Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από Gearbest 78.13
Όλα τα βιβλία είναι στα κινέζικα.
Δεν δοκιμάστηκε ακόμη ωστόσο από το βάρος φαίνεται η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής

Αν είναι original Fluke η τιμή είναι τσάμπα,καλορίζικο καί καλές μετρήσεις.

Από Gearbest 78.13
Όλα τα βιβλία είναι στα κινέζικα.
Δεν δοκιμάστηκε ακόμη ωστόσο από το βάρος φαίνεται η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ψηφιακό. Πρέπει να είναι φοβερά απλό στη χρήση, έχω ένα πολύ παλιό metex το οποίο είναι σκυλί!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν είναι original Fluke η τιμή είναι τσάμπα,καλορίζικο καί καλές μετρήσεις.

Original ειναι αν καταλαβα καλα, απλο μηχανημα προοριζομενο για την αγορα της Κινας μονο. Και επισης αν μετεφρασα καλα (απο ενα site ) κατασκευαζεται απο τη uni-T. Αρα οχι fluke με γονιδια fluke.

Παρέλαβα έναν φορτιστή μπαταριών που τον πέτυχα σε σούπερ τιμή.

700338bf0f44fa64ec1aef8c797ee2ec.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλορίζικος Γιώργο,πολύ καλός φορτιστής,δέν τόν έχω αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.

Ευχαριστώ παιδιά. Τον έβαλα για δοκιμή ήδη.
Το καλύτερο ήταν ότι τον πήρα 16 ευρώπουλα

Παραλαβές Kirschen και Stihl από το κατάστημα etools.gr στην Θεσσαλονίκη.

IMG_20161005_182408.jpg

Ένα σκαρπέλο V 2mm (17 ευρώ), μία ξύστρα - χήνα (3.5 ευρώ), μία ξύστρα 2 όψεων (4 ευρώ), ένα μαχαίρι (7 ευρώ) και μία ματσόλα μικρή (12.6 ευρώ).
Και ένα ακόμα δρεπανομάχαιρο Stihl (17.6 ευρώ) για φίλο που το ζήτησε.

Και 2 φακουδάκια led δώρο!

Ωραιο το δρεπανομαχαιρο (στη σαμο το λεμε τραχα)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημητρη μεγεια το gks !!ειμαι αναμεσα σε αυτο και το gks 190 .δεν μπορω να αποφασησω τι θελω ομως .2.5 εκ κοβει η παραπανω;;

Σημερινη παραλαβη επειτα απο αναμονη ενος μηνα...
Μπαρμπας , παλιος σιδερας... Μου λεει, θα σου φτιαξω ενα τσεκουρι να με θυμασαι... η κοψη ειναι απο σουστα φορτηγου και το στελεχος απο Γκασμα..... μου λεει σου δινω εγγυηση, βαρα το στο τσιμεντο, τιποτα δε θα παθει... Για να δουμε, τελη Οκτωβρη εχω να σκισω κατι λιγα ξυλα.. θα χει φαση... ειναι βεβαια λιγο μεσαιωνικο, βαρυ κτλ, αλλα πολυ μ αρεσει!!!!

IMG_3188.jpgIMG_3190.jpg

Το μικρο μπαταριας που εχει 85μμ δισκακι και βαθος κοπης 26μμ (26.5 για την ακριβεια). Το γομαρι των 1400watt κοβει μεχρι 70μμ, χαωδης η διαφορα.
Αν θες ρωτα τον Δημητρη να δοκιμασει να κοψει 25μμ κοντρα πλακε, η καποιο ξυλο αλλο που δουλευεις να σου πει ακριβως. Εγω δυστυχως δεν το εχω μαζι μου εδω.

Καλορίζικα Νίκο. Τις ξύστρες που τις χρησιμοποιείς;

Γιώργη χρησιμεύουν πολύ στην αφαίρεση λεπτών "φλούδων" από το ξύλο. Φαντάσου κάτι σαν πλάνη είναι αλλά για πιο ντελικάτες λεπτομέρειες (για μικρά τμήματα αντί για όλη την επιφάνεια).

Ωραιο το δρεπανομαχαιρο (στη σαμο το λεμε τραχα)

Δημητρη μεγεια το gks !!ειμαι αναμεσα σε αυτο και το gks 190 .δεν μπορω να αποφασησω τι θελω ομως .2.5 εκ κοβει η παραπανω;;

Στα ποντιακά λέγεται και κρεπί!

Μιχαλη καμμια σχεση σαφως το ενα με το αλλο απλα το προβλημα μου δεν ειναι στις δυνατοτητες του καθ ενος αλλα πιο μου χρειαζεται πιο πολυ .εκει προσπαθω να καταληξω.

Εαν εχεις παγκοπριονο και μια καλη σεγα χειρος, τοτε το μικρο θα σου ειναι πολυ πιο χρησιμο.

Αν ομως παρεις το μικρο, ετοιμασου να μπεις στο τριπακι των δεκαβολτων. Ο πειρασμος θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ την στιγμη που θα εχεις τις μπαταριες/φορτιστη και τη στιγμη που η τιμη των solo εργαλειων ειναι προσιτη..