weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Λίγο λάδι σπρέι στα κλειδώματα, καμιά τρυπανοβιδα με φαρδύ κεφάλι στα παπούτσια για να μην χαθούν και είσαι εντάξει.
Eίσαι πάντος μάστορας φίλε Πάνο,σέ παραδέχομαι :worshippy::worshippy:
Τό είχα στά υπόψην τό λάδι spray,καί πολύ καλά έκανες καί τό ανέφερες,καί θά σού πώ τό γιατί,(κουβέντα νά γίνεται δηλαδή) είχε μία στά Leroy στά δείγματα,πρίν κάνω αγορά (όπως είμαι σχολαστικούρας) τήν έπιασα καί τής άλλαξα τά φώτα νά δώ τί καί πώς,τί σχήματα παίρνει,πώς ανοιγοκλείνει,τό βάρος,τήν δίπλωσα από εδώ από εκεί,τήν άνοιξα τέρμα εκεί στά δομικά καί ανέβηκα επάνω σέ κάτι ράφια νά δώ τί λέει από σταθερότητα,έβλεπα ότι μέ δυσκολία τήν έκλεινα καί ήθελα δεύτερο άτομο σέ κάτι φάσεις (ένας νά κρατάει τά μάνταλα καί ο άλλος νά κλείνει δηλαδή δέν ξεκλείδωναν αυτόματα τά μάνταλα καί έπρεπε ο ένας να τά κρατάει ανοιχτά),όταν πήγα νά τήν κλείσω,ξενέρωσα τελείως,λέω καλά τί είναι αυτό θά θέλω καί βοηθό νά τήν κλείνω ? ,έρχετε ο υπάλληλος πού μέ παρακολουθούσε νά τίς κάνω επιτόπιο σκάλο-τέστ,τού λέω καλά η σκάλα θέλει δεύτερο άτομο γιά να τήν κλείσω,όχι μού λέει αυτή εδώ έχει πάρει νερά καί θέλει λάδι στά κλειδώματα,α κατάλαβα τού λέω έχει πάθει αρθριτικά,έβαλε τά γέλια,τού λέω άν τήν πάω σπίτι καί θέλω δεύτερο άτομο νά τήν κλείσω θά τήν φέρω πίσω,μήν ανησυχείτε μού λέει απλά θά βάζετε λάδι spray στίς κλειδώματα πού καί πού,καί όντως αυτή πού πήρα ανοιγοκλείνει αέρας.
Πολύ σωστή επίσης η παρατήρηση γιά τά παπουτσάκια,γιατί χάνονται εύκολα ειδικά άν βουλιάξουν μέσα στό χώμα (καί μετά άντε νά βρούμε άλλα) ,καί μετά τήν τραβήξω έξω,είδα ότι έχουν τρυπανόβιδα από τό εργοστάσιο όμως,αλλά δέν είναι κακό να βάλω άλλη μία.