Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβή 1.200 Kg ξυλείας ευκαλύπτου (ευγενική χορηγία από την "μαμά" εταιρεία). Απίστευτη πρώτη ύλη για κατασκευές αλλά & για το τζάκι.

Και κάτι ψιλά δικά μου

1) Δοχείο καυσίμων Husqvarna 15 λίτρων με ασφάλεια υπερχείλισης (σωτήριο χαρακτηριστικό) - 50 ευρώ

2) Γάντια προστασίας από αλυσοπρίονο Husqvarna Functional - 28 ευρώ.

Ειδικές τιμές φυσικά!

image upload

Man Cave αλλα κατι μου λεει οτι αυτη η γυναικα δεν της απαγορευεις να μπει...

Κουκλα...να την χαιρεστε...!!!

Αληθεια ο ευκαλυπτος ειναι καλος για κατασκευες...τον ειχα για πολυ μαλακο ξυλο...

Man Cave αλλα κατι μου λεει οτι αυτη η γυναικα δεν της απαγορευεις να μπει...

Κουκλα...να την χαιρεστε...!!!

Αληθεια ο ευκαλυπτος ειναι καλος για κατασκευες...τον ειχα για πολυ μαλακο ξυλο...

Θα μας κάνει την τιμή ο Παππούς να σχίσει ένα κλαδί για να δούμε τα νερά του.

BTW τα περισσότερα έπιπλα κήπου που βλέπω στα καταστήματα είναι από ξύλο ευκαλύπτου οπότε σίγουρα κάνει για κατασκευές.
Επιπλέον έχει και το χαρακτηριστικό της "αυτοεπούλωσης" σε περίπτωση γρατζουνιών!

Και η δική μου παραλαβη αλα pappous style...
20a87536eeb751768125ae27b8d0d951.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα μας κάνει την τιμή ο Παππούς να σχίσει ένα κλαδί για να δούμε τα νερά του.

BTW τα περισσότερα έπιπλα κήπου που βλέπω στα καταστήματα είναι από ξύλο ευκαλύπτου οπότε σίγουρα κάνει για κατασκευές.
Επιπλέον έχει και το χαρακτηριστικό της "αυτοεπούλωσης" σε περίπτωση γρατζουνιών!

Νικόλα
Ανέβηκα μόλις στην ταράτσα & έκοψα ένα μεγάλο κομμάτι ευκαλύπτου με την Μetabo, με κορδέλα των 6 mm !!!
Δεν μασάει πουθενά λέμε το εργαλείο ούτε η κορδέλα & ας ήταν ολόφρεσκο το κομμάτι.

Νερά φανταστικά δεν ξέρω αν βγάζει όπως π.χ. μια ελιά, αλλά φανταστικά χρώματα με απίστευτες κόκκινες αποχρώσεις μπορώ να πω πως τα βγάζει.

Τα πιο "καθαρά" κομμάτια στις τελευταίες φωτο τα ξέπλυνα λίγο με νερό.

Όμορφα νερά...
Κτήνος η κορδέλα το ξυλο ηταν πολυ φρέσκο...

Sent from my iPad using Tapatalk

καλοριζικα σε ολους!!
παππου δεν θα σκασει το ξυλο που ειναι τοσο φρεσκο;
επισης παιρνει η metabo 318 6mm κορδελα;

Όμορφα νερά...
Κτήνος η κορδέλα το ξυλο ηταν πολυ φρέσκο...

Sent from my iPad using Tapatalk

Είναι δυνατό εργαλείο.

Αφού εξοπλίστηκες περιμένω τις industrial δημιουργίες σου !

καλοριζικα σε ολους!!
παππου δεν θα σκασει το ξυλο που ειναι τοσο φρεσκο;
επισης παιρνει η metabo 318 6mm κορδελα;

Τα ξύλα είναι φρέσκα. Κομμένα μόλις 6 ημέρες. Η κοπή αυτή έγινε για τον κ. Diabolic & τις ανησυχίες του.

Αυτή που φοράει (κ αυτή που δουλεύω σχεδόν συνέχεια) είναι 6 mm πλάτος. Αγορασμένη στα 11 από την Θεσσαλονίκη.

Να χαιρεσαι την βοηθο σου μαστορα μου απιθανη παραλαβη τα ξυλα, αν δεν κανω λαθοσ ειχεσ κανει ενα εργο απο ξυλο ευκαλυπτου τελευταια τα νερα του ηταν πανεμορφα.

Να χαιρεσαι την βοηθο σου μαστορα μου απιθανη παραλαβη τα ξυλα, αν δεν κανω λαθοσ ειχεσ κανει ενα εργο απο ξυλο ευκαλυπτου τελευταια τα νερα του ηταν πανεμορφα.

Πολύ καλά θυμάσαι. Ένα ρολόι είχε φτιάξει ο παππούς.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα ξύλα είναι φρέσκα. Κομμένα μόλις 6 ημέρες. Η κοπή αυτή έγινε για τον κ. Diabolic & τις ανησυχίες του.

Αυτή που φοράει (κ αυτή που δουλεύω σχεδόν συνέχεια) είναι 6 mm πλάτος. Αγορασμένη στα 11 από την Θεσσαλονίκη.
ευχαριστω! ρωτησα σε ενα μαγαζι που την εβλεπα πριν μερικες μερες και μου ειπαν οτι η μικροτερη που φοραει ειναι 9mm

παραλαβη σημερα απο την προσφορα του eshop μετα απο 11 μερες αναμονης

IMG_20170526_161753_HDR.jpg