Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νά σαι καλά Γιώργο,κάπως έτσι,καί προπαντός ποτέ μέ courier,τρέχω βολίδα άν μού κάνει κάτι τό λεγόμενο "κλίκ" ακόμα καί 30 χ.λ.μ μακρυά νά είναι τό κατάστημα.Τώρα τό είδα τώρα τό θέλω πού λένε,ανυπόμονος,γιαυτό μού αρέσουν οι αγορές από Αθήνα,μόνο άν δέν υπάρχει κάτι στήν Αθήνα θά κάνω αγορά από επαρχία η εξωτερικό,η καμμιά ομαδική λόγο πολύ-πολύ-πολύ καλύτερης τιμής.-bye-

Last edited:
Καλές κατασκευές. Είπαμε (να μην τον ματιάσουμε) ο συγκεκριμένος Κινέζος μετά τις γιορτές έχει ανέβει επικίνδυνα (προς το δικό μας καλό).

Επίσης βλέπουμε κ την τεράστια διαφορά τιμής για ένα μοτεράκι φούρνου μικροκυμάτων από τον Κινέζο με την Ελληνική αγορά (αυτό που πήρε χτες ο Dim).

Οχι καλε δε με βιαζει.
Ας φτιαξω πρωτα πραγματακια να εχω να βαζω επανω!

Τσεκαρε το νημε για την παραγγελια απο axminster και ανοιξε καινουργιο να μας πει ποιος αλλος ενδιαφερεται!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή αγορά ψιλοκοκών.
Ενα ακόμα μοτεράκι φούρνου μικροκυμάτων γιά καβάτζα νά υπάρχει,καλώδιο μέ διακόπτη,ακροδέκτες,κόλλα στιγμής καί εποξική κόλλα,πλαστικά κουταλάκια γιά αποφυγή ατασθαλιών στό εργαστήριο (γιά να κάνω τό μείγμα τής εποξικής καί γιά οτιδήποτε άλλο προκύψει,) καλαμάκια από σουβλάκια (γιά μικροκαβίλιες είναι 3,5 mm,γιά ανακάτεμα τής εποξικής,καί γιά οτιδήποτε άλλο προκύψει),σφουγγαράκια γυαλόχαρτο.

l110.jpg

Ενα ακόμα μοτεράκι φούρνου μικροκυμάτων γιά καβάτζα νά υπάρχει,καλώδιο μέ διακόπτη,ακροδέκτες,κόλλα στιγμής καί εποξική κόλλα,πλαστικά κουταλάκια γιά αποφυγή ατασθαλιών στό εργαστήριο (γιά να κάνω τό μείγμα τής εποξικής καί γιά οτιδήποτε άλλο προκύψει,) καλαμάκια από σουβλάκια (γιά μικροκαβίλιες είναι 3,5 mm,γιά ανακάτεμα τής εποξικής,καί γιά οτιδήποτε άλλο προκύψει),σφουγγαράκια γυαλόχαρτο.

Καλά δημιουργήματα να κάνεις Μαστρο-Μήτσο, αλλά μη μου πεις ότι θα χρησιμοποιήσεις όλα τα καλαμάκια για ανακάτεμα έτσι ;

Οπότε ξέρεις, μόλις ανάψεις φωτιά φώναξε, βάζω το κρέας..

Δεν έπαιρνες & λίγη πανσέτα Dim ? ! !

α χα χα χα χα έλα ντε, μισές δουλειές κάνει..

Δημητρη, αφου παίρνεις κουταλάκια και καλαμάκια, μην ξεχάσεις να πάρεις αυτα (δεν θυμαμαι πώς τα λενε) ξυλάκια (σαν του παγωτού) που έχουν οι ΩΡΛ για να κοιτάν τον λαιμό σου. Ότι πρέπει για σπατουλίτσες (τα σπας και στην μεγάλη διάσταση και σου γίνονται πιο στενά) αλλα και για ανακατεμα, για σφηνες κλπ, μίας χρησης σε πολλες εργασίες.... :drummer:

Δημητρη, αφου παίρνεις κουταλάκια και καλαμάκια, μην ξεχάσεις να πάρεις αυτα (δεν θυμαμαι πώς τα λενε) ξυλάκια (σαν του παγωτού) που έχουν οι ΩΡΛ για να κοιτάν τον λαιμό σου. Ότι πρέπει για σπατουλίτσες (τα σπας και στην μεγάλη διάσταση και σου γίνονται πιο στενά) αλλα και για ανακατεμα, για σφηνες κλπ, μίας χρησης σε πολλες εργασίες.... :drummer:

Φίλε Νίκο τά μεγάλα πνεύματα συναντιούνται :worshippy:,δέν θά τά ανέβαζα κάν γιά νά μήν γίνω "ρεντίκολο" :flipout:,αλλά επειδή τό ανέφερες τά ανεβάζω,ξυλάκια χειροτεχνίας όντως πολύ χρήσιμα γιά σπατουλίτσες,ανακάτεμα υλικών,σφήνες κ.τ.λ -bye-

1 ευρώ τά 150 ξυλάκια από τό Πλαίσιο (τά οποία φαίνονται στήν φωτό)
1 ευρώ τά 100 ξυλάκια από τό Jumpo,από έρευνα αγοράς.

ko110.jpg

Last edited:

Φίλε Νίκο τά μεγάλα πνεύματα συναντιούνται :worshippy:,δέν θά τά ανέβαζα κάν γιά νά μήν γίνω "ρεντίκολο" :flipout:,αλλά επειδή τό ανέφερες τά ανεβάζω,ξυλάκια χειροτεχνίας όντως πολύ χρήσιμα γιά σπατουλίτσες,ανακάτεμα υλικών,σφήνες κ.τ.λ -bye-

χαχαχαχα... ρεντικολο γιατι?? φιλε κατι τέτοια "φτηνιάρικα" εγαλειακια σου κάνουν την ζωη ευκολη. Εγώ εχω και αρκετα κουταλακια (μεταλλικα μεν απο εσπρεσσο και όχι μόνο) που μου έχουν λυσει τα χερια πολλες φορες. Επίσης κρατάω τα αλουμινόχαρτα απο το κουτάκι του νες καφε (ότι πρεπει για ψιλοηλεκτρολογικες επαφές σαν προσθετικό), μεγαλα καπακια απο συσκευασίες καφε/τοπατοπελτε κλπ για οταν χρειάζεται να φτιαξω μια μικρή ποσότητα εποξικης ή γυψου κλπ, ή τα καθαριστικα της πίπας για καθαρισμό μικρών οπών (και δη αν αυτές πρέπει να γρασσαριστούν ή "απογρασσαριστούν") κλπ.... Υπάρχουν πολλα χαζα; και καθημερινα αναλώσιμα που μπορούν να σου χρειαστουν σε κάποια στιγμή και ´ταν τα ψαχνεις να μην τα έχεις/βρισκεις. και δεν λέω οτι τα εχω σε ποσοτητες (ή τα ψαχνω στα σκουπίδια) αλλα όταν πέσουν στα χέρια μου και πριν τα πετάξω σκεφτομαι που μπορει να μου χρειαστουν δυνητικα.

Παληκάρια, καλοδούλευτα τα καινούρια σας αποκτήματα.

Dim, σήμερα "χτύπησα" δύο επιτσέπια...:grinning-smiley-043

χαχαχαχα... ρεντικολο γιατι?? φιλε κατι τέτοια "φτηνιάρικα" εγαλειακια σου κάνουν την ζωη ευκολη. Εγώ εχω και αρκετα κουταλακια (μεταλλικα μεν απο εσπρεσσο και όχι μόνο) που μου έχουν λυσει τα χερια πολλες φορες. Επίσης κρατάω τα αλουμινόχαρτα απο το κουτάκι του νες καφε (ότι πρεπει για ψιλοηλεκτρολογικες επαφές σαν προσθετικό), μεγαλα καπακια απο συσκευασίες καφε/τοπατοπελτε κλπ για οταν χρειάζεται να φτιαξω μια μικρή ποσότητα εποξικης ή γυψου κλπ, ή τα καθαριστικα της πίπας για καθαρισμό μικρών οπών (και δη αν αυτές πρέπει να γρασσαριστούν ή "απογρασσαριστούν") κλπ.... Υπάρχουν πολλα χαζα; και καθημερινα αναλώσιμα που μπορούν να σου χρειαστουν σε κάποια στιγμή και ´ταν τα ψαχνεις να μην τα έχεις/βρισκεις. και δεν λέω οτι τα εχω σε ποσοτητες (ή τα ψαχνω στα σκουπίδια) αλλα όταν πέσουν στα χέρια μου και πριν τα πετάξω σκεφτομαι που μπορει να μου χρειαστουν δυνητικα.

Συμφωνώ απόλυτα Νίκο,μιά από τά ίδια κάνω καί εγώ,καί συνέχεια όταν τό χρειάζομαι λέω ευτυχώς πού τό φύλαξα καί δέν τό πέταξα καί μού χρειάστηκε σέ ανύποπτο χρόνο.
Ρεντίκολο γιατί τήν μιά ανεβάζω πλαστικά κουτάλια καί καλαμάκια απο σουβλάκια,τήν άλλη ξυλάκια χειροτεχνίας,θά μέ μπανάρουν οι διαχειριστές επειδή είμαι off-topic χάχάχά.

Παληκάρια, καλοδούλευτα τα καινούρια σας αποκτήματα.

Dim, σήμερα "χτύπησα" δύο επιτσέπια...:grinning-smiley-043

Καλοδούλευτα τά επιτσέπια Μπάμπη,καλά μιλάμε αυτό θά γίνει σλόγκαν :flipout:

Τι ειναι τα επιτσεπια ρε παιδια??

Να γελάσω και εγώ λίγο...