Φίλε Νίκο τά μεγάλα πνεύματα συναντιούνται :worshippy:,δέν θά τά ανέβαζα κάν γιά νά μήν γίνω "ρεντίκολο"

,αλλά επειδή τό ανέφερες τά ανεβάζω,ξυλάκια χειροτεχνίας όντως πολύ χρήσιμα γιά σπατουλίτσες,ανακάτεμα υλικών,σφήνες κ.τ.λ
1 ευρώ τά 150 ξυλάκια από τό Πλαίσιο (τά οποία φαίνονται στήν φωτό)
1 ευρώ τά 100 ξυλάκια από τό Jumpo,από έρευνα αγοράς.
χαχαχαχα... ρεντικολο γιατι?? φιλε κατι τέτοια "φτηνιάρικα" εγαλειακια σου κάνουν την ζωη ευκολη. Εγώ εχω και αρκετα κουταλακια (μεταλλικα μεν απο εσπρεσσο και όχι μόνο) που μου έχουν λυσει τα χερια πολλες φορες. Επίσης κρατάω τα αλουμινόχαρτα απο το κουτάκι του νες καφε (ότι πρεπει για ψιλοηλεκτρολογικες επαφές σαν προσθετικό), μεγαλα καπακια απο συσκευασίες καφε/τοπατοπελτε κλπ για οταν χρειάζεται να φτιαξω μια μικρή ποσότητα εποξικης ή γυψου κλπ, ή τα καθαριστικα της πίπας για καθαρισμό μικρών οπών (και δη αν αυτές πρέπει να γρασσαριστούν ή "απογρασσαριστούν") κλπ.... Υπάρχουν πολλα χαζα; και καθημερινα αναλώσιμα που μπορούν να σου χρειαστουν σε κάποια στιγμή και ´ταν τα ψαχνεις να μην τα έχεις/βρισκεις. και δεν λέω οτι τα εχω σε ποσοτητες (ή τα ψαχνω στα σκουπίδια) αλλα όταν πέσουν στα χέρια μου και πριν τα πετάξω σκεφτομαι που μπορει να μου χρειαστουν δυνητικα.