Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χιωτης, παραγγελνεις απο ευρωπαικα αμαζον μονο η και αμερικης; Γιατι η διαφορα τιμης και μεταφορικων ειναι χαωδης

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To συγκεκριμενο κρουστικο μου στοιχισε 95 λιρες με τα μεταφορικα (amazon warehouse deals -as new). Στην αμερικη, μεταχειρισμενο σε κατασταση παλι as new το ειχα βρει γυρω στα 100 δολλαρια αλλα χωρις τελωνειο και χωρις μεταφορικα.
Οι τιμες γενικοτερα στην αμερικη/αμαζον ειναι χαμηλοτερες αλλα το τελωνειο και τα μεταφορικα τα κανουν μαλλον ασυμφορα.

Απο αμαζον αμερικης αγοραζω φτηνα πραματα με ελαχιστο η χωρις τελωνειο που δεν μπορω να βρω στην ευρωπη. Προσφατα θυμαμαι ενα ειδικο τροχακι κοπης dremel που δεν υπηρχε στην ευρωπη.

Νικο καλοριζικες οι κορδελες, ποσο ερχεται η μια με τα μεταφορικα?

Θοδωρε εγω εξεθεσα την αποψη μου γενικοτερα, οτι η χωρητικοτητα ειναι αυτη που καθοριζει την διαρκεια και οχι το βολταζ.
Δεν ειναι αποψη μου ειναι αυτο που ισχυει παγκοσμιως -νομος της φυσικης :))

Τον οποίο δεν αμφισβήτησα.
Σε ένα "αποστειρωμένο" περιβάλλον ή όπως είπες στο ρελαντί ναί μπορεί και να υπερισχύσει.

Στην πράξη όμως δεν υπάρχει μόνο αυτός ο νόμος και το βλέπεις σε βίντεο και με κάποια θεωρία να το υποστηρίζει.

Αγαπητε Θοδωρε, στην πραξη, η συγκριση μεταξυ ανομοιων πραγματων δεν οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα.
Στην πραξη, εχω καμμια 25αρια 18βολτα εργαλεια και αλλα τοσα 10βολτα, δεν εχω διαπιστωσει κατι αναλογο.
Στην πραξη επισης ποτε δεν θα εκανα κατι με ενα 18βολτο που θα μπορουσα να το κανω με ενα βολικο 10βολτο :)

Last edited:
Νικο καλοριζικες οι κορδελες, ποσο ερχεται η μια με τα μεταφορικα?

Θοδωρε εγω εξεθεσα την αποψη μου γενικοτερα, οτι η χωρητικοτητα ειναι αυτη που καθοριζει την διαρκεια και οχι το βολταζ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήρθαν στα 25 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Σε άλλες περιπτώσεις 11-12 ευρώ συν μεταφορικά.

Αγαπητε Θοδωρε, στην πραξη, η συγκριση μεταξυ ανομοιων πραγματων δεν οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα.
Στην πραξη, εχω καμμια 25αρια 18βολτα εργαλεια και αλλα τοσα 10βολτα, δεν εχω διαπιστωσει κατι αναλογο.

Εκτός απο το νόμο που λές βασίζεσαι ότι η αποδοτικότητα ενός μοτέρ δε μεταβάλλεται ανάλογα το φορτίο του ή/και το μέγεθος του (12v/18v).

Ότι δηλαδή το 12v με το 18v έχουν το ίδιο efficiency στο τρύπημα με 3/8 τρυπάνι στο συγκεκριμένο ξύλο.
Γιατί αν διαφωνείς με το παραπάνω τότε συμφωνούμε σε όλα απλά δε θέλεις να το παραδεχτείς :)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή μαύρων κορδελων από troxeioshop.gr

upload picture

Μας έτυχε και μία στραβή αναφορικά με το μήκος (κόψανε στα 2.4 αντί για 2240) που τους είπα και μου είπαν να τις στείλω πίσω με δική τους χρέωση μεταφορικών.
Μέσα σε μία μέρα είχα σωστά κομμένες κορδέλες, και επειδή πλήρωσα ένα πεντάευρο στην επιστροφή με το κτελ (δεν υποστηρίζουν πληρωμή από τον παραλήπτη) μου δώσανε και μία 10άρα στα ίδια μέτρα ίδιας ποιότητας!

Εξαιρετικοί!!!

Τυχερέ! Καλά κοψίματα.

Εκτός απο το νόμο που λές βασίζεσαι ότι η αποδοτικότητα ενός μοτέρ δε μεταβάλλεται ανάλογα το φορτίο του ή/και το μέγεθος του (12v/18v).

Ότι δηλαδή το 12v με το 18v έχουν το ίδιο efficiency στο τρύπημα με 3/8 τρυπάνι στο συγκεκριμένο ξύλο.
Γιατί αν διαφωνείς με το παραπάνω τότε συμφωνούμε σε όλα απλά δε θέλεις να το παραδεχτείς :)

Aν και δεν καταλαβα τι ακριβως θες να πεις, σημασια εχει οτι συμφωνουμε στη θεωρια! :))

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήρθαν στα 25 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Σε άλλες περιπτώσεις 11-12 ευρώ συν μεταφορικά.

Δηλαδη κοντευει το εικοσαρικο με αντικαταβολη και μεταφορικα για μια διμετρη κορδελα.
Για πες εντυπωσεις μετα απο κανα διμηνο χρησης, καλο ειναι να εχουμε αξιοπιστη εναλλακτικη λυση απο Ελλαδα.

Μάστορες τι λέτε, έπαιξα δυνατά; 32

bb67007a253f3f72a7469983bd0ae100.jpg
7d65546d1d328e51ba3e462182819103.jpg

bb67007a253f3f72a7469983bd0ae100.jpg
7d65546d1d328e51ba3e462182819103.jpg
Τι λες ρε φίλε;Μπόμπα η συλλογή...καλορίζικη!Από που αν έχουμε λινκ;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι λες ρε φίλε;Μπόμπα η συλλογή...καλορίζικη!Από που αν έχουμε λινκ;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ψώνισα για πρώτη φορά από την Electromed έχει τεράστια γκάμα Milwaukee.

Ο άνθρωπος δε που μίλησα στο τηλέφωνο ευγενικοτατος. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Πολυ καλο σετακι με impact bits Γιωργο, καλοριζικο.
Βγαινει ενα λιγο μεγαλυτερο με ενα εξαιρετικο μαγνητικο ανταπτορα 15 εκατοστων και καποια τρυπανακια και καρυδακια hex.
Βεβαια τον ανταπτορα μπορεις να τον παρεις και ξεχωριστα.

Το μονο κακο ειναι οτι στα σετακια αυτα χρειαζεσαι ..πενσα για να βγαλεις καποια bits!! Toυλαχιστον στο δικο μου :))

Πολυ καλο σετακι με impact bits Γιωργο, καλοριζικο.
Βγαινει ενα λιγο μεγαλυτερο με ενα εξαιρετικο μαγνητικο ανταπτορα 15 εκατοστων και καποια τρυπανακια και καρυδακια hex.
Βεβαια τον ανταπτορα μπορεις να τον παρεις και ξεχωριστα.

Το μονο κακο ειναι οτι στα σετακια αυτα χρειαζεσαι ..πενσα για να βγαλεις καποια bits!! Toυλαχιστον στο δικο μου :))

Λες για αυτό να έχει το πλαστικό κουτάκι πάνω αριστερα στην κασετίνα; να βάζεις χύμα αυτά που βγάζεις με δυσκολία;

Χωρίς πλάκα τώρα...απορώ τι προσφέρει στη συσκευασία..!

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τυχερέ! Καλά κοψίματα.

Η 6άρα σκίζει πάντως λίγο που την δοκίμασα το απόγευμα.
Θα αρχίσω τα παιχνίδια τις επόμενες μέρες για να δω!

Δηλαδη κοντευει το εικοσαρικο με αντικαταβολη και μεταφορικα για μια διμετρη κορδελα.
Για πες εντυπωσεις μετα απο κανα διμηνο χρησης, καλο ειναι να εχουμε αξιοπιστη εναλλακτικη λυση απο Ελλαδα.

Πολλά λες Μιχάλη.
10-11 η μία έχει... Λογικά κοντά στα 2-3 ευρώ είναι τα μεταφορικά...

Πάντως μία άλλη που την δουλεύω εντατικά 1 μήνα τώρα (τεμαχίσω φτελιές, ελιές και μουριές που είναι απαιτητικά ξύλα) είναι σαν καινούρια! Ξυράφι δηλαδή!