Δημήτρη καλορίζικα και καλές εργασίες.
Τα ποτηροτρύπανα της makita κάνουν και για μέταλλα ; πόσο τα πήρες ;
Ευχαριστώ Γιώργο από τόν γείτονα μας τόν Χρήστου εκεί στού Λακιώτη απέναντι στήν Ανδρέα Παπανδρέου 36 ευρώ τό σέτ,γιά μέταλλα είναι κυρίως γιαυτό λέγονται καί Bi-Metal
[h=1][/h]
"Στοκάρισμα" 4 κορδελών για την Metabo 261. Μια στα 12χιλ, μία στα 8χιλ και 2 στα 6χιλ, όλες πάχους 0,5. Από τον πωλητή holzbandsaegen που είχε συστήσει κάποιος από σας. Κόστισαν 39,90 με τα μεταφορικά και ήρθαν σε μια βδομάδα ακριβώς.
Αγριεμένο σε βλέπω Γιάννη, με τόσες κορδέλες σε κόβω για πολλές υπερωρίες !
Καλοδούλευτες
Κώστα είναι πολύ καλές. Την έχω εδώ και μήνες και ακόμη κόβει ξυραφι, σε αντίθεση με τι άλλες που είχα πάρει από το τροχαίο και χάλασαν στο διβδομαδοΠολύ καλή τιμή & γρήγορη παράδοση. Αν είναι & εξίσου καλές στο κόψιμο τους θα είσαι Άρχοντας.
....σε αντίθεση με τι άλλες που είχα πάρει από το τροχαίο και χάλασαν στο διβδομαδο
Είχες τροχαίο με πριονικορδέλα;![]()
Κώστα είναι πολύ καλές. Την έχω εδώ και μήνες και ακόμη κόβει ξυραφι, σε αντίθεση με τι άλλες που είχα πάρει από το τροχαίο και χάλασαν στο διβδομαδο
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Είσαι εσύ ένας.....Μωρέ 2μηνο την έχεις αλλά τι έκοψες στο διάστημα αυτό αφού ήσουν αλλού ......αφοσιωμένος !
Τίποτα δεν αφήνεις να πέσει κάτωΕίχες τροχαίο με πριονικορδέλα;![]()
Καλά μιλάμε απο το στόμα μου το πηρεςΈχεις & τον Αντώνη τον 3D, εεεεεε Sharkovios ήθελα να πω, αν σε προδώσουν οι κόλλες & οι στόκοι !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.