Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτες οι παραλαβές Δημήτρη.

Χτεσινή αγορά και σημερινή παραλαβή από Toolshouse.gr με μεσολάβηση του Κυρ. τον οποίον και ευχαριστώ.

Το δέμα ανεβαίνει με το παλάγκο στην ταράτσα.

IMG_20180317_113918.jpg

αποσυσκευασία και εμφάνιση περιεχομένου

IMG_20180317_114735.jpg

IMG_20180317_115529.jpg

Συναρμολόγηση

IMG_20180317_123603.jpg

έτοιμο
IMG_20180317_125005.jpg

Δοκιμή εν καιρό καθότι άσχατος και να διαβάσω τα 2 manual, οδηγίες χρήσης και υποδείξεις ασφαλείας.

Last edited:
Ευχαριστώ Μιχάλη καί Παναγιώτη

Επίσης καλορίζικος καί καλοδούλευτος ο αεροσυμπιεστής,δέν γνωρίζω τό κατά πόσο έπρεπε νά τόν γυρίσεις πλάγια 180 μοίρες γιά να βάλεις τίς ρόδες,άν δέν είχε μέσα λάδι οκ,αλλά άν είχε λάδι ίσως νά μήν έπρεπε,φυσικά μπορεί νά είμαι λάθος καί νά μήν έχει πρόβλημα,απλά κάνω μιά σκέψη,ότι έπρεπε λίγο κάποιος να σήκωνε εμπρός η πίσω γιά να βάλεις τίς ρόδες.

Διάβασε τό manual αλλά είναι απλό,βάζεις λάδι στό μοτέρ άν δέν είχε μέσα από τό εργοστάσιο,βιδώνεις τό φίλτρο,καί τραβάς επάνω τόν διακόπτη πού είναι στόν πρεσοστάτη καί ξεκινάει να γεμίζει τό καζάνι,από ότι είδα σέ ένα βίντεο στό μοντέλο σου στά 3 min κανει να γεμίσει τό καζάνι όταν είναι άδειο.

Last edited:
Καλοδούλευτος Pan.
Οπότε τώρα εκτός από τα ξυλουργικά θα φουσκώνεις ξεκούραστα μπάλες, ποδήλατα, στρώματα θαλάσσης κλπ.
Εγώ αν θυμάσαι τον έχω κλείσει μέσα σε ηχοπαγιδα (Αγάπη, κυρ Στέλιος κ Pappous) κ έχω βρει την υγειά μου. Έχω πάρει κ μακριά μπαλαντέζα (λάστιχο αέρος) κ εξυπηρετώ τις ανάγκες μου ακόμα κ κάτω στον δρόμο (φούσκωμα λάστιχα αυτοκινήτου, βάψιμο κλπ).

Δημητρη ποσο και απο που γραψε!

Κυριάκο από τόν Βαρδάκα στήν Νίκαια τό ένα καί τό άλλο

Δυναμη αυτα τα ρασπακια και μοναδικα στο ειδος τους, καλοριζικα Δημητρη!!

Οντως Μιχάλη πολύ δύναμη,κάνουν πολύ καλή δουλειά,είναι γιά να ξεχειλώνουν τρύπες σέ χρόνο dt ένα καί ένα.

rasp10.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ όλους

Καλοδούλευτο Παναγιώτη .... για τα αξεσουάρ όταν κάνεις έρευνα αγοράς ενημέρωσε.

Έρευνα δεν χρειάζεται καθώς πήρα το πακέτο με τα 5 τμχ.

https://toolshouse.gr/εργαλεια/βιομ...nhell-4132720-σετ-εργαλείων-αέρος-5-τεμαχίων/

Θα δω αν χρειαστώ και κάτι άλλο. Σίγουρα ένα σπιράλ 10m+ ακόμα.

Καλοδούλευτος Pan.
Οπότε τώρα εκτός από τα ξυλουργικά θα φουσκώνεις ξεκούραστα μπάλες, ποδήλατα, στρώματα θαλάσσης κλπ.
Εγώ αν θυμάσαι τον έχω κλείσει μέσα σε ηχοπαγιδα (Αγάπη, κυρ Στέλιος κ Pappous) κ έχω βρει την υγειά μου. Έχω πάρει κ μακριά μπαλαντέζα (λάστιχο αέρος) κ εξυπηρετώ τις ανάγκες μου ακόμα κ κάτω στον δρόμο (φούσκωμα λάστιχα αυτοκινήτου, βάψιμο κλπ).

Το θυμάμαι πολύ καλά!!!

Καλοδουλευτος!
Ούτε 24 ωρες δεν εκανε να διασχισει το Αιγαιο!!!
Χαίρομαι που βοηθησα Παναγιώτη!

Καμιά φορά είναι πιο γρήγορη η μεταφορική από το κούριερ...χαχαχα

Καλορίζικο Παναγιώτη, καλά φυσήματα - φουσκώματα

απαραίτητο εργαλείο ακόμα και για ερασιτέχνες μαστόρους

Πολύ χρήσιμο Γιώργο

Καλορίζικα όλα!

Παναγιώτη καλορίζικος!Ανέβηκες επίπεδο!Όταν μπορέσεις κάνε παρουσίαση με τις δουλειές που θα κάνεις,με ενδιαφέρει πολύ.

Όταν γίνει Νικόλα. Σήμερα τον λειτούργησα και δοκίμασα το πιστόλι αέρος μόνο. Έχει 2 εξόδους, μία συνεχούς και μία ρυθμιζόμενης πίεσης.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιώτη εννοούσα υδατοπαγίδα και ρυθμιστή κοντά στο πιστόλι ...όταν και αν ασχοληθείς.

-------------------------

Παναγιωτη καλοριζικο το ημιτασιον parkside
:flipout:

Εσύ όλο πχιότητα αγοράζεις ...και μετά τα βγάζεις στο σφυρί ... :flipout::flipout:-bye-

Παναγιωτη καλοριζικο το ημιτασιον parkside
:flipout:

Ευχαριστώ Νεκ. Δεν νομίζω πως συγκρίνεται, από πλευράς χαρακτηριστικών, με το Parkside. Πες μου εσύ ένα πχιοτικό με αυτά τα λεφτά.
Εις γνώση μου το τι αγοράζω. Ήθελα 50lt/2,5Αh και οι επιλογές μου ήταν το κινέζικο Toros της Unimac και το κινέζικο της Einhell με 1 χρόνο εγγύηση παραπάνω.

Δεν θα πάθει τίποτα ποτέ Παναγιώτη.
Λάδι απ το lidl το 10w-40(το οποίο είναι SN παρακαλώ!!!) και μετά από λίγο καιρό σφίξιμο παντού.
Επίσης στο ματάκι για τα λάδια,βάλε λίγο τεφλόν γιατί δακρύζει.

Ευχαριστώ Νεκ. Δεν νομίζω πως συγκρίνεται, από πλευράς χαρακτηριστικών, με το Parkside. Πες μου εσύ ένα πχιοτικό με αυτά τα λεφτά.
Εις γνώση μου το τι αγοράζω. Ήθελα 50lt/2,5Αh και οι επιλογές μου ήταν το κινέζικο Toros της Unimac και το κινέζικο της Einhell με 1 χρόνο εγγύηση παραπάνω.

Σχολιασα με ολιγον τι απο χιουμορ, δεν εκρινα την επιλογη σου που νομιζω πως ηταν πραγματι η καλυτερη.
:ADFADF1:

Καμία παρεξήγηση Νεκ. Το ξέρω πως είσαι χιουμορίστας! :ernaehrung004:
Αφορμή να παινέσω την αγορά μου. :flipout::flipout:
Έτσι και αλλιώς τα περισσότερα από όλα αυτά τα DIY εργαλεία τα φτιάχνει η ISC GmbH.
Δείτε προς το κάτω μέρος της σελίδας το our brands.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή αγορά ηλεκτρικό σκαρπέλο Proxxon MSG,καί μιά πέτρα ακονίσματος Proxxon πού έχει αυλάκια γιά κάθε είδους καμπυλότητας σκαρπέλου.

skar110.jpg

skar1a10.jpg

skar210.jpg

Kαλοριζικο Δημητρη! Κλεινει σιγα σιγα ο κυκλος των proxxon :)

Αυτο το σκαρπελακι θα ειναι επισης πολυ χρησιμο στον Κυριακο απο τους Φουρνους για τα ξυλογλυπτα του.