Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς εννοείς.
Το παραπάνω λίνκ αγοράς σου απαντά την ερώτηση σου ?
μιλαω για το θηλυκο φις σε αυτο.
https://www.banggood.com/0_6M-Lengt...r-EURO-8-Suffix-p-1087973.html?rmmds=category
ΞΕΡΩ οτι υπαρχουν φτιαχτα γιατι εχω ενα απο ενα μαγαζι ηλεκτρονικων που εχει κλεισει, αλλα θελω μερικα ακομα.
(Προφανως για να βαζω λθινκ απο τον κινεζο το εχω ψαξει στο μαγαζι)
Να Κ μια νέα παραλαβή. Από τοπικό κατάστημα. Τιμή σούπερ και στήριξη τοπικής αγοράς
Τηνχ! Μου φαίνεται λόγω ζήτησης, θα κάνω παρουσίαση στις δοκιμές εργαλείων για την οικονομία που προσφέρει η απενεργοποίηση κυλινδρων!καλά πλυσίματα, ωραίο το εργαλείο (Α3)![]()
Τηνχ! Μου φαίνεται λόγω ζήτησης, θα κάνω παρουσίαση στις δοκιμές εργαλείων για την οικονομία που προσφέρει η απενεργοποίηση κυλινδρων!
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι είναι, ο πρωτοπόρος πάντα ανακαλύπτει τα προβληματα. Τώρα πια είναι mainstream , πάντως. Μετά από μια τριετία δεν έχω κάτι να πω. Ήδη ακολούθησε και η Ιαπωνία και μάλιστα έφτιαξε και μεταβλητή συμπίεση.
Προχώρα Κυριάκο ή τεχνολογία. Θα άκουσες (ως εντουρας) για τους ψεκαστους δίχρονος της ktm !
Kαλοριζικο Νικο, βαρυ τριβειο αυτο!!
Παντως ειναι απο τα τριβεια που μεχρι στιγμης εχω χρησιμοποιησει το λιγοτερο.
Νίκο από που και πόσο;
Ευχαριστώ Μιχάλη.
Αν κάνεις καμπύλες σε σώζει από το πολύ τρίψιμο.
Ειδικά δε σε ορισμένες κατασκευές δεν μπορείς να τρίψεις καθόλου την καμπύλη!
Υ.Γ: Τώρα που έκανες εργαστήριο θα τα δουλέψεις όλα!
Ευχαριστώ Κύριοι. Παρήγγειλα και ανταλλακτικά γυαλόχαρτα 150άρια της Triton από ebay. (νομίζω ότι είναι υπεραρκετά ακόμα και για τελικό τρίψιμο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.