Tι παραλάβαμε σήμερα..

χχαχαχα, και το καταφερες για την εντυπωση, το εμπειρο ματι μου επεσε κατευθειαν εκει, στο μπλε χρωματακι που λαμπιριζε διακριτικα :grinning-smiley-043

Kαλοδούλευτα Νεκτάριε καί Νίκο.
Τά μαχαίρια πλάνης τής Bosch κάνουν πολύ καλή δουλειά,πές μας τίς εντυπώσεις σου από το δισκοπρίονο τής B&D όταν τό δοκιμάσεις στόν πάγκο.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα Νεκτάριε

Που και που αγοράζω και εγώ μερικά ...απαραίτητα όμως !!! :flipout::flipout::ernaehrung004:

Μπράβο ρε Νικόλα, καλοδούλευτα τα εργαλεία. Άντε να μας πεις και εντυπώσεις-διαφορές όταν βάλεις το B&D στον πάγκο σου.:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Που και που αγοράζω και εγώ μερικά ...απαραίτητα όμως !!! :flipout::flipout::ernaehrung004:

Άντε μεγειές και καλοδούλευτα Νικόλα... :ernaehrung004:
Σου εύχομαι σύντομα, αντί να "πειράζεις" τους άλλους, να ξεκινήσεις κι εσύ σιγά-σιγά τα περιττά.
Γιατί άν παρακολουθήσεις επισταμένα παλιό καλό Ελληνικό κινηματογράφο, "Ένα βότσαλο στη λίμνη" πχ, θα μάθεις οτι τα απαραίτητα χρειάζονται για να ζήσεις, την ομορφιά όμως στη ζωή τη δίνουν τα περιττά. :grandpa:

o0tO3Dy.jpg

Νικόλα έγραψες!
Μπράβο σου. Λίγα και καλα.
Καλοδούλευτα.
Μου χει κάτσει τελικά αυτο το τρίγωνο σου !
Σε πειράζει να το κρύβεις στις φωτο ;

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η σωστή μέτρηση είναι με πιάτο σούπας, πιάτο ρηχό μεγάλο και σαλατιέρα.....χε χε

Mαστρο νικο μεγεια τα εργαλεια!!εδωολοι πηραμε speed squere που ειναι της μοδας εσυ τριγωνο απ το βιβλιοπωλειο!!!χαχα!!!

Mαστρο νικο μεγεια τα εργαλεια!!εδωολοι πηραμε speed squere που ειναι της μοδας εσυ τριγωνο απ το βιβλιοπωλειο!!!χαχα!!!

Γιά δεύτερο το θέλει, για καλό έχει αυτό (μέρες πούρχονται...). :flipout:

trigono-gia-kalanta-1000-0806730.jpg

Yπαρχει λυγιστηρι ραβδων χαλυβα?
Να φτιαχνουμε τριγωνα καλαντα?

μια μεγγενη,ενα κομματι 1/2'' (ή 2 14αρια μασιφ) και ένα 6αρακι θες!!
μπορούμε να φτιαξουμε για τον παιδικό σταθμο

Ευχαριστώ παιδιά ....όταν άνοιξα το κουτί από τον Ντέτσικα ....μετά άρχισα να ανοίγω σελίδες με προϊόντα και εργαλεία .... Το σκέφτηκα λίγο :hmmmm2: ...και αμέσως πήγα και πήρα αντιβίωση να προλάβω το μικρόβιο. :flipout::flipout:

-------------------------
Χρήστο έχει άλλα δύο τρίγωνα ακόμα στα 8 το κάθε ένα ... Το ένα είναι ισοσκελές και το άλλο σκαληνό (έτσι δεν τα λέγαμε σχολείο τα μακρόστενα)?
Εμένα μου αρέσει πιο καλά να χρησιμοποιώ αυτό από την κλασσική γωνιά.
Θέλεις να πάω να σου πάρω και θα βρούμε τρόπο αποστολής. Νομίζω όμως ότι Αθήνα σε ειδικά μαγαζιά όλο και κάτι θα βρεις.

Eδω Νικο το καλο ημι σκαληνο τριγωνο ξυλουργου :))

http://www.woodpeck.com/model-6ss-carpenters-square.html

Το εργαλειακι θα κυκλοφορησει τον Απριλιο του 2017 και θα το λαβουν μονο οσοι το προπαραγγειλουν μεχρι τις 16 Νοεμβριου! Limited Edition.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kαλοριζικα όλα!

Ευχαριστώ παιδιά ....όταν άνοιξα το κουτί από τον Ντέτσικα ....μετά άρχισα να ανοίγω σελίδες με προϊόντα και εργαλεία .... Το σκέφτηκα λίγο :hmmmm2: ...και αμέσως πήγα και πήρα αντιβίωση να προλάβω το μικρόβιο. :flipout::flipout:
Βλεπω να μενω μονος με parkside...

-------------------------
Χρήστο έχει άλλα δύο τρίγωνα ακόμα στα 8 το κάθε ένα ... Το ένα είναι ισοσκελές και το άλλο σκαληνό (έτσι δεν τα λέγαμε σχολείο τα μακρόστενα)?
Εμένα μου αρέσει πιο καλά να χρησιμοποιώ αυτό από την κλασσική γωνιά.
Θέλεις να πάω να σου πάρω και θα βρούμε τρόπο αποστολής. Νομίζω όμως ότι Αθήνα σε ειδικά μαγαζιά όλο και κάτι θα βρεις.

Καλημερα Νίκο. Ευχαριστω. Αν το πήρες απο βιβλιοπωλείο, θα το ψάξω λίγο εδω. Αν δεν το βρω, οταν κατέβω Πάτρα θα ζητήσω οδηγιες.