Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λίγο λάδι σπρέι στα κλειδώματα, καμιά τρυπανοβιδα με φαρδύ κεφάλι στα παπούτσια για να μην χαθούν και είσαι εντάξει.

Eίσαι πάντος μάστορας φίλε Πάνο,σέ παραδέχομαι :worshippy::worshippy:

Τό είχα στά υπόψην τό λάδι spray,καί πολύ καλά έκανες καί τό ανέφερες,καί θά σού πώ τό γιατί,(κουβέντα νά γίνεται δηλαδή) είχε μία στά Leroy στά δείγματα,πρίν κάνω αγορά (όπως είμαι σχολαστικούρας) τήν έπιασα καί τής άλλαξα τά φώτα νά δώ τί καί πώς,τί σχήματα παίρνει,πώς ανοιγοκλείνει,τό βάρος,τήν δίπλωσα από εδώ από εκεί,τήν άνοιξα τέρμα εκεί στά δομικά καί ανέβηκα επάνω σέ κάτι ράφια νά δώ τί λέει από σταθερότητα,έβλεπα ότι μέ δυσκολία τήν έκλεινα καί ήθελα δεύτερο άτομο σέ κάτι φάσεις (ένας νά κρατάει τά μάνταλα καί ο άλλος νά κλείνει δηλαδή δέν ξεκλείδωναν αυτόματα τά μάνταλα καί έπρεπε ο ένας να τά κρατάει ανοιχτά),όταν πήγα νά τήν κλείσω,ξενέρωσα τελείως,λέω καλά τί είναι αυτό θά θέλω καί βοηθό νά τήν κλείνω ? ,έρχετε ο υπάλληλος πού μέ παρακολουθούσε νά τίς κάνω επιτόπιο σκάλο-τέστ,τού λέω καλά η σκάλα θέλει δεύτερο άτομο γιά να τήν κλείσω,όχι μού λέει αυτή εδώ έχει πάρει νερά καί θέλει λάδι στά κλειδώματα,α κατάλαβα τού λέω έχει πάθει αρθριτικά,έβαλε τά γέλια,τού λέω άν τήν πάω σπίτι καί θέλω δεύτερο άτομο νά τήν κλείσω θά τήν φέρω πίσω,μήν ανησυχείτε μού λέει απλά θά βάζετε λάδι spray στίς κλειδώματα πού καί πού,καί όντως αυτή πού πήρα ανοιγοκλείνει αέρας.

Πολύ σωστή επίσης η παρατήρηση γιά τά παπουτσάκια,γιατί χάνονται εύκολα ειδικά άν βουλιάξουν μέσα στό χώμα (καί μετά άντε νά βρούμε άλλα) ,καί μετά τήν τραβήξω έξω,είδα ότι έχουν τρυπανόβιδα από τό εργοστάσιο όμως,αλλά δέν είναι κακό να βάλω άλλη μία.

Eίσαι πάντος μάστορας φίλε Πάνο,σέ παραδέχομαι :worshippy::worshippy:

Τό είχα στά υπόψην τό λάδι spray,καί πολύ καλά έκανες καί τό ανέφερες,καί θά σού πώ τό γιατί,(κουβέντα νά γίνεται δηλαδή) είχε μία στά Leroy στά δείγματα,πρίν κάνω αγορά (όπως είμαι σχολαστικούρας) τήν έπιασα καί τής άλλαξα τά φώτα νά δώ τί καί πώς,τί σχήματα παίρνει,πώς ανοιγοκλείνει,τό βάρος,τήν δίπλωσα από εδώ από εκεί,τήν άνοιξα τέρμα εκεί στά δομικά καί ανέβηκα επάνω σέ κάτι ράφια νά δώ τί λέει από σταθερότητα,έβλεπα ότι μέ δυσκολία τήν έκλεινα καί ήθελα δεύτερο άτομο σέ κάτι φάσεις (ένας νά κρατάει τά μάνταλα καί ο άλλος νά κλείνει δηλαδή δέν ξεκλείδωναν αυτόματα τά μάνταλα καί έπρεπε ο ένας να τά κρατάει ανοιχτά),όταν πήγα νά τήν κλείσω,ξενέρωσα τελείως,λέω καλά τί είναι αυτό θά θέλω καί βοηθό νά τήν κλείνω ? ,έρχετε ο υπάλληλος πού μέ παρακολουθούσε νά τίς κάνω επιτόπιο σκάλο-τέστ,τού λέω καλά η σκάλα θέλει δεύτερο άτομο γιά να τήν κλείσω,όχι μού λέει αυτή εδώ έχει πάρει νερά καί θέλει λάδι στά κλειδώματα,α κατάλαβα τού λέω έχει πάθει αρθριτικά,έβαλε τά γέλια,τού λέω άν τήν πάω σπίτι καί θέλω δεύτερο άτομο νά τήν κλείσω θά τήν φέρω πίσω,μήν ανησυχείτε μού λέει απλά θά βάζετε λάδι spray στίς κλειδώματα πού καί πού,καί όντως αυτή πού πήρα ανοιγοκλείνει αέρας.

Πολύ σωστή επίσης η παρατήρηση γιά τά παπουτσάκια,γιατί χάνονται εύκολα ειδικά άν βουλιάξουν μέσα στό χώμα (καί μετά άντε νά βρούμε άλλα) ,καί μετά τήν τραβήξω έξω,είδα ότι έχουν τρυπανόβιδα από τό εργοστάσιο όμως,αλλά δέν είναι κακό να βάλω άλλη μία.

Να είσαι καλά Δημήτρη.

Άντε να βάλω και εγώ μια παραλαβή σημερινή (πρωί -πρωί)
qqB4CIpm.jpg
.Από μια πολύ γρήγορη ματιά , καλή ,στιβαρή και βαριά σέγα (όπως πρέπει να είναι μια σέγα) ,με led και lazer , τρεις θέσεις κοπής ,τρεις λάμες μέσα , ενσωματωμένη απορροή ροκανιδιών ,καλή ρύθμιση ταχύτητας με 6 σκάλες ,και ΜΑΚΡΥ ΚΑΛΩΔΙΟ .Λιγότερο καλή εντύπωση κάνει η μαύρη επίστρωση ,που δεν ξέρω πόσο θα αντέξει μέχρι να αρχίσει να ξεφλουδίζει και το απλοϊκό σύστημα με το τζαμάκι μπροστά από τη λάμα, το βάζεις βγάζεις με το χέρι .Α, και ικανοποιητικό πέλμα προστασίας . Κοπές δεν πρόλαβα ακόμη να κάνω , αλλά από πρώτη ματιά για 30 euros αξίζει σίγουρα τα λ7 της.

Καλοριζικα και καλοδουλεμένα να είναι όλα τα καλούδια σας !!!
Σημερινή αγορά σε προσφορά 35ευρο από κατάστημα στην πόλη τις Ρόδου !!!!!
212716be9956fdd71a58ad03a0f0894e.jpg
5a35b2fd2702bd469a253573587ecf8a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημήτρη ειναι πολύ ποιοτικό το μπιτ!ειχα και εγω ενα απο Bosch του ειχα πιει το αίμα!!

Και εγώ όλα τα κ οπτικά που χρησιμοποιώ είναι Bosch. Καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρη ειναι πολύ ποιοτικό το μπιτ!ειχα και εγω ενα απο Bosch του ειχα πιει το αίμα!!

Και εγώ όλα τα κ οπτικά που χρησιμοποιώ είναι Bosch. Καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακόμα δοκιμάζω με τις μάρκες για μπιτ. Με τις λίγες ώρες που έχω γράψει στο ρούτερ, έχω δουλέψει κυρίως με trend και silverline. Τα δεύτερα είναι μάλλον μάπα - αυτό με το ρουλεμάν διαλύθηκε και τα δύο ίσια μπιτ που έχω μου φαίνεται ότι περισσότερο "σκάβουν" αντί να "ξυρίζουν". Τα κίτρινα από bangood μέχρι στιγμής οκ αλλά δεν τα έχω δουλέψει πολύ. Bosch πρώτη φορά δοκιμάζω και από αυτά που γράφετε, θα τα προτιμήσω ξανά στο μέλλον.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα Trend; Αξίζουν τα λεφτά τους;

Μια χαρά μου φαίνονται Μπάμπη. Έχω δουλέψει αρκετές ώρες το ίσιο 1/2" και το roundover 1/4" και μετά το ρουτέριασμα δεν χρειάζεται καθόλου γυαλοχαρτάρισμα - το ξύλο βγαίνει εντελώς λείο. Έχω δουλέψει μόνο με σουηδικό πεύκο - στα πιο σκληρά δεν ξέρω τι κάνει, οπότε ρώτα και κάνα πιο έμπειρο.
Στα αρνητικά της μάρκας είναι ότι πρέπει να παραγγείλεις ( και να περιμένεις) από Amazon, όπου τα κομμάτια σε λογικές τιμές είναι περιορισμένα. Υπάρχει και αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν έχει στοκ και το κόβω χλωμό, δεδομένου ότι στο site του παραπέμπει στον κατάλογο της εταιρίας, με τιμές καταλόγου, σε λίρες και ΦΠΑ 20%...

5e9ee9fab6cafd0dbb120e088139fdce.jpg

Παπουτσάκια , τρελή σχέση ποιότητας τιμής ! Σκαρπελακια για βρομοδουλιες , είδα κ έπαθα να βρω ίσια σκαρπελα (λαβή +λάμα) και μαγνητικές βάσεις που είχαν ξεμείνει οι οποίες οπος πόλοι ξέρουν είναι φθηνές και δυνατές !!! Καλημέρα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δραπανοκατσαβιδο Lidl.
Και κάτι ψιλά ακόμα...
e54b0cea54473927ba5f9311e8b1c5b8.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν άντεξα

Ξέρει κανείς αν το Vanadin Co και Cu2 έχει να κάνει με τον τύπο του μεγάλου; Γιατί η μία λέει Co και η άλλη Cu2;
187938021a021f4f6a71147ec62a4871.jpg
0a21f4e8606770ca0d2c3ce3462d1c18.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το κραμα ειναι με ανθρακα, ο χαλκος τι ρολο να παιζει...μηπως τυπογραφικο? Κατσε να ελεγξω και τις δικες μου.

Δεν άντεξα

Ξέρει κανείς αν το Vanadin Co και Cu2 έχει να κάνει με τον τύπο του μεγάλου; Γιατί η μία λέει Co και η άλλη Cu2;
187938021a021f4f6a71147ec62a4871.jpg
0a21f4e8606770ca0d2c3ce3462d1c18.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δραπανοκατσαβιδο Lidl.
Και κάτι ψιλά ακόμα...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτα gipsy.

Καλοδούλευτα όλα σε όλους !

Της τσιμπίδας το κάγκελο έγινε σήμερα !!!

Last edited by a moderator: