Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Την χτίζουμε σιγά - σιγά την προίκα μας στα 10,8 Volt.

Κώστα για πες εντυπώσεις για το σκουπάκι. Είχες δει και το makita? μπορείς να συγκρίνεις;

Βασίλη, Γιώργο σας ευχαριστώ.

Γιώργο
Για το σκουπάκι της Bosch (χωρίς να έχω δοκιμάσει της Μά-κοίτα) μόνο καλά πράγματα έχω να πω.
Τραβάει καλά, το ρουξούνι του χώνεται παντού, έχει απίστευτη διάρκεια η μπαταρία του & σχετικά είναι αθόρυβο.
Για τους πάγκους εργασίας μου & το αμάξι, είναι πολύ βολικό & με καλές επιδόσεις.

Αν όμως μου πέσει κάτω, έχει πολλά πλαστικά μέρη εκτεθειμένα σίγουρα θα το κλαίω.
Επίσης προσοχή θέλει το άνοιξε - κλείσε του περιορισμένου κάδου που έχει.

Ο φορτιστής & οι μπαταρίες που ήδη είχα, καθώς & τα πολύ θετικά σχόλια του (ΣΑΕΜ) Σεβάσμιου Αρχηγού στα Εργαλεία Μπαταρίας, με "έσπρωξαν" προς την επιλογή μου αυτή.

Κωστα που να δεις αυτην!
s-l1600.jpg

Αφού ξέρεις ότι ο Παππούς το ψάχνει....

Στον ίδιο χώρο υπάρχει και το θηριάκι της Karcher.
http://www.e-milonas.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=50191

Ήθελα κάτι μικρό, ευέλικτο κ να εκμεταλλευτώ στο έπακρο φορτιστή κ μπαταρία που προυπήρχαν.

Σίγουρα το κιτρινακι που έχεις βάλει είναι δυνατό κ χρήσιμο εργαλείο.

Oχι βρε πατριωτακι, τι ειναι αυτο το γομαρι??
Αυτο δεν ειναι σκουπακι, ειναι σκουπα κανονικη! Αλλος ο ρολος του σκουπακιου αλλος της σκουπας.

Το μονο καλο ειναι οτι ειναι κανονικη σκουπα μπαταριας and i like that:))

Το ξερω και αυτο!!!

Παντως Μιχαλη εξετασε σοβαρα το ενδεχομενο να αποκτησεις και κανενα καναρινι εργαλειο.

Αλλα μπορεις να παρεις και αυτη..
http://www.bosch-professional.com/za/en/cordless-vacuum-cleaner-gas-18-v-li-131491-06019c61l0.html
http://www.ebay.com/itm/Genuine-Bos...al-Cordless-Vacuum-Cleaner-Solo-/131446293947

με μεγαλυτερη αποροφηση, φορητη 1.4 κιλα και φτηνοτερη.

Features

1/2 gallon capacity
Gore HEPA filter is rinsable, reusable
Flexible hose attachment, 2.5β€² extendable to 5β€²
Membrane filter allows for wet or dry pickup
Gripped handle for comfort
Built-in β€œgulper” nozzle

Ok, δεν το ειδα. Λογικο να εχει μικροτερο airflow με αυτο το φιλτρο.

Εγω παντως δεν θα προτιμουσα κανενα απο τα μικρα λογο μικρου καδου. Ισως το μεγαλο dewalt λογο μεγαλυτερου καδου αλλα και παλι δεν τα θεωρω απαραιτητα για τον χωρο εργασιας οταν υπαρχει κανονικη σκουπα ρευματος για τα εργαλεια.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιατι αραγε δεν την βγαζει στην ευρωπη την 18βολτη bosch? Καλη φαινεται παντως.

Το ξερω και αυτο!!!

Παντως Μιχαλη εξετασε σοβαρα το ενδεχομενο να αποκτησεις και κανενα καναρινι εργαλειο.

Το εχω εξετασει ηδη σοβαρα γιαυτο και αγορασα την αντιστοιχη πριονοκορδελα DW738!

Mπορω να πω -απο τις λιγες ωρες που την δουλεψα- οτι παρ'ολο που δεν ειναι φρου φρου, αρωματα, καινοτομιες και πολυτελειες, κανει τη δουλεια παρα πολυ καλα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κωστα καλοριζικο το προβολακι!!

Επειδη ειδα οτι εχεις και το γωνιακο δραπανοκατσαβιδο, σου εχει φανει χρησιμο?
Ρωταω επειδη ειναι απο τα λιγα δεκαβολτα bosch που δεν βρηκα ιδιαιτερα ευχρηστο/χρησιμο, οσο νομιζα τουλαχιστον.