Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα όλα! Ζήλεψα με το δραπανο!
Ο τροχός που ζεσταίνεται, με άφησε κ εμένα άναυδο! Τι να πω; ακόμα κ στο σέρβις δεν το είχαν εντοπίσει! Αφού πάντως το άλλαξα 2 φορές πάλι έχει το ίδιο θέμα.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νικόλα ....μήπως έχει και τηλεκοντρόλ σαν τις τηλεοράσεις στην αναμονή ...δεν αποκλείεται ...μπλε επαγγελματικό εργαλείο είναι ...θα βάλω τον Parkside στην πρίζα να σου πω αν πρέπει να ζεσταίνεται :flipout: :grinning-smiley-043

Το εργαλείο (γωνιακός τροχός) είναι μια χαρά λέμε. Κεντάει. Δοκιμασμένος επαγγελματικά από πολλά άτομα. Κανένα πρόβλημα.

Παραγγελία από Gearbest τις 15/10, άφιξη στις 24/10 στο αεροδρόμιο και παράδοση σήμερα 12/11 μετά από τελωνειακό έλεγχο.

Δεν είχα προσέξει την διάμετρο του άξονα αλλά ...
IMG-20181114-124241.jpg

Παραγγελία από Gearbest τις 15/10, άφιξη στις 24/10 στο αεροδρόμιο και παράδοση σήμερα 12/11 μετά από τελωνειακό έλεγχο.

IMG-20181114-124241.jpg

Με το καλό. Πρόσεξε το αυτό το μορσοεργαελίο πανάθεμα το κατά την λειτουργία του.

1/2 or 1/4 ?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

IMG-20181114-124241.jpg
Καλοδούλευτα αν και από ότι κατάλαβα ''έκανες λάθος στην διάμετρο του αξονα''?
Αυτά είναι 1/4 η 6.35mm σωστά?
Τι διάμετρο δουλεύεις?
Αν παρέλαβες 12/11 τσάμπα τσακώνομαι από το πρωί με τους τελωνειακούς μιας και περιμένω ένα δέμα που από 26/10 είναι στο '' ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ''

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό. Πρόσεξε το αυτό το μορσοεργαελίο πανάθεμα το κατά την λειτουργία του.

1/2 or 1/4 ?

Ευχαριστώ Κώστα. Δυστυχώς είναι 1/4. Ευτυχώς έχει το ρούτερ μου τέτοιο κόλετ. Συμφωνώ! Θέλουν μεγάλη προσοχή, λίγο λίγο το ρουτάρισμα.
Ως γνωστό, "Όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι."

Καλοδούλευτα αν και από ότι κατάλαβα ''έκανες λάθος στην διάμετρο του αξονα''?
Αυτά είναι 1/4 η 6.35mm σωστά?
Τι διάμετρο δουλεύεις?
Αν παρέλαβες 12/11 τσάμπα τσακώνομαι από το πρωί με τους τελωνειακούς μιας και περιμένω ένα δέμα που από 26/10 είναι στο '' ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ''

Ευχαριστώ!
Σωστά, εκεί την πάτησα.
Με το ρούτερ του Lidl, που σπάνια δουλεύω, 6 και 8 mm. Με το B&D που έχω μόνιμα, ανάποδα, στον πάγκο, 1/2".
Κάνε υπομονή και θα σου έρθει. Έχεις tracking number;

Ωραίο Παναγιώτη ...το έβαλα και εγώ στα Favorites του GearBest. Θα δούμε αφού μου στείλουν την πρώτη παραγγελία μου.... πάντως στην επικοινωνία με e-mail είναι αρκετά ευγενικοί.
Αν ένα δέμα έχει μέσα 5 πράγματα των 15 το κάθε ένα πληρώνουν τελωνείο σαν σύνολο του δέματος ή λαμβάνεται υπ´όψιν η κάτω των 20 αξία του κάθε τεμαχίου σαν αφορολόγητη ?? Αν κάποιος ξέρει.

Καλοδούλευτο Παναγιώτη. :grandpa:
Είναι πράγματι λίγο λεπτός αυτός ο άξονας για το συγκεκριμένο εργαλείο, αλλά όπως είπες κι εσύ, λίγο-λίγο.

Γύρισα κι εγώ και με περίμενε δωράκι από Κεφαλονιά... Δύο σκαρπέλα κι ένα σετ σιαγώνες...και κάτι Κινέζικα τρυπανάκια.

Κι ένα απ´ τα γκατζετάκια που έφερα μαζί μου.
Ένα σφυράκι με την κοιλιά γεμάτη κατσαβιδάκια, σαν μπάμπουσκα.

Attachments

• F4BB73EF-F403-41E9-A0BF-F28B0029FA80.jpg
    F4BB73EF-F403-41E9-A0BF-F28B0029FA80.jpg
    300.5 KB · Views: 194
  • 82EDCBE9-C586-493F-B63F-3CA3E130D69E.jpg
    82EDCBE9-C586-493F-B63F-3CA3E130D69E.jpg
    317.6 KB · Views: 191
  • 55E95DD8-D9C9-4FFC-8C3F-CD3B1DB5EA29.jpg
    55E95DD8-D9C9-4FFC-8C3F-CD3B1DB5EA29.jpg
    310.1 KB · Views: 191
Παναγιώτη καλορίζικα και καλές εργασίες.
Δεν θα σου πω εγώ ''προσοχή'' με αυτά, εσύ το γνωρίζεις πολύ καλύτερα αυτό.-bye-

Ευχαριστώ Γιώργο. Παθών!

Ωραίο Παναγιώτη ...το έβαλα και εγώ στα Favorites του GearBest. Θα δούμε αφού μου στείλουν την πρώτη παραγγελία μου.... πάντως στην επικοινωνία με e-mail είναι αρκετά ευγενικοί.
Αν ένα δέμα έχει μέσα 5 πράγματα των 15 το κάθε ένα πληρώνουν τελωνείο σαν σύνολο του δέματος ή λαμβάνεται υπ´όψιν η κάτω των 20 αξία του κάθε τεμαχίου σαν αφορολόγητη ?? Αν κάποιος ξέρει.

Νικόλα δεν γνωρίζω να σου πω για το συγκεκριμένο. Πάντα παραγγέλνω μεμονωμένα.

Γιατί τόση προσοχή κύριοι;Για πείτε....

Νικόλα όπως όλα τα εργαλεία, έτσι και το ρούτερ θέλει την πολύ μεγάλη προσοχή καθώς είναι πολύστροφο και δυνατό εργαλείο. Θέλει πολλά περάσματα το ξύλο προς επεξεργασία γιατί άμα
"μαγκώσει¨ με την δύναμη που έχει το ρούτερ δεν ξέρεις τι μπορεί να ακολουθήσει.
Εγώ πριν 2 χρόνια παρά λίγο να χάσω δάκτυλο και ούτε που το κατάλαβα. Την γλίτωσα πολύ φτηνά.

Καλοδούλευτο Παναγιώτη. :grandpa:
Είναι πράγματι λίγο λεπτός αυτός ο άξονας για το συγκεκριμένο εργαλείο, αλλά όπως είπες κι εσύ, λίγο-λίγο.

Ευχαριστώ πολύ Μπάμπη, αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ μόλις τα είδα.
Γύρισα κι εγώ και με περίμενε δωράκι από Κεφαλονιά... Δύο σκαρπέλα κι ένα σετ σιαγώνες...και κάτι Κινέζικα τρυπανάκια.

Κι ένα απ´ τα γκατζετάκια που έφερα μαζί μου.
Ένα σφυράκι με την κοιλιά γεμάτη κατσαβιδάκια, σαν μπάμπουσκα.

Καλορίζικες και καλοδούλευτες οι ωραίες παραλαβές σου.

Last edited by a moderator:
Με το καλό τα καλούδια σου κ. Babis.

Βάλε μπροστά τον τόρνο σου.
Μέχρι το Ρίον ακούγονταν οι λυγμοί της μοναξιάς του.

Τον άφησα λίγο μόνο του αλλά δεν τον ξέχασα, του έφερα κάμποσα δωράκια.
Από μεθαύριο ξεκινάει δουλειά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Κώστα. Δυστυχώς είναι 1/4. Ευτυχώς έχει το ρούτερ μου τέτοιο κόλετ. Συμφωνώ! Θέλουν μεγάλη προσοχή, λίγο λίγο το ρουτάρισμα.
Ως γνωστό, "Όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι."

Ευχαριστώ!
Σωστά, εκεί την πάτησα.
Με το ρούτερ του Lidl, που σπάνια δουλεύω, 6 και 8 mm. Με το B&D που έχω μόνιμα, ανάποδα, στον πάγκο, 1/2".
Κάνε υπομονή και θα σου έρθει. Έχεις tracking number;
Αύριο λογικά θα το έχω. Απάντηση από το τελωνείο στα emails που έστελνα από το πρωί. ''Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά είναι θέμα προτεραιότητας και ακόμα δεν έχει έρθει στα χέρια μας για να το εκτελωνησουμε. Και τελειώνει λέγοντας μου '' Υπάρχει και η περίπτωση να το δείτε στο τοπικό σας κατάστημα ΕΛΤΑ χωρίς να περάσει τελωνείο'' . Μετά από μια ώρα είχε κλείσει από το κέντρο διαλογής και είχε δρομολογηθεί για το τοπικό ΕΛΤΑ. Τυχαίο? 14 μέρες να έρθει από Κίνα και 20 μέρες ξεχασμένο στο τελωνείο. ''Θέμα προτεραιοτητας...''

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk