costas1965
AVClub Fanatic
Έτοιμος είσαι Dim από τι βλέπω για την κατασκευή με το κρασί & τα ποτήρια.
Με το καλό & καλοδούλευτα όλα.
Με το καλό & καλοδούλευτα όλα.
Παναγιωτη διαγραφη μπορουν να κανουν μονο οι συντονιστες. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να σβησεις το περιεχομενο στην επιτρεπομενη ωρα που μπορεις να κανεις edit και το ποστ να παραμεινει κενο. Δεν μπορει να σβηστει ομως. Το παραπανω θα το σβησω εγω αργοτερα.
Αν εννοείς διαγραφή κάποιου δικού σου post τότε, ναι μπορείς.
Μέσα σε 15 λεπτά από όταν το έγραψες όμως.
Μετά δεν γίνεται να το διαγράψεις εσύ αλλά μπορεί να το διαγράψει κάποιος διαχειριστής αν του το ζητήσεις.
Σε κάθε περίπτωση γίνεται δηλαδή.
![]()
Ωραία τα ψιλολογια Δημήτρη . καλοδούλευτα!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοδούλευτα Δημήτρη, Leroy;
Ευχαριστώ
Δημητρη καλοριζικα τα μικρα τρυπανακια forstner της Makita. Για πες αργοτερα μια αποψη σε σχεση με τα καταπληκτικα της wolfcraft.
Για τα μικρα τρυπανια που λεγαμε, ξεχασα οτι εχω το πολυ καλο σετακι με τα τρυπανια φτερου της Bosch που εχουν ολα τα ζυγα μεγεθη απο το 10 μεχρι το 32 συν το 13 και το 25. https://www.alternate.lu/p/1200x630...t_Self_Cut_S_13tlg__Bohrer_Satz@@9wznch20.jpg
Έτοιμος είσαι Dim από τι βλέπω για την κατασκευή με το κρασί & τα ποτήρια.
Με το καλό & καλοδούλευτα όλα.
Παναγιώτη μέσα στα 15 λεπτά "προλάβεις" το διορθώνεις. Σβήνεις όλο το κείμενο αφήνοντας π.χ. δύο τέλειες ή γράφεις π.χ. Λάθος.
Μετά τα 15 λεπτά αναλαμβάνουν οι "κλάρες" δράση αν χρειαστεί.
Καλορίζικο και καλοδούλευτο Δημήτρη!Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα Κώστα καί Μιχάλη
Σημερινή αγορά Proxxon LHW,μαζί μέ ένα γυαλόχαρτο "μέ πιέτες" έξτρα,καί δυό ακόμα τρυπάνια Makita Forstner 18 mm καί 25 mm.
Μιχάλη τό γυαλόχαρτο μέ πιέτες 100 grit βγάζει αρκετό υλικό σέ δοκιμή,ειδικά τίς γωνίες στό έλατο τίς "τρώει" στό δευτερόλεπτο,η ράσπα καρβιδίου βγάζει ακόμα περισσότερο υλικό να φανταστώ.
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.