Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχριστω, μαλλον βρηκα "το φως" για τις πινακιδες με τα ονοματα. Μενει να βρω πως θα βγαλω πατρον για πλεξι ωστε τα γραματα να δειχνουν 3D.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη καλορίζικα και καλές εργασίες.

Τα ποτηροτρύπανα της makita κάνουν και για μέταλλα ; πόσο τα πήρες ;

Ευχαριστώ Γιώργο από τόν γείτονα μας τόν Χρήστου εκεί στού Λακιώτη απέναντι στήν Ανδρέα Παπανδρέου 36 ευρώ τό σέτ,γιά μέταλλα είναι κυρίως γιαυτό λέγονται καί Bi-Metal
[h=1][/h]

Ευχαριστώ Γιώργο από τόν γείτονα μας τόν Χρήστου εκεί στού Λακιώτη απέναντι στήν Ανδρέα Παπανδρέου 36 ευρώ τό σέτ,γιά μέταλλα είναι κυρίως γιαυτό λέγονται καί Bi-Metal
[h=1][/h]

οκ ευχαριστώ. περιμένουμε εντυπώσεις.

"Στοκάρισμα" 4 κορδελών για την Metabo 261. Μια στα 12χιλ, μία στα 8χιλ και 2 στα 6χιλ, όλες πάχους 0,5. Από τον πωλητή holzbandsaegen που είχε συστήσει κάποιος από σας. Κόστισαν 39,90 με τα μεταφορικά και ήρθαν σε μια βδομάδα ακριβώς.

kordeles.jpg

"Στοκάρισμα" 4 κορδελών για την Metabo 261. Μια στα 12χιλ, μία στα 8χιλ και 2 στα 6χιλ, όλες πάχους 0,5. Από τον πωλητή holzbandsaegen που είχε συστήσει κάποιος από σας. Κόστισαν 39,90 με τα μεταφορικά και ήρθαν σε μια βδομάδα ακριβώς.

Αγριεμένο σε βλέπω Γιάννη, με τόσες κορδέλες σε κόβω για πολλές υπερωρίες !

Καλοδούλευτες

Ευχαριστώ πολύ όλους! Φέτος -δυστυχώς- προβλέπεται χρονιά αναλωσίμων (και πάλι καλά να λέμε)!

Αγριεμένο σε βλέπω Γιάννη, με τόσες κορδέλες σε κόβω για πολλές υπερωρίες !

Καλοδούλευτες

χα χα χα μπα, περισσότερο ισχύει, το καλό το παλικάρι πριν πεινάσει μαγειρεύει!

Πολύ καλή τιμή & γρήγορη παράδοση. Αν είναι & εξίσου καλές στο κόψιμο τους θα είσαι Άρχοντας.
Κώστα είναι πολύ καλές. Την έχω εδώ και μήνες και ακόμη κόβει ξυραφι, σε αντίθεση με τι άλλες που είχα πάρει από το τροχαίο και χάλασαν στο διβδομαδο

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα είναι πολύ καλές. Την έχω εδώ και μήνες και ακόμη κόβει ξυραφι, σε αντίθεση με τι άλλες που είχα πάρει από το τροχαίο και χάλασαν στο διβδομαδο

Μωρέ 2μηνο την έχεις αλλά τι έκοψες στο διάστημα αυτό αφού ήσουν αλλού ......αφοσιωμένος !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μωρέ 2μηνο την έχεις αλλά τι έκοψες στο διάστημα αυτό αφού ήσουν αλλού ......αφοσιωμένος !
Είσαι εσύ ένας.....
Είχες τροχαίο με πριονικορδέλα; :flipout:
Τίποτα δεν αφήνεις να πέσει κάτω

Παντα μετα την επιστροφη στο αεροδρομιο επισκεπτομαι το διπλανο Leroi, ετσι για την χαρα :)

Πηρα αλλη μια πλαστικη ντουλαπα ~1.70μ χ .70μ για το εργαστηριο καθως ειναι πολυ βολικη και σε καλη τιμη, 35 ευρω.

Ολα τα πλαστικα φυλα ηταν ελαφρως πετσικαρισμενα αλλα αυτο δεν επηρρεασε την συναρμολογηση.
Η εκπληξη ηταν οτι μου επεσε κατω ενα πλαστικο εξαρτημα και εσπασε!!! Αυτο στην πανω μερια της φωτο.
Οπως επισης εσπασε ο πλαστικος πειρος που μπαινει η πορτα. Δικο μου λαθος, αλλα στηριξα πανω του στιγμιαια το παναλαφρο μισο φυλο -για να βαλω απο πανω το δευτερο φυλο- και επεσε το φυλο σπαζοντας τον πειρο!

39782059304_92e05e9e22_n.jpg

Να'ναι καλα οι εποξικες κολλες και στοκοι που εσωσαν την κατασταση και δεν μου χαλασαν τη μερα :))

Έχεις & τον Αντώνη τον 3D, εεεεεε Sharkovios ήθελα να πω, αν σε προδώσουν οι κόλλες & οι στόκοι !
Καλά μιλάμε απο το στόμα μου το πηρες

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χθεσινή παραλαβή τα κίτ για τα στυλό της ομαδικής απο τον Κυριάκο '' enduras1 '' , έναν πραγματικά καταπληκτικό άνθρωπο μέ μία υπέροχη και και φιλόξενη μητέρα , η οποία με ''φίλεψε''και το βαζάκι με το γλυκό!!!

Δυστυχώς τα στυλό θα αργήσουν γιατι κατάφερα να σπάσω την λάμα της κορδέλας στην προσπάθειά μου να κόψω ένα κορμουδάκι ελιάς για τα στυλό και περιμένω τον Γερμανό να μου στείλει άλλη.

20180226_153852.md.jpg
[/url][/IMG]

G.Red Με ένα πριόνι χειρός ένα φιλετάκι ελιάς βγαίνει πολύ άνετα 15 *15*150mm, για να ξεκινήσεις προπόνηση ακόμα κ να σου στραβοκοπεί κ λίγο.