Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έτοιμος είσαι Dim από τι βλέπω για την κατασκευή με το κρασί & τα ποτήρια.

Με το καλό & καλοδούλευτα όλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιωτη διαγραφη μπορουν να κανουν μονο οι συντονιστες. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να σβησεις το περιεχομενο στην επιτρεπομενη ωρα που μπορεις να κανεις edit και το ποστ να παραμεινει κενο. Δεν μπορει να σβηστει ομως. Το παραπανω θα το σβησω εγω αργοτερα.

ευχαριστώ Μιχάλη

Αν εννοείς διαγραφή κάποιου δικού σου post τότε, ναι μπορείς.
Μέσα σε 15 λεπτά από όταν το έγραψες όμως.
Μετά δεν γίνεται να το διαγράψεις εσύ αλλά μπορεί να το διαγράψει κάποιος διαχειριστής αν του το ζητήσεις.
Σε κάθε περίπτωση γίνεται δηλαδή.
-bye-

Προσπάθησα να το σβήσω αλλά δεν βρήκα πουθενά το Delete, αν και στο επεξεργασία γράφει edit/delete. Κενό ποστ δεν το δέχεται.

Παναγιώτη μέσα στα 15 λεπτά "προλάβεις" το διορθώνεις. Σβήνεις όλο το κείμενο αφήνοντας π.χ. δύο τέλειες ή γράφεις π.χ. Λάθος.

Μετά τα 15 λεπτά αναλαμβάνουν οι "κλάρες" δράση αν χρειαστεί.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραία τα ψιλολογια Δημήτρη . καλοδούλευτα!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ Κώστα

Καλοδούλευτα Δημήτρη, Leroy;
Ευχαριστώ

Ευχαριστώ Παναγιώτη
Οι καβίλιες καί τά γυαλόχαρτα είναι από Leroy-Merlin
Η κόλλα UHU Stick δίπλα από τά Lidl.(πάντα μετά τό Leroy κάνω μιά βόλτα στά Lidl καί είδα ότι είχε ακόμα κόλλες,καί πήρα άλλη μιά νά υπάρχει γιατί η τιμή 1,5 ευρώ τα 40 gr καί UHU είναι μακράν κάθε ανταγωνισμού)
Τά Forstner Makita έγιναν παραγγελία από τό κέντρο βίδας.

Δημητρη καλοριζικα τα μικρα τρυπανακια forstner της Makita. Για πες αργοτερα μια αποψη σε σχεση με τα καταπληκτικα της wolfcraft.
Για τα μικρα τρυπανια που λεγαμε, ξεχασα οτι εχω το πολυ καλο σετακι με τα τρυπανια φτερου της Bosch που εχουν ολα τα ζυγα μεγεθη απο το 10 μεχρι το 32 συν το 13 και το 25. https://www.alternate.lu/p/1200x630...t_Self_Cut_S_13tlg__Bohrer_Satz@@9wznch20.jpg

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Τό θυμάμαι ότι τά έχεις τά αυτοτροφοδοτούμενα φτερού τής Bosch,καί εγώ έχω χύμα αρκετά νούμερα 10-22 mm αυτοτροφοδοτούμενα φτερού Βosch,αλλά αυτά είναι γιά διαμπερές τρύπημα,γιά τρύπημα "τυφλό" είναι τά Forstner,μιάς πού τά θέλω γιά "τυφλό" τρύπημα γιά καβίλιες.Και επίσης τά Forstner κάνουν πιό άψογο τρύπημα (χωρίς να βγάζουν σκλήθρες) από τά φτερού.

Έτοιμος είσαι Dim από τι βλέπω για την κατασκευή με το κρασί & τα ποτήρια.

Με το καλό & καλοδούλευτα όλα.

Ευχαριστώ Κώστα
Η αλήθεια είναι ότι καιρό σκεφτόμουν ότι χρειάζομαι μικρή σειρά Forstner γιά "τυφλά" τρυπήματα γιά καβίλιες,αλλά όντως αυτό τό project πού μού υπόδειξες μέ τό κρασί καί τά ποτήρια τό προπόρευσε καί ενήργησα ταχέως.

Last edited:
Άλλο ένα ηλεκτρονικό gadgetaki που παρέλαβα σήμερα απο aliexpress.Ειναι ρυθμιστής μειωσης τασης dc volt με είσοδο 5-23v και έξοδο 0-16.5v στα 3A.
Το παρουσιάζω εδω γιατί ίσως να χρειαστεί καπου η να εξυπηρετήσει κάποιον ο οποίος πχ σε κατασκευές στις οποίες χρησιμοποιεί Led η και ότι άλλο δουλεύει σε αυτό το εύρος volt ισως να θέλει να τροφοδοτήσει κάτι που δουλεύει πχ.στα 5v αλλά έχει μονο ένα τροφοδοτικό των 12v.
Η ακόμα κάτι πιο ευέλικτο να δώσει με ένα τροφοδοτικό των 12volt ταυτόχρονα σε 2 μικροσυσκευες που ειναι διαφορετικές, η μια 12v και η αλλη 5v αλλα το συνολο απαίτησης σε αμπέρ να μην ξεπερνάει τα 3Α συνολικά και με αυτόν τον τρόπο να μην γεμίσει καλώδια τον χώρο η την κατασκευή του και να μην χρειάζεται 2 διαφορετικά τροφοδοτικά.

https://m.aliexpress.com/item/32751602757.html
d607ab48d80419ae59c9d6e561f6842e.jpg
941b90182091d917dee624f441752acd.jpg
6897fcfbb4e78e6185b3c08a8c37047b.jpg
ffa06cd2b7a97946a1c101a9cdc55d92.jpg
642b34ee57f369de85a7aaa943fe81f6.jpg
bd850b27b8b61a273417a39d83501fc8.jpg

Παναγιώτη μέσα στα 15 λεπτά "προλάβεις" το διορθώνεις. Σβήνεις όλο το κείμενο αφήνοντας π.χ. δύο τέλειες ή γράφεις π.χ. Λάθος.

Μετά τα 15 λεπτά αναλαμβάνουν οι "κλάρες" δράση αν χρειαστεί.

Αυτό κάνω Κώστα, απλά βρήκα ευκαιρία και αναφέρθηκα στο θέμα διαγραφής. Ευχαριστώ.

Xρησιμος ο ρυθμιστης τασης Κωστα και σε καλη τιμη! Καλοδουλευτος!!

+++++

Χθεσινες παραλαβες απο Amazon, χωρις μεταφορικα, καθως οι πωλητες ειναι απο Κινα.

Διαφορα σχηματα καλουπια, ορθογωνια, σφαιρικα, δακτυλιδια, σταυροι και μεταλλικα καστονια.
27376351958_e23f2db61b_b.jpg

Ο καθε πωλητης εχει και αλλα παρομοια ειδη. H παραγγελια εφτασε σε περιπου 15 μερες.
https://www.amazon.de/gp/product/B07962PFB9/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01G3A12M0/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη!
Ωραία τα καλουπακια και σε καλή τιμή.
Καλές δημιουργίες!

Ευχαριστω συναδελφοι!

Ναι Κωστα πηρα μπολικα και ερχονται και αλλα. Καινουριο παιχνιδακι βλεπεις!
Δεν ειναι ακριβα αλλα το κυριωτερο ειναι οτι αν εχεις πολλες εναλλακτικες καλουπιων κατι μπορει να σου κανει κλικ και να το φτιαξεις.

Ετσι ειναι οταν δεν υπαρχει φαντασια και καλλιτεχνικη ταση, οποτε οσο πιο πολλα καλουπακια εχω τοσο πιο ευκολα ισως ερθει η ιδεα :)

Καλές παραλαβές και καλοδούλευτα !!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα Κώστα καί Μιχάλη

Σημερινή αγορά Proxxon LHW,μαζί μέ ένα γυαλόχαρτο "μέ πιέτες" έξτρα,καί δυό ακόμα τρυπάνια Makita Forstner 18 mm καί 25 mm.

Μιχάλη τό γυαλόχαρτο μέ πιέτες 100 grit βγάζει αρκετό υλικό σέ δοκιμή,ειδικά τίς γωνίες στό έλατο τίς "τρώει" στό δευτερόλεπτο,η ράσπα καρβιδίου βγάζει ακόμα περισσότερο υλικό να φανταστώ.

p110.jpg

p410.jpg

p210.jpg

p310.jpg

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα Κώστα καί Μιχάλη

Σημερινή αγορά Proxxon LHW,μαζί μέ ένα γυαλόχαρτο "μέ πιέτες" έξτρα,καί δυό ακόμα τρυπάνια Makita Forstner 18 mm καί 25 mm.

Μιχάλη τό γυαλόχαρτο μέ πιέτες 100 grit βγάζει αρκετό υλικό σέ δοκιμή,ειδικά τίς γωνίες στό έλατο τίς "τρώει" στό δευτερόλεπτο,η ράσπα καρβιδίου βγάζει ακόμα περισσότερο υλικό να φανταστώ.

p110.jpg

p210.jpg

p310.jpg
Καλορίζικο και καλοδούλευτο Δημήτρη!

Σάς ευχαριστώ συνάδελφοι.

Μιά ερώτηση τό γυαλόχαρτο μέ πιέτες ποιά η διαφορά του μέ ένα γυαλόχαρτο τής ιδίας κόκκωσης αλλά ίσιο ? η διαφορά μήπως είναι ότι βγάζει περισσότερο υλικό ?.

Last edited:
Kαλοριζικο Δημητρη το μινι γωνιακο τροχακι!!

Αυτα τα γυαλοχαρτα (flap wheels) ειναι κυριως για μεταλλα για αυτο προτεινονται σαν αξεσουαρ του γωνιακου τροχου.
Πραγματι βγαζουν πιο πολυ υλικο στο ξυλο απο οτι τα επιπεδα γυαλοχαρτα λογω της διαταξης των κολλημενων κομματιων γυαλοχαρτου πανω στο δισκακι.