποτε ας αφησουμε τα πραγματα ως ακριβως εχουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με αυτη τη λογικη ο καθε εμπορος που εχει ενα φιλο στο φορουμ θα μπορουσε να διαφημιστει εμμεσως πλην σαφως. Και οχι μονο στα εργαλεια αλλα και στα Audio Visual μηχανηματα και παντου.

Αυτη η εμμεση πρακτικη προωηθησης δεν ισχυει στα Audio Visual, ο κυριος χαρακτηρας του φορουμ, και δεν πρεπει να ισχυσει ουτε και εδω φυσικα.

Μεχρι στιγμης δεν εχουμε κανενα απολυτως θεμα με την διοικηση του φορουμ, οποτε ας αφησουμε τα πραγματα ως ακριβως εχουν.

άμα εσύ σαν συντονιστής βλέπεις ότι δεν ισχύει εδώ μέσα αυτό που περιγράφεις, τότε εγώ δεν έχω κάποιο λόγο να ανακατεύομαι περισσότερο....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

άμα εσύ σαν συντονιστής βλέπεις ότι δεν ισχύει εδώ μέσα αυτό που περιγράφεις, τότε εγώ δεν έχω κάποιο λόγο να ανακατεύομαι περισσότερο....

Εγω σαν συντονιστης πιστευω οτι δεν πρεπει να δημιουργηθει θεμα με την διοικηση εκ του μη οντος. Οποτε ας αφησουμε τα πραγματα ως ακριβως εχουν..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγω σαν συντονιστης πιστευω οτι δεν πρεπει να δημιουργηθει θεμα με την διοικηση εκ του μη οντος. Οποτε ας αφησουμε τα πραγματα ως ακριβως εχουν..

συμφωνώ μαζί σου και εγώ!

υπάρχει κάποια απάντηση στο:
απλά δεν βλέπω διαφορά ανάμεσα στην παράθεση ενός link με προϊόντα από τον Ντέτσικα ή τον Παυλάτο ή το eshop κλπ με την παράθεση ενός link με προϊόντα του μαγαζιού του φίλου του Νίκου.

Ο βιδας εχει βγαλει προσφορες σε προιοντα facom, δεστε το λινκ! Ο κεντροβιδας εχει ολα τα dewalt προσφορα, ειδικα με τηλεφωνο δινει ακομη χαμηλοτερα. Ο werkeuzalarm μας κανει προσφορα στα μεταφορικα και το amazon χεστηκε να εχει προιοντα που δεν εχει η Ελλαδα σε καλες τιμες+ p&s cost.
Το eshop στο news letter, εχει αυτα τα nilfisk σε πολυ καλες τιμες, δες και καθε κυριακη το crazy sunday. Ο Παυλατος ειναι πολυ καλος κυριουλης με πολυ καλες τιμες, παμε να δουμε μαζι την ηλεκτροκολληςη αμα θες. Το toolstore, επισης εχει προσφορα τα kreatinex εργαλεια, οποτε παω Χιο ψωνιζω συνεχεια!
Ο Στελιοςshop δινει προσφορα ολα τα husqvarna & samurai -50%.

Αυτα ειναι διαφορα παραδειγματα με διαφορετικο "βαρος" στην αναφορα και "διαφημιςη". Οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικα γεγονοτα ή προσωπα μαλλον ειναι τυχαια!

ΥΣ. Οποιος ενδιαφερεται για τα προιοντα του Στελιοςshop μπορει μεσω του Νικου να ενημερωθει/αγοραςει μιας και δεν εχει ουτε eshop, ουτε λογαριασμο στο φιλοξενο avclub Α, ειναι και πολυ καλος, ευθυμος σαρανταπενταρης και κανει και ευκολιες πληρωμης.
ΥΣ2. Ο Νικος δεν κερδιζει απο αυτο, θα μπορουσε να πει καποιος οτι χανει κιολλας το χρονο του ασχολουμενος με τις παραγγελιες και αποστολες.

:ernaehrung004:

Φιλικα, μη φαω κιτρινη!
:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

συμφωνώ μαζί σου και εγώ!

υπάρχει κάποια απάντηση στο:

Δεν θυμαμαι να εχω δει λινκ απο το μαγαζι του φιλου του Νικου. Εσυ?
Δεν βλεπω κανενα προβλημα να ανεβασει ενα λινκ απο το μαγαζι του φιλου του απο ενα προιον που αγορασε απο αυτον σε καλη τιμη για να επωφεληθουν και οι αλλοι.

Οταν αγοραζω ενα προιον απο το αμαζον η απο τον ντετσικα η απο το toolshouse η απο αλλου, βαζω λινκ για τους πιθανως ενδιαφερομενους. Οπως ολοι μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν θυμαμαι να εχω δει λινκ απο το μαγαζι του φιλου του Νικου. Εσυ?
Δεν βλεπω κανενα προβλημα να ανεβασει ενα λινκ απο το μαγαζι του φιλου του απο ενα προιον που αγορασε απο αυτον σε καλη τιμη για να επωφεληθουν και οι αλλοι.

Οταν αγοραζω ενα προιον απο το αμαζον η απο τον ντετσικα η απο το toolshouse η απο αλλου, βαζω λινκ για τους πιθανως ενδιαφερομενους. Οπως ολοι μας.
χαίρομαι που καταλήξαμε κάπου τελικά και συμφωνούμε απόλυτα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παιδια ως εχει τωρα η κατασταση δεν δημιουργει προβλημα.
Ηδη εχουμε οργανωσει ομαδικη απο το μαγαζι και ολα κυλησαν ομαλα.
για ποια ομαδική αναφέρεσαι και για ποιο μαγαζί?

ναι το κατάλαβα αυτό, απλά δεν είδα κάπου την ομαδική, μάλλον μου διέφυγε, ίσως ήταν την εποχή που έτρεχα στα νοσοκομεία με την μάνα μου και δεν το είδα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν πειραζει.
Η ουσια ειναι πως οι αγορες προχωρανε κανονικα και στις παραλαβες γινεται αναφορα πολλες φορες οποτε τι να γινει παραπανω εφοσον το παλικαρι δεν εχει σαιτ.
ναι σωστά, καταλαβαίνω.

τουλάχιστον τι πουλάει ο φίλος του Νίκου να το έχουμε υπόψη μας, μία που είναι τόσο εξυπηρετικός και κάνει και ευκολίες και έχει και καλές τιμές.

μέχρι τώρα από τα συμφραζόμενα έχω καταλάβει ότι πουλάει μηχανήματα, εργαλεία ηλεκτρικά και μη κήπου μάλιστα κάποια husqvarna & samurai -50% πιστεύω εκπληκτική έκπτωση.

Τοτε γτ ρε καναγια μου το εστειλες την τελευται φορα?
Το δικο σου δεν το εχω δουλεψει ακομη
Σε κλαδεματα αμπελιου δεν ειχα κανενα θεμα αλλα και σε πιο χοντρα κλαδια με το συγκεκριμενο που ξαναπηρα.

Γιατί σου το έδωσα σε τιμή lidl και όχι σαν αυτό που πήρες (αν θυμάμαι καλά)! :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νίκο βρες έναν τρόπο να μας διαφημίσεις τι εμπορεύεσαι και σε τι τιμές.

Φίλος τα εμπορεύεται όχι εγώ Σώτο.

Oregon, Husqvarna, Karcher και κάτι άλλα.
Εγώ είμαι της προώθησης! :p

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ναι σωστά, καταλαβαίνω.

τουλάχιστον τι πουλάει ο φίλος του Νίκου να το έχουμε υπόψη μας, μία που είναι τόσο εξυπηρετικός και κάνει και ευκολίες και έχει και καλές τιμές.

μέχρι τώρα από τα συμφραζόμενα έχω καταλάβει ότι πουλάει μηχανήματα, εργαλεία ηλεκτρικά και μη κήπου μάλιστα κάποια husqvarna & samurai -50% πιστεύω εκπληκτική έκπτωση.

Το 50% σχήμα λόγου ήταν... :p

Μια έκπτωση υπάρχει αλλά δεν είναι τόση.
Ήδη σου ανέφερα Σωτήρη τις μάρκες που εμπορεύεται, όποιος ή όποια θέλει το οτιδήποτε ας μου στείλει μύνημα και θα το δούμε.

Υπάρχει και το θέμα "ενδιαφέρομαι να αγοράσω". Είμαι σίγουρος πως αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάποιο προϊόν το οποίο ο Νίκος μπορεί να εξασφαλίσει μέσω του γνωστού του σε καλή τιμή, θα ενημερώσει άμεσα*. Όλη μέρα εδώ μέσα είναι και παρακολουθεί. :)

*όπως κάνουμε αντίστοιχα όλοι όσοι έχουμε τέτοια δυνατότητα.

Αλλαγή σκηνικού. Μια πρόταση του παππού.
Αγορά σήμερα ένα σακί ξερά ξύλα οξυάς για τζάκι. Είναι 16 κιλά κ έχουν 8 παραδοτέα.

Μετά στο υδραυλικό σχιστήρι της Einhell τα κάνεις ότι θέλεις. Τα κάνει μέχρι κ φρυγανιά.

Τέλος με την σέγα, το τριβειο κ το ρούτερ βγάζεις σπέσιαλ κομμάτια για όλες σου τις μικροκατασκευές.
Αυτά για την ώρα από τον γέροντα.