Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πρώτα να ευχηθώ καλορίζικη η Triton στον Μπάμπη.
Χτεσινό-σημερινή μικροπαραλαβή.
Διακόπτης με κουμπιά on/off και κουμπί πανικού καθώς και ρελέ
και ασφαλώς το βιβλίο.

IMG_20161112_082132.jpg

Ωραίο το βιβλίο, αλλά το χρώμα στα εργαλεία που εχει μέσα πάει προς το τιρκουάζ... χεχε

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μεγειά σε όσους είχαν φρεσκότατες παραλαβές!

Ψιλολόγια..εκ-αριστερών δικό μου(καθαριστικό επαφών χωρίς λάδι)εκ-δεξιών μισό-μισό με την αδερφή μου :2thumb22sup:.ΨιλόΑσχολείται με dekoupage κλπ και το έκανα δώρο..ελπίζω να κρατήσει!!
SAM_1766.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειά σε όσους είχαν φρεσκότατες παραλαβές!

Ψιλολόγια..εκ-αριστερών δικό μου(καθαριστικό επαφών χωρίς λάδι)εκ-δεξιών μισό-μισό με την αδερφή μου :2thumb22sup:.ΨιλόΑσχολείται με dekoupage κλπ και το έκανα δώρο..ελπίζω να κρατήσει!!
SAM_1766.jpg

Δεν δουλεύει το λινκ της φωτογραφίας σου Κώστα.

Παρέλαβα τελικά τα υπόλοιπα πραγματάκια της ομαδικής παραγγελίας...
Κυριάκο σ´ ευχαριστώ πολύ. :a0210:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    200.8 KB · Views: 194
  • image.jpg
    image.jpg
    210.4 KB · Views: 192
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα όλων συνάδελφοι.

Μπάμπη σέ δοκιμές πού έκανα στίς κατσαβιδόλαμες Wiha maxxtor- Milwaukee X30 -Makita Gold,ολες impact duty,η κατσαβιδόλαμα πού πάταγε επακριβώς καλά στή pz βίδα χωρίς τόν παραμικρό κενό-τζόγο πού δοκίμασα ήταν η Makita gold,μετά η Wiha maxxtor καί τελευταία καί καταιδρωμένη μέ κενό-τζόγο στήν βίδα η Milwaukee X30,απλά τό θυμήθηκα επειδή είδα τίς κατσαβιδόλαμες Makita pz2 πού πήρες,τελικά τό ότι πληρώνουμε παίρνουμε ισχύει παντού.

καλοδούλευτα!

τα οφιοειδή τα πήρες για να βρίσκονται ή έχεις κάτι κακό στο νου σου να φτιάξεις?

Αααα, πολυ μ'αρεσουν αυτα τα οφιοειδη, αν τα ειχα παρει χαμπαρι θα συμμετειχα κι εγω στη νομαδικη.
Καλοδουλευτα σε ολους.
Πηρα κι εγω την εφημεριδα με το βιβλιαρακι, αλλα δεν εχω προλαβει να το ανοιξω ακομα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ πολύ... :grandpa:

Κυριάκο, την πήρα πριν λίγο, είχε πέσει απ´ το κουτί μέσα στο ντουλαπάκι και νόμιζα οτι μου το έδωσες άδειο.:flipout:

Βασίλη, μ´ έχει ταράξει στο καψόνι, χίλιες φορές από Ελλάδα, πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά χωριλς άγχος... :grinning-smiley-043

Δημήτρη, για τα Milwaukee το είχα αναφέρει. Κι έχω πάρει και τα δύο σετ, και το ασημί (Χ10) και το κόκκινο (Χ30).

Σωτήρη δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό αυτή τη στιγμή.
Συνήθως η σειρά είναι η εξής: Ξεκινάς να φτιάξεις κάτι, βλέπεις οτι κάτι σου λείπει, το αγοράζεις και μετά περιμένεις πότε θα σου ξαναχρειαστεί... -bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αααα, πολυ μ'αρεσουν αυτα τα οφιοειδη, αν τα ειχα παρει χαμπαρι θα συμμετειχα κι εγω στη νομαδικη.
Καλοδουλευτα σε ολους.
Πηρα κι εγω την εφημεριδα με το βιβλιαρακι, αλλα δεν εχω προλαβει να το ανοιξω ακομα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και γω δεν τα πηρα χαμπαρι...:bigcry:

Οσο για τις μυτες makita...ειναι κορυφη!
Βαζεις βιδα και στεκει πανω της ακομη και "αναποδα" χωρις μαγνητη.

Το βιβλιο το διαβασα στα γρηγορα ολο.
Συγκρατησα μερικα πραγματα που δεν ηξερα ή δεν ειχα ξεκαθαρα.