Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη η μάσκα.
Πέταξα την παλιά πρέπει να πάρω και εγώ μια...

Ήρθαν και τα roloc από ali
dc120294d44d861d8e91ff818c243454.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, είχα χρησιμοποιήσει το δίσκο των 110mm σε φωτιστικά κήπου αλουμινίου, σε ρολό-γκαραζόπορτα, σε παλιά dexion ακόμα και σε παλιά πινακωτή για να βγάλω της βγάλω το χρώμα και να την βάψω και με βόλεψε πολύ.
Οπότε πήρα και καμιά 20ρια μικρά να τα χω

Σήμερα το μενού είχε & Κίνα (Banggood & AliExpress) αλλά & Ελλάδα (Θεσσαλονίκη - LedLine.gr & Αθήνα - Vardakas-Tools.gr).

Ωραία μέρα με τόσες παραλάβες! Τον πυρογραφο σκέφτομαι να τον πάρω κι εγώ.... Χρησιμοποιώ πολύ συχνά, έχω έναν της Weller και έναν του lidl. Σήμερα τους δούλευα και τους δύο μαζί γιατί άρχισαν να αργούν πολύ (ο Weller κυριως) Ήθελα να σε ρωτήσω όμως αν κολλάει όπως οι άλλοι.... Απλά ανεβάζεις θερμοκρασία; γενικά δουλεύει συνεχόμενα για πολύ ώρα σταθερά στον τρόπο γραφης-καψιματος;

Σε ευχαριστώ πολύ.

Λίγο που τον δούλεψα είναι άλλο πράγμα. Επάνω σε κομμάτι μαλακό ξύλο (πεύκο) πυρογραφεί σαν να γράφεις στην κυριολεξία με στυλό.

Θέλει εξοικείωση με το ποντεσιομετρο που ανεβάζει τις θερμοκρασίες κ τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Στα μείον του η θέση παρκαρίσματος του "στυλό" πάνω σε απλό λαμακι που δεν είναι καθόλου σταθερό (θα δουλέψει πατέντα εκεί).

Η τιμή του είναι επίσης "φρένο" αλλά είπαμε τα λάθη κ τα πάθη εδώ πληρώνονται.

Καλώς τα δέχτηκες μάστορα, καλές κατασκευές...
Στην πρώτη φωτογραφία αυτή η μίξη ντουί-φανάρι-κωλόχαρτο τι εκριβώς κάνει;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σε ευχαριστώ πολύ.

Λίγο που τον δούλεψα είναι άλλο πράγμα. Επάνω σε κομμάτι μαλακό ξύλο (πεύκο) πυρογραφεί σαν να γράφεις στην κυριολεξία με στυλό.

Θέλει εξοικείωση με το ποντεσιομετρο που ανεβάζει τις θερμοκρασίες κ τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Στα μείον του η θέση παρκαρίσματος του "στυλό" πάνω σε απλό λαμακι που δεν είναι καθόλου σταθερό (θα δουλέψει πατέντα εκεί).

Η τιμή του είναι επίσης "φρένο" αλλά είπαμε τα λάθη κ τα πάθη εδώ πληρώνονται.
τον συγκεκριμένο τον εχω και ειναι πολύ δυνατός δεν μπορεις να κανεις πυρογραφια με θερμοκρασία στους 750 βαθμούς παίρνει φωτιά το ξύλο

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλώς τα δέχτηκες μάστορα, καλές κατασκευές...
Στην πρώτη φωτογραφία αυτή η μίξη ντουί-φανάρι-κωλόχαρτο τι εκριβώς κάνει;
Έχει πάντως σχέση με το χαρτί υγείας!!!
Για τα βράδια στα 2 WC (δεν περιγράφω άλλο).

Τα πήρα 1 φθηνότερα πριν 22 ημέρες.
Βλέπω τον Κινέζο κάθε μήνα να τα τσιμπάει προς τα επάνω όλα.

https://m.banggood.com/E27-Infrared...older-Switch-p-1085107.html?rmmds=orderdetail

Ελπίζω να το ανοίγει το link γιατί γράφω με το κινητό.