.. Και όρεξη. Καθόλου όμως.
Απο αυτο οταν θα παραγγειλεις, βαλε μου και μενα 40 λιτρα σε παρακαλω.
Αυτό που σίγουρα έχω είναι μια τενοντήτιδα
Απο αυτο εχω να σου στειλω αν θες κι αλλο.
Ηρθαν και τα τελευταια ανταλλακτικα για την εστια απο την Γερμανια............ Μη φας εχει "γλαροσουπα".
Για να μην κατηγορουμε συνεχεια τους ελληνες, να επισημανω εδω και οτι οι γερμανοι, και μαλιστα μια εταιρια του μεγεθους της BSH (Bosch Siemens HausgerΓ te GmbH),
π...οκρουουν αλυπητα.
Ενω ειχε ερθει order confirmation οτι ολα τα πραγματα εχουν αποσταλει, στον φιλο μου εφτασαν λειψα. Ο ανθρωπος δεν ηξερε τι ειναι αυτα που ειχα παραγγειλει, και δεν μπορουσε να τα ελεγξει.
Σημερα που μου τα εφερε, ελειπε απο μεσα ενας κωδικος, που ουτε στην αποδειξη ηταν χρεωμενος. (Τα λεφτα τα εχουν παρει ολα).
Υπηρχε και ενα "κο,,,οχαρτο" μεσα που ελεγε οτι ο συγκεκριμενος κωδικος ειναι backorder και θα παραλαβουν στις 3/12.
Ενημερωτικο email οτι εχει μενει κατι backorder δεν ειχε ερθει, παρολο που εχουν στειλει κανα δυο - τρια με π....ριες (newsletter κ.τ.λ.)
Μεχρι να ξεμπλεξω και να τσεκαρω τι εχει γινει, ερχεται email οτι στελνουν σημερα (χτες), αυτο που ελειπε.
Το οποιο φυσικα θα παραλαβει καποιος στη Γερμανια και πλεον θα πρεπει να το στειλει με ταχυδρομειο Ελλαδα.
Ευτυχως που ειναι μικρο και ελαφρυ.
Αν ομως ειχε παραγγειλει ο Μπαμπης εκεινα τα 40 λιτρα που λεω πιο πανω, θα τους το εστελνα πισω, για να μαθουν να ενημερωνουν οι ηλιθιοι.
Και φυσικα "θα τους εκανα τα μουτρα κρεας". Ασε που μπορει να σηκωνοταν και απο τον ταφο ο συγχωρεμενος ο Robert Bosch, να μου ζητησει συγνωμη!!!!!!!!!!!!