Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτή την Bosch πια !!!!!! :icon15: Με τέτοιες πωλήσεις που έχει κάνει μέσω του site, αλλά και την διαφήμιση και την προβολή που της έχουμε κάνει, επιβάλεται :idea: να της ζητήσουμε ένα ομαδικό δωράκι (....κάτιτής έκπτωση σε ομαδική παραγγελία, καμιά special προσφορά, ή κάτι άλλο...) :firstprize: :a0210:

Υ.Γ. Αν και έχω αρκετά Bosch, (...περισσότερα από όλα τα άλλα που έχω στην κατοχή μου...) δεν ξέρω γιατί αλλά παραμένω φανατικός υποστηρικτής των Dewalt... (...εγώ και ο Κυριάκος...) :silly:

Διευκρίνηση για να μην γίνει παραξήγηση

Το ... αυτές είναι σοβαρές παραλαβές πήγαινε σε σχέση με τις δικές μου κινέζικες παραλαβές που είχα ανεβάσει το πρωί & όχι για την μάρκα των εργαλειών του Δημήτρη.
:grandpa:

Καλοδούλευτα συνάδελφοι
Σήμερα απόκτησα τό δισκοπρίονο BOSCH - GKS 10.8 V-Li μέ 2 μπαταρίες 2.5 Αh καί φορτιστή
Μιχάλη τώρα είμαι "ντούμπλου φάστ" πού λεγαμε παλιά,και makita και bosch -bye-
Νά ευχαριστήσω τόν Νίκο (Amsen) γιά τήν δοκιμή πού προσφέρθηκε νά κάνω στό χώρο του,πρίν τό αγοράσω,τόν Μιχάλη (χιώτης ) Καί τόν Νεκτάριο γιά τίς συμβουλές τους.

diskop10.jpg
Μεγεια το εργαλειο.
Θα καταλαβεις τι εχανες που δεν το ειχες μεχρι τωρα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ημερα παραλαβων σημερα, speedex, acs ελτα courier...η γενικη μας ξεχασε!
Oriflame πακετο, παπουτσια για τη γυναικα, παπουτσια για το παιδι αλλα και κατι για μενα......

screen shot windows 7

Διευκρίνηση για να μην γίνει παραξήγηση

Το ... αυτές είναι σοβαρές παραλαβές πήγαινε σε σχέση με τις δικές μου κινέζικες παραλαβές που είχα ανεβάσει το πρωί & όχι για την μάρκα των εργαλειών του Δημήτρη.
:grandpa:

Μα και εγώ ότι είπε το είπα, αστειευόμενος φυσικά, χαριτολογώντας.... :ADFADF1::shakehands:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αμ πως! Τενεκεδες θα αγοραζουμε?.
Ειπαμε, επιστροφη στη ποιοτητα!

Ο σεβασμιος Γερων στο ψαρωτικο avatar ειναι ο Διας η ο Ποσειδωνας τελικα?

Kαι καλοριζικο το κνιπεξακι, τωρα το ειδα! Δυναμη αυτα τα εργαλεια τελικα.

Ευχαριστώ Νεκτάριε καί Παναγιώτη,καί παρεπιπτόντως καλοδούλευτο Νεκτάριε,καί καλοπάτητα γιά τήν οικογένεια.

Νεκ δεν ειχε και πλαστικα επιθεματα στις σιαγωνες ωστε να μην τραυματιζει τους πλαστικους σωληνες???

Μιχαλη απο ταινια ειναι το αβαταρ του. Lord of the rings.

πως φαίνονται οι σινεφίλ ...

Μεγειές πολλές επίσης σε Νεκτάριο (και *αμώ τις τσιμπίδες, μια παρόμοια που έχω είναι αστέρι )
και σε Δημήτρη με το Bosch-άκι του, τα λόγια είναι περιττά ..

Από Gearbest 78.13
Όλα τα βιβλία είναι στα κινέζικα.
Δεν δοκιμάστηκε ακόμη ωστόσο από το βάρος φαίνεται η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής

_DSC347405.jpg

_DSC347304.jpg

_DSC347203.jpg

Νεκ δεν ειχε και πλαστικα επιθεματα στις σιαγωνες ωστε να μην τραυματιζει τους πλαστικους σωληνες???

Μιχαλη απο ταινια ειναι το αβαταρ του. Lord of the rings.

Κυριακο, ειναι δυο διαφορετικα μοντελα αυτομπου πηρα και αυτο που λες.
Δες εδω

Από Gearbest 78.13
Όλα τα βιβλία είναι στα κινέζικα.
Δεν δοκιμάστηκε ακόμη ωστόσο από το βάρος φαίνεται η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής

View attachment 132220

View attachment 132221

View attachment 132222
Is this a real fluke?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο σεβασμιος Γερων στο ψαρωτικο avatar ειναι ο Διας η ο Ποσειδωνας τελικα?

Kαι καλοριζικο το κνιπεξακι, τωρα το ειδα! Δυναμη αυτα τα εργαλεια τελικα.

Gandalf

είσαι άρχοντας !! :worshippy:

άντε τώρα να μην μιλήσω Κρητικά, ούτε στο Wikipedia δεν θα βρεις μετάφραση :flipout:

Χαχα. Πες κανενα συνωνυμο πλακα θα εχει!