Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ευχαριστώ Μιχάλη
Δέν έχω rotary Proxxon,μόνο τό επιτραπέζιο ρούτερ Proxxon έχω,καί rotary tool τό B&D.
Exω πάρει τό αυτόματο τσόκ τής Dremel πού έχει από 0,4 εώς 3,2 mm καί τό έχω προσαρμόσει στό B&D,αλλά κάπου είχα διαβάσει,διόρθωσε με άν κάνω λάθος ότι οι φωλιές έχουν πιό καλό κράτημα στά διάφορα στελέχη από τα αυτόματα τσόκ.
Δημήτρη μεγιά τα νέα σου εξαρτήματα.
Δημήτρη δεν σε προλαβαίνουμε από παραλαβές, καλορίζικα ΚΑΙ αυτά. καλές και ποιοτικές εργασίες εύχομαι :ernaehrung004:
Καλοδουλευτα φιλε!!!!!!!!!
Kαλοδουλευτος Δημητρη!
Το ζουμ ειναι χαρακτηριστικο των budget κυριως φακων και σπανια η σχεδον ποτε δεν το συναντας σε καλους φακους οπως τους Fenix που εχεις.
Βεβαια καμμια συγκριση με τον fenix E25 που εχεις, ουτε σε ποιοτητα κατασκευης, ουτε σε ποιοτητα φωτισμου, ουτε σε αντοχη ουτε σε αδιαβροχοτητα αλλα κυριως ουτε σε διαχειριση ενεργειας της μπαταριας.
Aυτος που πηρες φοβαμαι οτι θα ρουφαει τις μπαταριες σα φιδι.
Αν τον βαλεις στο νημα με τους φακους, ειμαι περιεργος για τα σχολια)
Καλόφωτιστος να είναι.
Πτυσσομενο μαγνητακι για να συλλεγουμε βιδες απο το πατωμα και να μην καταπονουμε το γερικο κουφαρι μας. Kαι με λεντακι μπροστα!!
![]()
Πτυσσομενο μαγνητακι για να συλλεγουμε βιδες απο το πατωμα και να μην καταπονουμε το γερικο κουφαρι μας. Kαι με λεντακι μπροστα!!![]()
καλοφώτιστο το φακουδάκι Δημήτρη![]()
να βλέπουμε τι πιάνουμε έτσι ; χα χα χα χα μεγειά Μάϊκ
καλοφώτιστο το φακουδάκι Δημήτρη![]()
Άχρηστα πράγματα....Και το μαγνητάκι και ο φακός.
Όπως πολύ εύστοχα είχε πει κάποιος εδώ `μέσα (δεν θυμάμαι ποιός ήταν),"μόλις πέσει μια βίδα κάτω,κατά 90% έχει πέσει ακριβώς στο ρήγμα του χρονικού συνεχούς και έχει περάσει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.Δεν θα τη βρείς ποτέ!".
Και θα συμπληρώσω:Είναι σχεδόν σίγουρο όμως,ότι θα βρείς μια βίδα μέσα στην μαξιλαροθήκη σου πχ ή στην κατάψυξη....Μάλλον είναι η βίδα που ψάχνει ο Μαστορομάστορας απ`το παραδίπλα παράλληλο σύμπαν...
Εχω ηδη αρκετα τετοια Γιωργο, δεν ειναι παραλαβη, αυτο ηταν για παραδειγμα στον γειτονα σου))
Eπειδη λοιπον εχω δουλεψει πολλα χρονια με αυτα τα μαγνητακια, να πω οτι ειναι πολυτιμα βοηθηματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.