Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλοριζικα Δημητρη!
Ποιο proxxon rotary εχεις? Νομιζω οτι σε καποια μοντελα, οχι ολα, ταιριαζει ενα τσοκ της proxxon που παιρνει ολα τα μεγεθη απο <1 εως 3μμ.

Ευχαριστώ Μιχάλη
Δέν έχω rotary Proxxon,μόνο τό επιτραπέζιο ρούτερ Proxxon έχω,καί rotary tool τό B&D.
Exω πάρει τό αυτόματο τσόκ τής Dremel πού έχει από 0,4 εώς 3,2 mm καί τό έχω προσαρμόσει στό B&D,αλλά κάπου είχα διαβάσει,διόρθωσε με άν κάνω λάθος ότι οι φωλιές έχουν πιό καλό κράτημα στά διάφορα στελέχη από τα αυτόματα τσόκ.

Ευχαριστώ Μιχάλη
Δέν έχω rotary Proxxon,μόνο τό επιτραπέζιο ρούτερ Proxxon έχω,καί rotary tool τό B&D.
Exω πάρει τό αυτόματο τσόκ τής Dremel πού έχει από 0,4 εώς 3,2 mm καί τό έχω προσαρμόσει στό B&D,αλλά κάπου είχα διαβάσει,διόρθωσε με άν κάνω λάθος ότι οι φωλιές έχουν πιό καλό κράτημα στά διάφορα στελέχη από τα αυτόματα τσόκ.

Σιγουρα εχουν πιο καλο κρατημα αλλα εγω τοσα χρονια με τετοια εργαλεια και πολυ χρηση, δεν εχω παρατηρησει ουτε καποια ασταθεια ουτε καμμια διαφορα.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα καθώς ήμουν στό Leroy - Merlin είδα ένα φακό Duracell MLT-2C μέ καλά χαρακτηριστικά γιά τά χρήματα του 16,90 ευρώ,έναντι τού ανταγωνισμού καί τόν αγόρασα μιάς πού μού έλειπε ένας μέτριος φακός γιά τό εργαστήριο.
Θά τό βάλω καί στό κατάλληλο νήμα μέ τούς φακούς.

Eντύπωση μού έκανε πού έχει focus ενώ στούς καλούς φακούς Nitecore καί Fenix πού έχω δέν έχουν focus.
Επίσης μέ κάθε πάτημα τού διακόπτη έχει SOS-strobe καθώς καί 3 σκάλες φωτισμού.

Σέ κλειστό χώρο μιά χαρά τόν είδα σέ συγκριση μέ έναν Fenix e25 πού έχω,θά τόν τσεκάρω από περιέργεια τό βράδυ σέ εξωτερικό χώρο.

fa110.jpg

fa210.jpg

fa310.jpg

fa410.jpg

Last edited:
Kαλοδουλευτος Δημητρη!

Το ζουμ ειναι χαρακτηριστικο των budget κυριως φακων και σπανια η σχεδον ποτε δεν το συναντας σε καλους φακους οπως τους Fenix που εχεις.

Βεβαια καμμια συγκριση με τον fenix E25 που εχεις, ουτε σε ποιοτητα κατασκευης, ουτε σε ποιοτητα φωτισμου, ουτε σε αντοχη ουτε σε αδιαβροχοτητα αλλα κυριως ουτε σε διαχειριση ενεργειας της μπαταριας.
Aυτος που πηρες φοβαμαι οτι θα ρουφαει τις μπαταριες σα φιδι.

Αν τον βαλεις στο νημα με τους φακους, ειμαι περιεργος για τα σχολια :))

Kαλοδουλευτος Δημητρη!

Το ζουμ ειναι χαρακτηριστικο των budget κυριως φακων και σπανια η σχεδον ποτε δεν το συναντας σε καλους φακους οπως τους Fenix που εχεις.

Βεβαια καμμια συγκριση με τον fenix E25 που εχεις, ουτε σε ποιοτητα κατασκευης, ουτε σε ποιοτητα φωτισμου, ουτε σε αντοχη ουτε σε αδιαβροχοτητα αλλα κυριως ουτε σε διαχειριση ενεργειας της μπαταριας.
Aυτος που πηρες φοβαμαι οτι θα ρουφαει τις μπαταριες σα φιδι.

Αν τον βαλεις στο νημα με τους φακους, ειμαι περιεργος για τα σχολια :))

Eυχαριστώ Μιχάλη
Εχεις δίκιο σέ όλα,απλά τόν αγόρασα γιά έναν μέτριο φακό στό εργαστήριο,γιατί έπεφτε καμμιά βίδα κάτω από τό πάγκο,καί άντε νά τήν βρώ,πήγαινα σπίτι καί έφερνα τό Fenix,έ λέω πρέπει νά πάρω έναν φακό μόνιμα γιά τό εργαστήριο.

Καλόφωτιστος να είναι.

Ευχαριστώ Κώστα.

Πτυσσομενο μαγνητακι για να συλλεγουμε βιδες απο το πατωμα και να μην καταπονουμε το γερικο κουφαρι μας. Kαι με λεντακι μπροστα!!:flipout:
telescopic-pen-foam-grip.jpg

Πτυσσομενο μαγνητακι για να συλλεγουμε βιδες απο το πατωμα και να μην καταπονουμε το γερικο κουφαρι μας. Kαι με λεντακι μπροστα!!:flipout:
telescopic-pen-foam-grip.jpg

να βλέπουμε τι πιάνουμε έτσι ; χα χα χα χα μεγειά Μάϊκ

καλοφώτιστο το φακουδάκι Δημήτρη -bye-

Τό έχω Μιχάλη αλλά τό φώς μιάς κωλοφωτιάς (πυγολαμπίδας) είναι πιό λαμπερό από αυτό τό λεντάκι :flipout:-bye-

Ευχαριστώ Γιώργο.

Άχρηστα πράγματα....Και το μαγνητάκι και ο φακός.
Όπως πολύ εύστοχα είχε πει κάποιος εδώ `μέσα (δεν θυμάμαι ποιός ήταν),"μόλις πέσει μια βίδα κάτω,κατά 90% έχει πέσει ακριβώς στο ρήγμα του χρονικού συνεχούς και έχει περάσει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.Δεν θα τη βρείς ποτέ!".
Και θα συμπληρώσω:Είναι σχεδόν σίγουρο όμως,ότι θα βρείς μια βίδα μέσα στην μαξιλαροθήκη σου πχ ή στην κατάψυξη....Μάλλον είναι η βίδα που ψάχνει ο Μαστορομάστορας απ`το παραδίπλα παράλληλο σύμπαν...

να βλέπουμε τι πιάνουμε έτσι ; χα χα χα χα μεγειά Μάϊκ

Εχω ηδη αρκετα τετοια Γιωργο, δεν ειναι παραλαβη, αυτο ηταν για παραδειγμα στον γειτονα σου:)))

Eπειδη λοιπον εχω δουλεψει πολλα χρονια με αυτα τα μαγνητακια, να πω οτι ειναι πολυτιμα βοηθηματα.

Άχρηστα πράγματα....Και το μαγνητάκι και ο φακός.
Όπως πολύ εύστοχα είχε πει κάποιος εδώ `μέσα (δεν θυμάμαι ποιός ήταν),"μόλις πέσει μια βίδα κάτω,κατά 90% έχει πέσει ακριβώς στο ρήγμα του χρονικού συνεχούς και έχει περάσει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.Δεν θα τη βρείς ποτέ!".
Και θα συμπληρώσω:Είναι σχεδόν σίγουρο όμως,ότι θα βρείς μια βίδα μέσα στην μαξιλαροθήκη σου πχ ή στην κατάψυξη....Μάλλον είναι η βίδα που ψάχνει ο Μαστορομάστορας απ`το παραδίπλα παράλληλο σύμπαν...

Μήν είσαι απόλυτος,είναι χρήσιμα πράγματα καί τό μαγνητάκι καί ο φακός.
Τό παραπάνω πού αναφέρεις δέν ισχύει γιά όλους,ποτέ δέν έχει χαθεί βίδα πού έχει πέσει μέσα στό εργαστήριο.
Τωρα για αυτούς πού τίς βρίσκουν μέσα σέ καταψύκτες,καί σέ παπουτσοθήκες,θά είναι κατρουτσο-μάστορες (δηλαδή μάστορες τού οίνου)

Last edited:
Εχω ηδη αρκετα τετοια Γιωργο, δεν ειναι παραλαβη, αυτο ηταν για παραδειγμα στον γειτονα σου:)))

Eπειδη λοιπον εχω δουλεψει πολλα χρονια με αυτα τα μαγνητακια, να πω οτι ειναι πολυτιμα βοηθηματα.

Ξέρω ξέρω, έχω κι εγώ 'ένα άλλωστε (αλλά όχι με λεντάκι) και ξέρεις κάτι; από τότε που το πήρα δεν έχω χάσει βίδα, εννοώ δεν έχει χαθεί κάποια για να τη βρω.
άντε μετά να ψάχνεις στα παράλληλα σύμπαντα..