Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιώργο κ λοιποί φίλοι σας ευχαριστώ.
Καλοδούλευτα σε όλους τα όποια νέα σας αποκτήματα.

Ναι συνονόματε.

Λοιπόν φίλε Κώστα το επόμενο που έχει σειρά είναι ένα Radial δισκοπριονο.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το καλό. Οπότε κ για αυτήν σου την αγορά θα βοηθηθείς σημαντικά από το Forum.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές όλων.
Κώστα με υγεία το νέο σου εργαλείο. Σαφώς βλέπεις την διαφορά με το αντίστοιχο του Lidl...Ναι μεν φτηνό, αλλά...
Είχα και εγώ κακιά εμπειρία.
Σε ευχαριστώ πολύ!Οι διαφορές βγάζουν μάτι σε σχέση με του Lidl και στην κατασκευή και στην λειτουργία του.Ειναι φτηνό και όπως είπα είμαι χαρούμενος με την αγορά του αλλά στην ουσία συμβιβαστηκα λογω χρηματων.Το είδα λίγο πιο λογικά και προτίμησα να κρατήσω λεφτά να πάρω ένα ακόμα εργαλείο που δεν έχω και μου χρειάζεται (εφόσον είδα ότι και αυτό με καλύπτει) παρά να μείνω πίσω με μια πιο ακριβή αγορά. Άτιμα λεφτά...

Κώστα μεγειά το κολωνάτο και καλά τρυπήματα. πόσο κοστίζει;

Κώστα (παππού) καλές κατασκευές με το υγρό γυαλί

Κατσαβιδάκια, κόσμημα τα wera να τα χαίρεσε.
Σε ευχαριστω πολυ.Το πήρα λίγο πιο κάτω από 150 .Στα 159 παίζει στο ίντερνετ (ένα 10 γλυτώσαμε αλλά ότι κερδίζουμε καλό είναι).

Έλα για πες μας για την επόμενη εργαλειοεπιθυμία σου.
Για εμένα είναι η ερώτηση?

Ναι συνονόματε.

Με το καλό. Οπότε κ για αυτήν σου την αγορά θα βοηθηθείς σημαντικά από το Forum.
Το ξέρω και σας ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις σας και τις χρήσιμες συμβουλές σας που με έχουν βοηθήσει να στήσω μια συλλογή από εργαλεία που μου έχουν λύσει τα χέρια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νομιζω θα το φερει το lidl μετα το πασχα, υπομονη...

:flipout::flipout:

Το ξέρω και σας ευχαριστώ όλους για τις γνώσεις σας και τις χρήσιμες συμβουλές σας που με έχουν βοηθήσει να στήσω μια συλλογή από εργαλεία που μου έχουν λύσει τα χέρια.

Metabo

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νομιζω θα το φερει το lidl μετα το πασχα, υπομονη...

:flipout::flipout:

Metabo
Το ξέρω ότι κάπου εκεί το φέρνει το Lidl.Να δούμε βέβαια πόσο το βελτίωσαν προς το χειρότερο και αυτό γιατί κάθε ''πέρσι και καλύτερα''.Μακάρι να άντεχε η τσέπη μου Metabo...

Σε ευχαριστω πολυ.Το πήρα λίγο πιο κάτω από 150 .Στα 159 παίζει στο ίντερνετ (ένα 10 γλυτώσαμε αλλά ότι κερδίζουμε καλό είναι).

Τι διαδρομή έχει ό άξονας του?

Τι διαδρομή έχει ό άξονας του?
60mm

60mm

65mm το δίνει ο κατασκευαστης και τόσο ειναι τελικά. Το 60mm ήταν δικιά μου πρόχειρη μέτρηση.οχι ότι κάνει και την διαφορά...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σε ευχαριστώ. Όντως το βλέπω & .....αλλού.
Θα δείξει όμως αν "αγαπηθούμε" μεταξύ μας.
Θέλει να πειραματιστείς πρώτα, ίσως να αποτύχεις στην αρχή μέχρι που να την μάθεις αλλά μην απογοητεύεσαι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θέλει να πειραματιστείς πρώτα, ίσως να αποτύχεις στην αρχή μέχρι που να την μάθεις αλλά μην απογοητεύεσαι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα παιδιά!
Σήμερα αγόρασα το κολωνατο δραπανο FABEL DF16.
Όσοι είχαν διαβάσει τα σχόλια μου στο νήμα των ''εργαλείων του lidl'' για το κολωνατο της Parkaside θα ξέρουν ότι μετά την απογοήτευση μου, ήμουν ανάμεσα στο FOX F12 941A και στο FABEL DF13 που μου προτάθηκαν.Πηγα λοιπον κάπου ανάμεσα.
Κυρίως λόγο χρημάτων (κράτησα καβα) μιας και θέλω ακόμα κάποια εργαλεια να πάρω και γιατί 'πιστεύω' ότι το συγκεκριμένο θα με καλύψει.κυριως λόγο watt το λέω αυτό μιας και το FOX ήταν πιο ισχυρό.
Λοιπόν λίγα λόγια από την ολιγόλεπτη επαφή που είχα μαζί του μιας και δυστυχώς έπρεπε να φύγω για την δουλειά.
Στιβαρό πολύ,ήσυχο,δεν τριζει τιποτα κατά την λειτουργία του, γυρνάει το τσόκ και το τρυπάνι αλφαδια...το τραπέζι του στιβαρό και γωνιασμενο ολόισια με το τρυπανι,τραπέζι το οποίο έχει και κίνηση πάνω κάτω με οδοντοτη ράγα,η κολωνα του στιβαρή και αυτή όπως πρέπει να είναι.Δεν εχει τροχαλιες αλουμινιου (το DF13 αναφερθηκε οτι εχει και υπέθεσα οτι εχει και αυτο) αλλα δεν κανει θορυβο καθολου.Γενικα με μια πρώτη ματιά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος με την εικόνα του και χαίρομαι που πήγα πίσω το parkside και πήρα αυτό.Να τονίσω ότι μέχρι τώρα από ότι εργαλεια έχω πάρει από την Parkside είμαι ικανοποιημενος και δεν έχω γυρίσει τίποτα πίσω.Το πρώτο ήταν το κολωνατο το οποίο πάλεψα μπας και το σώσω...αλλά πιστευω καλύτερα έτσι.
Να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές και την βοήθεια σας στην επιλογή του κολωνατου και ειδικά τον Παναγιώτη (Panava).
b4de9e86cfd53863754cbd7d9896d5e2.jpg
15ebb75484703ee00575bd63559bfb37.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας "the Force"
Καλοδουλευτο, βλεπω η unimag εχει "βαλει χερι" οσον αφορα την τιμη internet. Δεν ξεφευγει κανεις!!

Για δοκιμή στόκος κ υγρό γυαλί.

Λοιπον το επομενο βημα ειναι η "κατσαρολα" με την αντλια κενου, και καλουπια απο "Proto-Putty".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτο, βλεπω η unimag εχει "βαλει χερι" οσον αφορα την τιμη internet. Δεν ξεφευγει κανεις!!

Λοιπον το επομενο βημα ειναι η "κατσαρολα" με την αντλια κενου, και καλουπια απο "Proto-Putty".
Σε ευχαριστώ πολύ!Πιθανών να το έχει κάνει η Unimac αλλα και το κέρδος είναι τέτοιο που έχουν όλοι την άνεση να το πουλάνε το ίδιο. Εξάλλου το συγκεκριμένο είναι ένα κινέζικο budget κολωνατο με καλές προδιαγραφες που βγαίνει με μικροδιαφορες στον εξοπλισμό των περιφεριακων του (laser,φως) και με άλλες ονομασίες (πχ. Craftman).Ο universal κωδικός του σαν μοντέλο είναι ZJ4113Z.

Σωστα, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι το κερδος μπορει να αγγιζει και το 100%, προ ΦΠΑ.
Να μην είσαι σχεδόν βέβαιος,να είσαι 100% σίγουρος ότι έτσι είναι.Απλα θα σου πω (χωρίς να θέλω να αναφέρω που δουλεύω και με τι ακριβώς ασχολούμαι) ότι η εταιρεία που εργάζομαι εισάγει και πουλάει απευθείας λιανική ένα είδος ηλεκτρικών συσκευών που πχ ένα συγκεκριμένο μοντέλο το πουλάμε 1000 και το έχουν πάρει από το κινέζικο εργοστάσιο 150 .και πραγματικά όλη η αγορά έτσι δουλεύει.προ κρίσης θησαυρισαν πολλοί,τωρα μειωθηκε το κερδος τους λογο μειωμένης αγοραστικης δυναμης,αύξησης της φορολογίας κτλ.Να διευκρινίσω, υπάλληλος είμαι...δυστυχώς δεν έχω μερίδιο από τα κέρδη:)),αλλιώς με κολωνατο των 150 θα ήμουν? :)))

Να μην είσαι σχεδόν βέβαιος,να είσαι 100% σίγουρος ότι έτσι είναι.Απλα θα σου πω (χωρίς να θέλω να αναφέρω που δουλεύω και με τι ακριβώς ασχολούμαι) ότι η εταιρεία που εργάζομαι εισάγει και πουλάει απευθείας λιανική ένα είδος ηλεκτρικών συσκευών που πχ ένα συγκεκριμένο μοντέλο το πουλάμε 1000 και το έχουν πάρει από το κινέζικο εργοστάσιο 150 .και πραγματικά όλη η αγορά έτσι δουλεύει.προ κρίσης θησαυρισαν πολλοί,τωρα μειωθηκε το κερδος τους λογο μειωμένης αγοραστικης δυναμης,αύξησης της φορολογίας κτλ.Να διευκρινίσω, υπάλληλος είμαι...δυστυχώς δεν έχω μερίδιο από τα κέρδη:)),αλλιώς με κολωνατο των 150 θα ήμουν? :)))

+ 10' :a0210::a0210: