Καλημέρα παιδιά!
Σήμερα αγόρασα το κολωνατο δραπανο FABEL DF16.
Όσοι είχαν διαβάσει τα σχόλια μου στο νήμα των ''εργαλείων του lidl'' για το κολωνατο της Parkaside θα ξέρουν ότι μετά την απογοήτευση μου, ήμουν ανάμεσα στο FOX F12 941A και στο FABEL DF13 που μου προτάθηκαν.Πηγα λοιπον κάπου ανάμεσα.
Κυρίως λόγο χρημάτων (κράτησα καβα) μιας και θέλω ακόμα κάποια εργαλεια να πάρω και γιατί 'πιστεύω' ότι το συγκεκριμένο θα με καλύψει.κυριως λόγο watt το λέω αυτό μιας και το FOX ήταν πιο ισχυρό.
Λοιπόν λίγα λόγια από την ολιγόλεπτη επαφή που είχα μαζί του μιας και δυστυχώς έπρεπε να φύγω για την δουλειά.
Στιβαρό πολύ,ήσυχο,δεν τριζει τιποτα κατά την λειτουργία του, γυρνάει το τσόκ και το τρυπάνι αλφαδια...το τραπέζι του στιβαρό και γωνιασμενο ολόισια με το τρυπανι,τραπέζι το οποίο έχει και κίνηση πάνω κάτω με οδοντοτη ράγα,η κολωνα του στιβαρή και αυτή όπως πρέπει να είναι.Δεν εχει τροχαλιες αλουμινιου (το DF13 αναφερθηκε οτι εχει και υπέθεσα οτι εχει και αυτο) αλλα δεν κανει θορυβο καθολου.Γενικα με μια πρώτη ματιά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος με την εικόνα του και χαίρομαι που πήγα πίσω το parkside και πήρα αυτό.Να τονίσω ότι μέχρι τώρα από ότι εργαλεια έχω πάρει από την Parkside είμαι ικανοποιημενος και δεν έχω γυρίσει τίποτα πίσω.Το πρώτο ήταν το κολωνατο το οποίο πάλεψα μπας και το σώσω...αλλά πιστευω καλύτερα έτσι.
Να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές και την βοήθεια σας στην επιλογή του κολωνατου και ειδικά τον Παναγιώτη (Panava).
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας "the Force"