Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και μία δικια μου παραλαβη απο axminster.
Το evolution pen mandrel και αρκετα ακρυλικα.

20181205-125842.jpg

Ω ρε μάνα μου... Προβλέπω μαζική παραγωγή...
Άντε με το καλό... -bye-

(να δούμε εκείνους τους μύλους που πήραμε πότε θα τους φτιάξουμε...)

Καλοριζικα Κυριακο!!
Γιατι δεν τα ξεπακεταρεις πριν βγαλεις τη φωτο? Δεν φαινεται τιποτααπο τα καλουδια στις φωτο εκτος απο τις συσκευασιες τους που φαινονται μια χαρα :)

Μανωλη καλοριζικα και σε σενα! Το Jumbo εχει πολυ πρακτικα πραγματακια σε παρα πολυ καλες τιμες. Οι μαγνητες παρα πολυ χρησιμοι, αν και οχι τοσο δυνατοι σαν του lidl.

Σήμερα που τακτοποιούσα τα ξύλα που παρέλαβα χθές από Dictum, στο τσουβάλι με τα Αυστραλέζικα ξύλα, υπήρχε ένα χαρτί στον πάτο.
Ήμουν έτοιμος να το πετάξω, μαζί με το τσουβάλι, αλλά την τελευταία στιγμή λεω ας δω τι είναι αυτό; Το χαρτί ήταν κάποιες οδηγίες, πολύ χρήσιμες για μένα, στο πως πρέπει να διαχειριστώ τα συγκεκριμένα ξύλα.
Επειδή τις οδηγίες αυτές τις βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες, κι επειδή τα περισσότερα απ´ αυτά ισχύουν για όλα τα ξύλα που χρησιμοποιούμε, είπα να το αναρτήσω εδώ κι όποιος θέλει το διαβάζει.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    243.8 KB · Views: 268
.. Και όρεξη. Καθόλου όμως.

Απο αυτο οταν θα παραγγειλεις, βαλε μου και μενα 40 λιτρα σε παρακαλω.

Αυτό που σίγουρα έχω είναι μια τενοντήτιδα

Απο αυτο εχω να σου στειλω αν θες κι αλλο.

Ηρθαν και τα τελευταια ανταλλακτικα για την εστια απο την Γερμανια............ Μη φας εχει "γλαροσουπα".
Για να μην κατηγορουμε συνεχεια τους ελληνες, να επισημανω εδω και οτι οι γερμανοι, και μαλιστα μια εταιρια του μεγεθους της BSH (Bosch Siemens HausgerΓ te GmbH), π...οκρουουν αλυπητα.

Ενω ειχε ερθει order confirmation οτι ολα τα πραγματα εχουν αποσταλει, στον φιλο μου εφτασαν λειψα. Ο ανθρωπος δεν ηξερε τι ειναι αυτα που ειχα παραγγειλει, και δεν μπορουσε να τα ελεγξει.
Σημερα που μου τα εφερε, ελειπε απο μεσα ενας κωδικος, που ουτε στην αποδειξη ηταν χρεωμενος. (Τα λεφτα τα εχουν παρει ολα).
Υπηρχε και ενα "κο,,,οχαρτο" μεσα που ελεγε οτι ο συγκεκριμενος κωδικος ειναι backorder και θα παραλαβουν στις 3/12.

Ενημερωτικο email οτι εχει μενει κατι backorder δεν ειχε ερθει, παρολο που εχουν στειλει κανα δυο - τρια με π....ριες (newsletter κ.τ.λ.)

Μεχρι να ξεμπλεξω και να τσεκαρω τι εχει γινει, ερχεται email οτι στελνουν σημερα (χτες), αυτο που ελειπε.
Το οποιο φυσικα θα παραλαβει καποιος στη Γερμανια και πλεον θα πρεπει να το στειλει με ταχυδρομειο Ελλαδα.
Ευτυχως που ειναι μικρο και ελαφρυ.

Αν ομως ειχε παραγγειλει ο Μπαμπης εκεινα τα 40 λιτρα που λεω πιο πανω, θα τους το εστελνα πισω, για να μαθουν να ενημερωνουν οι ηλιθιοι.
Και φυσικα "θα τους εκανα τα μουτρα κρεας". Ασε που μπορει να σηκωνοταν και απο τον ταφο ο συγχωρεμενος ο Robert Bosch, να μου ζητησει συγνωμη!!!!!!!!!!!!

DSCN1889 (Small).JPG

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα πέρασα μια βόλτα από τα Jumbo για να πάρω πατάκια για το αυτοκίνητο.....................
Απο εμεπειρια σου λεω, τα φτηνιαρικα πατακια να τα προσεχεις. Εκτος του οτι δεν εχουν καλη προσφυση εκει που ακουμπουν στη μοκετα, μετα απο λιγη χρηση και πλυσιμο γινονται σαν "πανια", με αποτελεσμα να υπαρχει κινδυνος να "σουρουν" μπροστα στα πενταλ, και ειτε να μην κανουν επαναφορα (γκαζι), ειτε να εμποδιζουν την διαδρομη (φρενο).
Εχει συμβει ουκ ολιγες φορες.

13a91e4cff1d482898ab047f4497c901.jpg
14b44dfc32a77f1a6db67fb3d8e248bd.jpg

Παραλαβή από κάποιον που δεν τα εκτημουσε σωστά ! 5 ευρο και τα 2 made in USA . Ο αλουμινένιους Χάρακας είναι καμπιλότος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απο που Μανώλη??

Από ένα παλικάρι στο χωριό άδειαζε την αποθήκη του και δεν τα ήθελε ! Αύριο θα πάω να δω και τι αλλά έχει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kυριακο ωραιοτατα τα blanks!!
Mανωλη καλοριζικα. Τον χαρακα αυτου του ειδους τι θα τον κανεις?

Παραλαβη απο ebay διαφορων πρωτων υλων για κατασκευη οργονικων πυραμιδων με υγρο γυαλι..:))

45482807754_eee050fa24_b.jpg

Βλεπουμε διαφορα μεγεθη συρματος χαλκου απο 0.2χιλιοστα εως 1χιλιοστο, ρινισματα αλουμινιου και χαλκου και διαφορες πετρες/πετρωματα Quartz.

Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει η θεωρια των συγκεκριμενων πυραμιδων αλλα μονο το αισθητικο/κατασκευαστικο κομματι, αλλα αρκετοι φιλοι το θεωρουν κατι σαν feng sui!!

Καλορίζικες οι παραλαβές σας Κύριοι.
Μιχάλη αυτές οι οργονικές όπως λες πυραμίδες μ' αρέσουν πολύ. για να δούμε τι καλό θα φτιάξεις πάλι..
και αν δεν σου κάνει κόπο δώσε ένα λινκ για τα πετραδάκια.

Ευχαριστω Γιωργο, ναι ειναι πολυ ωραιες και εχουν μεγαλη περαση στη Ρουμανια.
Τις ειχα πρωτοδει πριν αρκετα χρονια μεσα σε ενα ταξι, την ειχε μου ειπε ο ταξιτζης για να διωχνει την κακη ενεργεια!!

Mε κατι τετοιο λεω να αρχισω
amethyst-orgone-pyramid-mysticwish-300x300.jpg

Λινκς αναλυτικα για ολα τα υλικα θα βαλω στο αλλο νημα με το υγρο γυαλι απο βδομαδα (φευγω αυριο για Ρουμανια). Ειναι παρα πολυ φτηνα ομως ολα.
https://www.ebay.com/itm/100g-Lot-N...var=572111974979&_trksid=p2057872.m2749.l2649

P9210072.jpg
παραλαβη προ διμηνου χαχαχα την δοκιμασα προσφατα ,αφου ρυθμιστει σωστα ειναι εξαιρετικη !!