Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικο το μινι στιλβωτικο/τριβειο Δημητρη...και Μπαμπη :))

Yπαρχουν φτηνα δισκακια velctro των 50μμ στο Αμαζον σε συσκευασια των 100, απο 40 εως 600 grit.

Το σκεφτομαι κι εγω ωρες ωρες το συγκεκριμενο προξξονακι. Δεν ξερω ποσο δυνατο-επιθετικο ειναι στην πραξη και αν θα ταιριαξει για τις κατασκευες μου, η θα ειναι too much. Απο εξωτερικο το πηρες Μπαμπη, γι'αυτο και το πακεταρισμα με τη μεμβρανη;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ειναι επιθετικο καθολου Κωστα και εκει ειναι η βασικη του διαφορα του σαν στιλβωτικο απο τον περιπου ομοιο μινι γωνιακο τροχο της proxxon.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το σκεφτομαι κι εγω ωρες ωρες το συγκεκριμενο προξξονακι. Δεν ξερω ποσο δυνατο-επιθετικο ειναι στην πραξη και αν θα ταιριαξει για τις κατασκευες μου, η θα ειναι too much. Απο εξωτερικο το πηρες Μπαμπη, γι'αυτο και το πακεταρισμα με τη μεμβρανη.

Από εδώ το πήρα Κώστα. Χθές το παρήγγειλα και σήμερα παρέλαβα. Συνήθως πάω απο κει και παίρνω ότι θέλω αλλά επειδή ποτέ δεν φεύγω μόνο με αυτό που θέλω αποφάσισα να τους πω να μου το στείλουν. :silly:
Δεν θα έλεγα οτι είναι επιθετικό, άλλωστε μπορείς να το ρυθμίσεις ανάλογα. Δυνατό όμως είναι σίγουρα, κυρίως γί αυτό το πήρα βέβαια, γιατί αν θες να κάνεις δουλειά θες καλό εργαλείο, μη γελιώμαστε.
Δεν θέλω να τραβάω αυτά που τραβάω με τα μικρά Parkside τα οποία, είναι μεν πολύ τίμια για τα λεφτά που κοστίζουν, αν όμως προσπαθήσεις να τα δουλέψεις σε χαμηλές στροφές δεν μπορείς να λιμάρεις ούτε τα νύχια σου, δύναμη μηδέν.

Καλοδούλευτος Μπάμπη ο αλοιφαδώρος,καλά γυαλίσματα,ήθελα νά ήξερα μπορούμε νά βάλουμε καί τό έξαρτημα ράσπας επάνω,η στίς 3000 στροφές δέν θά κάνει δουλειά καί θά θέλει τό μακρύλαιμο γωνιακό τροχό πού λειτουργεί στίς 15.000 στροφές LHW
Καλοδούλευτα Κώστα καί τά δικά σου από Amazon.

Καλοδουλευτες παιδιά οι παραλαβές σας.Να τις χαρείτε!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είχα ποτέ αντίστοιχα εργαλεία, μου φαίνονται πολύ ποιοτικά!

Έλειπαν από τον πάγκο μου είναι η αλήθεια.
8d029c73357ba6d422e6528bff95921c.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είχα ποτέ αντίστοιχα εργαλεία, μου φαίνονται πολύ ποιοτικά!

Έλειπαν από τον πάγκο μου είναι η αλήθεια.
8d029c73357ba6d422e6528bff95921c.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μια μικρή παραλαβή για τον τόρνο από την Αμαζόνα.
Centre finder k μαχαίρι.

Καλημέρα!Είμαι σε αναμονή παραλαβής του συγκεκριμένου centre finder.Όταν το δοκιμάσετε ένα review παρακαλώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα!Είμαι σε αναμονή παραλαβής του συγκεκριμένου centre finder.Όταν το δοκιμάσετε ένα review παρακαλώ!

Κωστή καλημέρα.
Ένας διάφανος χάρακας με πατούρες είναι για να τραβάς γρήγορα τις μεσοκαθέτους στο υπό επεξεργασία κομμάτι.
Αν σου πέσει κάτω ή πλακωθεί με κάτι βαρύ, έσπασε αμέσως.

Για εύρεση κέντρων σε κομμάτια ξύλου μικρής διαμέτρου, νομίσματα, ελάσματα είναι πολύ καλό & βρίσκεις εύκολα & χωρίς να σου γλυστρά ο κλασσικό χάρακας το κέντρο του ξύλου με 2 μόνο μετρήσεις.

Για γκάτζετ μια χαρά μου κάνει αλλά μέχρι εκεί.

https://youtu.be/R0IxkaWSfQI

Βλέποντας & άλλα video στο YouTube μου έρχεται σαν μια απάντηση στο κ. Babis & τον εαυτό μου ότι,
η ύπαρξη της κυματοειδούς γραμμής στο Center Finder έχει να κάνει στο να σε αποτρέψει από μια τυχόν λάθος μέτρηση.
Ίσως αν ήταν ευθεία να μπέρδευε τον χρήστη ποια γραμμή να χρησιμοποιήσει.

https://youtu.be/NRhDSmqvYUQ

Ειναι αυτο που βουτηξε ο Μπαμπης απο την πιτα.....

Αντωνη κανονισε παρακαλω!

Χαχαχαχα

ναι ρε φιλε ... τοσες ωρες τον ειχες διπλα σου και ηρθε ο ψηλος και το πηρε :flipout:
don't worry ο Αντωνης ειναι μεγαλος !

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παίρνει ο 3D κορδέλα? Μπράβο! πιο μοντέλο είναι?

ναι ρε φιλε ... τοσες ωρες τον ειχες διπλα σου και ηρθε ο ψηλος και το πηρε :flipout:
don't worry ο Αντωνης ειναι μεγαλος !

:flipout: