Καλορίζικα όλα! Ζήλεψα με το δραπανο!
Ο τροχός που ζεσταίνεται, με άφησε κ εμένα άναυδο! Τι να πω; ακόμα κ στο σέρβις δεν το είχαν εντοπίσει! Αφού πάντως το άλλαξα 2 φορές πάλι έχει το ίδιο θέμα.
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραγγελία από Gearbest τις 15/10, άφιξη στις 24/10 στο αεροδρόμιο και παράδοση σήμερα 12/11 μετά από τελωνειακό έλεγχο.
Δεν είχα προσέξει την διάμετρο του άξονα αλλά ...
![]()
Καλοδούλευτα αν και από ότι κατάλαβα ''έκανες λάθος στην διάμετρο του αξονα''?Παραγγελία από Gearbest τις 15/10, άφιξη στις 24/10 στο αεροδρόμιο και παράδοση σήμερα 12/11 μετά από τελωνειακό έλεγχο.
Δεν είχα προσέξει την διάμετρο του άξονα αλλά ...
![]()
Με το καλό. Πρόσεξε το αυτό το μορσοεργαελίο πανάθεμα το κατά την λειτουργία του.
1/2 or 1/4 ?
Καλοδούλευτα αν και από ότι κατάλαβα ''έκανες λάθος στην διάμετρο του αξονα''?
Αυτά είναι 1/4 η 6.35mm σωστά?
Τι διάμετρο δουλεύεις?
Αν παρέλαβες 12/11 τσάμπα τσακώνομαι από το πρωί με τους τελωνειακούς μιας και περιμένω ένα δέμα που από 26/10 είναι στο '' ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ''
Παναγιώτη καλορίζικα και καλές εργασίες.
Δεν θα σου πω εγώ ''προσοχή'' με αυτά, εσύ το γνωρίζεις πολύ καλύτερα αυτό.![]()
Ωραίο Παναγιώτη ...το έβαλα και εγώ στα Favorites του GearBest. Θα δούμε αφού μου στείλουν την πρώτη παραγγελία μου.... πάντως στην επικοινωνία με e-mail είναι αρκετά ευγενικοί.
Αν ένα δέμα έχει μέσα 5 πράγματα των 15 το κάθε ένα πληρώνουν τελωνείο σαν σύνολο του δέματος ή λαμβάνεται υπ´όψιν η κάτω των 20 αξία του κάθε τεμαχίου σαν αφορολόγητη ?? Αν κάποιος ξέρει.
Γιατί τόση προσοχή κύριοι;Για πείτε....
Καλοδούλευτο Παναγιώτη. :grandpa:
Είναι πράγματι λίγο λεπτός αυτός ο άξονας για το συγκεκριμένο εργαλείο, αλλά όπως είπες κι εσύ, λίγο-λίγο.
Γύρισα κι εγώ και με περίμενε δωράκι από Κεφαλονιά... Δύο σκαρπέλα κι ένα σετ σιαγώνες...και κάτι Κινέζικα τρυπανάκια.
Κι ένα απ´ τα γκατζετάκια που έφερα μαζί μου.
Ένα σφυράκι με την κοιλιά γεμάτη κατσαβιδάκια, σαν μπάμπουσκα.
Αύριο λογικά θα το έχω. Απάντηση από το τελωνείο στα emails που έστελνα από το πρωί. ''Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά είναι θέμα προτεραιότητας και ακόμα δεν έχει έρθει στα χέρια μας για να το εκτελωνησουμε. Και τελειώνει λέγοντας μου '' Υπάρχει και η περίπτωση να το δείτε στο τοπικό σας κατάστημα ΕΛΤΑ χωρίς να περάσει τελωνείο'' . Μετά από μια ώρα είχε κλείσει από το κέντρο διαλογής και είχε δρομολογηθεί για το τοπικό ΕΛΤΑ. Τυχαίο? 14 μέρες να έρθει από Κίνα και 20 μέρες ξεχασμένο στο τελωνείο. ''Θέμα προτεραιοτητας...''Ευχαριστώ Κώστα. Δυστυχώς είναι 1/4. Ευτυχώς έχει το ρούτερ μου τέτοιο κόλετ. Συμφωνώ! Θέλουν μεγάλη προσοχή, λίγο λίγο το ρουτάρισμα.
Ως γνωστό, "Όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι."
Ευχαριστώ!
Σωστά, εκεί την πάτησα.
Με το ρούτερ του Lidl, που σπάνια δουλεύω, 6 και 8 mm. Με το B&D που έχω μόνιμα, ανάποδα, στον πάγκο, 1/2".
Κάνε υπομονή και θα σου έρθει. Έχεις tracking number;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.