Που και που αγοράζω και εγώ μερικά ...απαραίτητα όμως !!!:ernaehrung004:
.....τα απαραίτητα χρειάζονται για να ζήσεις, την ομορφιά όμως στη ζωή τη δίνουν τα περιττά. :grandpa:
![]()
η σωστή μέτρηση είναι με πιάτο σούπας, πιάτο ρηχό μεγάλο και σαλατιέρα.....χε χε
Πω πω γεροντα μου τι ειπες !!!![]()
Mαστρο νικο μεγεια τα εργαλεια!!εδωολοι πηραμε speed squere που ειναι της μοδας εσυ τριγωνο απ το βιβλιοπωλειο!!!χαχα!!!
Yπαρχει λυγιστηρι ραβδων χαλυβα?
Να φτιαχνουμε τριγωνα καλαντα?
Βλεπω να μενω μονος με parkside...Ευχαριστώ παιδιά ....όταν άνοιξα το κουτί από τον Ντέτσικα ....μετά άρχισα να ανοίγω σελίδες με προϊόντα και εργαλεία .... Το σκέφτηκα λίγο :hmmmm2: ...και αμέσως πήγα και πήρα αντιβίωση να προλάβω το μικρόβιο.![]()
Ευχαριστώ παιδιά ....όταν άνοιξα το κουτί από τον Ντέτσικα ....μετά άρχισα να ανοίγω σελίδες με προϊόντα και εργαλεία .... Το σκέφτηκα λίγο :hmmmm2: ...και αμέσως πήγα και πήρα αντιβίωση να προλάβω το μικρόβιο.
-------------------------
Χρήστο έχει άλλα δύο τρίγωνα ακόμα στα 8 το κάθε ένα ... Το ένα είναι ισοσκελές και το άλλο σκαληνό (έτσι δεν τα λέγαμε σχολείο τα μακρόστενα)?
Εμένα μου αρέσει πιο καλά να χρησιμοποιώ αυτό από την κλασσική γωνιά.
Θέλεις να πάω να σου πάρω και θα βρούμε τρόπο αποστολής. Νομίζω όμως ότι Αθήνα σε ειδικά μαγαζιά όλο και κάτι θα βρεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.