Το αιώνιο μόνιμο μπλέξιμο του επαγγελματία με τον ερασιτέχνη !!!!
Έχω πει εκατό φορές και πάνω απ όλα το έχω αποδείξει ....τον ερασιτέχνη δεν τον πιέζει ο χρόνος ούτε το μεροκάματο, και με 40 το χόμπι του θα το κάνει. :ernaehrung004:
Το αιώνιο μόνιμο μπλέξιμο του επαγγελματία με τον ερασιτέχνη !!!!
Έχω πει εκατό φορές και πάνω απ όλα το έχω αποδείξει ....τον ερασιτέχνη δεν τον πιέζει ο χρόνος ούτε το μεροκάματο, και με 40 το χόμπι του θα το κάνει. :ernaehrung004:
Καλοδούλευτα τό παλμικό - έκκεντρο τής B&D
Σήμερα πήρα κάτι ψιλοπράγματα 5 τάφ άλλεν Wiha
![]()
Καλοδούλευτα. Όμορφα κ φιρμάτα.
Μεγεια!
Και η χρηση αυτων? ή απλα να υπαρχουν?
Καλοδούλευτα. Όμορφα κ φιρμάτα.
να (ξανα)καταθέσω και εγώ την άποψη μου...με νούμερα....και μετά από χρήση 8-10 μηνών.
εάν όντως ερασιτέχνης και μη ξέροντας τι ακριβώς θέλω, εάν πήγαινα σε μπλε σειρά της bosch 10.8 ή 18 για
δραπανοκατσάβιδο
παλμικό
σέγα
τροχό
σπαθοσέγα
δισκοπρίονο
και
δράπανο
κρουστικό
κολονάτο
τροχό
τανκ
έκκεντρο
μπορεί κάποιος να μου πει πόσα θα χρειαζόμουνα? 2,3, 4 χιλιάρικα?
τώρα χρειάστηκα περίπου 500-600
και εάν δεν ήμουνα άπειρος δεν θα αγόραζα το bosch pts10 αλλά ένα της σειράς και θα το έφτιαχνα ή θα γύριζα ανάποδα ένα φορητό δισκοπρίονο, αλλά σε αυτό επικράτησε ο φόβος και η ασφάλεια από ένα φτηνό einhel κλπ.
δεν υπάρχει θέμα χρόνου, δεν σε κυνηγάνε οι χρόνοι παράδοσης, και μικρολάθη χιλιοστών απλά δεν υφίστανται στο μάτι μου...
χαίρομαι πολύ αυτούς που αγοράζουν εργαλεία μπαταρίας των 500 ....απλά είναι έξω από το target μου.
εάν τώρα υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να χρησιμοποιήσω κάτι επαγγελματικά, τότε δεν θα με πείραζε να δώσω όσα απαιτούνται για γρήγορη, απρόσκοπτη και ασφαλή εργασία...θα το έβλεπα σαν επένδυση και όχι σαν χόμπυ
(τότε που ξεκίνησα σαν ηλεκτρολόγος πριν 25+ χρόνια μετά την πρώτη ανεπιτυχή αγορά σε κάτι μέτρια εργαλεία, επέλεξα και παρέμεινα στα facom, τα οποία τα έχω μέχρι σήμερα, εάν δεν δούλευα σαν ηλεκτρολόγος δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω facom ποτέ).
και η δική μου παραλαβή αφού για τριβείο είχα ένα μικρό από τα λιντλ με οποίο αφού έτριβα για 2 λεπτά και μούδιαζε το χέρι μου για μισή ώρα
![]()
Δημήτρη καλορίζικα. Από που τα πήρες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.