costas1965
AVClub Fanatic
Παραλαβή 1.200 Kg ξυλείας ευκαλύπτου (ευγενική χορηγία από την "μαμά" εταιρεία). Απίστευτη πρώτη ύλη για κατασκευές αλλά & για το τζάκι.
Θα τα περιποιηθώ κατάλληλα μαζί με την βοηθό μου !
Man Cave αλλα κατι μου λεει οτι αυτη η γυναικα δεν της απαγορευεις να μπει...
Κουκλα...να την χαιρεστε...!!!
Αληθεια ο ευκαλυπτος ειναι καλος για κατασκευες...τον ειχα για πολυ μαλακο ξυλο...
Θα μας κάνει την τιμή ο Παππούς να σχίσει ένα κλαδί για να δούμε τα νερά του.
BTW τα περισσότερα έπιπλα κήπου που βλέπω στα καταστήματα είναι από ξύλο ευκαλύπτου οπότε σίγουρα κάνει για κατασκευές.
Επιπλέον έχει και το χαρακτηριστικό της "αυτοεπούλωσης" σε περίπτωση γρατζουνιών!
Τρέλα!!!!
Όμορφα νερά...
Κτήνος η κορδέλα το ξυλο ηταν πολυ φρέσκο...
Sent from my iPad using Tapatalk
καλοριζικα σε ολους!!
παππου δεν θα σκασει το ξυλο που ειναι τοσο φρεσκο;
επισης παιρνει η metabo 318 6mm κορδελα;
Να χαιρεσαι την βοηθο σου μαστορα μου απιθανη παραλαβη τα ξυλα, αν δεν κανω λαθοσ ειχεσ κανει ενα εργο απο ξυλο ευκαλυπτου τελευταια τα νερα του ηταν πανεμορφα.
Πω πω ρε φίλε, είμαστε και μακριά παναθεμα σε να έρθω να σου κλέψω μερικά κούτσουρα!
ευχαριστω! ρωτησα σε ενα μαγαζι που την εβλεπα πριν μερικες μερες και μου ειπαν οτι η μικροτερη που φοραει ειναι 9mmΤα ξύλα είναι φρέσκα. Κομμένα μόλις 6 ημέρες. Η κοπή αυτή έγινε για τον κ. Diabolic & τις ανησυχίες του.
Αυτή που φοράει (κ αυτή που δουλεύω σχεδόν συνέχεια) είναι 6 mm πλάτος. Αγορασμένη στα 11 από την Θεσσαλονίκη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.