αφού λοιπόν δεν είναι του Νίκου το μαγαζί και είναι φίλου του, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το φόρουμ....εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με τον Ντέτσικα ή τον Παυλάτο, που τους διαφημίζουμε κατά κόρον εδώ μέσα.
Ο Νίκος ξέρει περίπου τι ανάγκες έχουμε εδώ μέσα, οπότε μπορεί να ανεβάσει μία λίστα (κάπου στο ιντερνετ), και να μας δώσει το Link της λίστας του μαγαζιού του φίλου του με τις καλύτερες τιμές.
Με αυτη τη λογικη ο καθε εμπορος που εχει ενα φιλο στο φορουμ θα μπορουσε να διαφημιστει εμμεσως πλην σαφως. Και οχι μονο στα εργαλεια αλλα και στα Audio Visual μηχανηματα και παντου.
Αυτη η εμμεση πρακτικη προωηθησης δεν ισχυει στα Audio Visual, ο κυριος χαρακτηρας του φορουμ, και δεν πρεπει να ισχυσει ουτε και εδω φυσικα.
Μεχρι στιγμης δεν εχουμε κανενα απολυτως θεμα με την διοικηση του φορουμ, οποτε ας αφησουμε τα πραγματα ως ακριβως εχουν.
άμα εσύ σαν συντονιστής βλέπεις ότι δεν ισχύει εδώ μέσα αυτό που περιγράφεις, τότε εγώ δεν έχω κάποιο λόγο να ανακατεύομαι περισσότερο....
Εγω σαν συντονιστης πιστευω οτι δεν πρεπει να δημιουργηθει θεμα με την διοικηση εκ του μη οντος. Οποτε ας αφησουμε τα πραγματα ως ακριβως εχουν..
συμφωνώ μαζί σου και εγώ!
υπάρχει κάποια απάντηση στο:
απλά δεν βλέπω διαφορά ανάμεσα στην παράθεση ενός link με προϊόντα από τον Ντέτσικα ή τον Παυλάτο ή το eshop κλπ με την παράθεση ενός link με προϊόντα του μαγαζιού του φίλου του Νίκου.
εσύ βλέπεις κάποια διαφορά?
χαίρομαι που καταλήξαμε κάπου τελικά και συμφωνούμε απόλυτα.Δεν θυμαμαι να εχω δει λινκ απο το μαγαζι του φιλου του Νικου. Εσυ?
Δεν βλεπω κανενα προβλημα να ανεβασει ενα λινκ απο το μαγαζι του φιλου του απο ενα προιον που αγορασε απο αυτον σε καλη τιμη για να επωφεληθουν και οι αλλοι.
Οταν αγοραζω ενα προιον απο το αμαζον η απο τον ντετσικα η απο το toolshouse η απο αλλου, βαζω λινκ για τους πιθανως ενδιαφερομενους. Οπως ολοι μας.
για ποια ομαδική αναφέρεσαι και για ποιο μαγαζί?Παιδια ως εχει τωρα η κατασταση δεν δημιουργει προβλημα.
Ηδη εχουμε οργανωσει ομαδικη απο το μαγαζι και ολα κυλησαν ομαλα.
ναι σωστά, καταλαβαίνω.Δεν πειραζει.
Η ουσια ειναι πως οι αγορες προχωρανε κανονικα και στις παραλαβες γινεται αναφορα πολλες φορες οποτε τι να γινει παραπανω εφοσον το παλικαρι δεν εχει σαιτ.
Τοτε γτ ρε καναγια μου το εστειλες την τελευται φορα?
Το δικο σου δεν το εχω δουλεψει ακομη
Σε κλαδεματα αμπελιου δεν ειχα κανενα θεμα αλλα και σε πιο χοντρα κλαδια με το συγκεκριμενο που ξαναπηρα.
Νίκο βρες έναν τρόπο να μας διαφημίσεις τι εμπορεύεσαι και σε τι τιμές.
ναι σωστά, καταλαβαίνω.
τουλάχιστον τι πουλάει ο φίλος του Νίκου να το έχουμε υπόψη μας, μία που είναι τόσο εξυπηρετικός και κάνει και ευκολίες και έχει και καλές τιμές.
μέχρι τώρα από τα συμφραζόμενα έχω καταλάβει ότι πουλάει μηχανήματα, εργαλεία ηλεκτρικά και μη κήπου μάλιστα κάποια husqvarna & samurai -50% πιστεύω εκπληκτική έκπτωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.