Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ενδιαφερον. Αν και την ελαφροπετρα την χρησιμοποιεις οταν εχεις πορωδη ξυλα οπως παλισανδρο σε αρχικο σταδιο βαφης για να κλεισει τους πορους.χθεσινή παραλαβή. δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα στο τελικό φινίρισμα του ξύλου, γιατί την ώρα που το γυαλίζεις τρίβει το ξύλο συγχρόνως επειδή περιέχει και τρίμματα ελαφρόπετρας. χρησιμοποιείται κυρίως σε τόρνο. δοκιμές θα γίνουν μάλλον σαβ/κο.
Καλοδουλευτη Δημητρη!!!
Η προξον βγαζει radial????
ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου. είναι αμοιβαία τα αισθήματα.... όπως λέει το λαικό άσμαΠεριμένουμε τα (σίγουρα) όμορφα αποτελέσματα !
την χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι τορνοξυλευτές αλλά την είδα από κοντά στην χίο και μου άρεσε. το καλό είναι ότι την φέρνει το παιδί του youtybe από την κεφαλλονιά.Ενδιαφερον. Αν και την ελαφροπετρα την χρησιμοποιεις οταν εχεις πορωδη ξυλα οπως παλισανδρο σε αρχικο σταδιο βαφης για να κλεισει τους πορους.
Proxxo-mania συνέχεια .... μόνο μήν διαβάσει τό παρών ο Νικόλας (osatosa) καί μάς κρεμάσει κουδούνια
Επιτραπέζια πλάνη Proxxon AH 80
Βιδώθηκε σέ κόντρα πλακέ,ομολογώ νά πώ ότι δέν τό περίμενα ότι θά κάνει τόσο καλό πλάνισμα,πολύ καλό εργαλείο μετά τό παγκοπρίονο Fet,τήν πριονοκορδέλα βάζω τρίτη τήν επιτραπέζια πλάνη.
Πριονίδι δέν βγαίνει σχεδόν καθόλου μέ τήν σκούπα.
![]()
![]()
![]()
Καλορίζικη αλλά φωτό εγώ δεν !
ρε σεις βαζουν τιποτα "καλο" μεσα στα προξον και αν αρχισεις με την αγορα δεν μπορεις να σταματησεις?
το λεω για να προσεξω να μην κολλησω και εγω καμμια προξονιτιδα...
καλες δημιουργιες Δημητρη
Από το κινητό τις βλέπω από την ταμπλέτα όχι. Ίσως φταίει κάποια δική μου ρύθμιση.
Δημητρη καλοδουλευτο!!
Ακριβο αλλα πραγματικα μοναδικο εργαλειο. Ελαχιστο σε διαστασεις, δυνατο και σχετικα ησυχο.
Τα push sticks κυριως για αυτο τα προοριζω. Σε μακρυα σανιδακια θελει δυο.
Παρελαβα και γω σημερα δυο αλυσοπριονα μπαταριας....))
ρε σεις βαζουν τιποτα "καλο" μεσα στα προξον και αν αρχισεις με την αγορα δεν μπορεις να σταματησεις?
Και λίγα λέει ο άνθρωπος,με όλα αυτά που περνάει...
Ναι, είναι σαν τα Marllboro... Έτσι και τα ξεκινήσεις...
Καλορίζικο και καλοδούλευτο το εργαλείο Δημήτρη.
Μήπως έχεις υπολογίσει καθόλου πόσο σου στοιχίζει ο Χιώτης το μήνα;
(Γιά ξαναπές μου τώρα αυτά που μούλεγες όταν ήταν να πάρεις το radial... γιατι δεν είχες πάρει το Metabo λέμε; )
axxaxaxaxaxaxaxaxaxa
καλοριζικα τα εργαλειακια Δημητρη και Μιχαλη. Εχετε ανοιχτει σε μεγαλες θαλασσες, αντεο Χιωτης ειναι της θαλασσης, εσυ Δημητρη?
Παυλο, καλα γυαλισματα τωρα, οχι πωςτα ειχες και πολυ αναγκη φυσικα!
Μπράβο Δημήτρη .... για μετά την πλάνη ξεχονδριστήρα έχεις ??
Καλοδουλευτη.Proxxo-mania συνέχεια .... μόνο μήν διαβάσει τό παρών ο Νικόλας (osatosa) καί μάς κρεμάσει κουδούνια
Επιτραπέζια πλάνη Proxxon AH 80
Βιδώθηκε σέ κόντρα πλακέ,ομολογώ νά πώ ότι δέν τό περίμενα ότι θά κάνει τόσο καλό πλάνισμα,πολύ καλό εργαλείο μετά τό παγκοπρίονο Fet,τήν πριονοκορδέλα βάζω τρίτη τήν επιτραπέζια πλάνη.
Πριονίδι δέν βγαίνει σχεδόν καθόλου μέ τήν σκούπα.
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.