Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδουλευτο το τηλεκονταρι Δημητρη, καλως ορισες παλι στο τσαρδι μας και ευχομαι περαστικα στον πεθερο σου.

Μου αρεσει η gardena σαν μαρκα εργαλειων κηπου καλη ποιοτητα και αξιοπιστη γενικοτερα. Μου θυμιζει λιγο την wolfcraft για καποιο λογο.

Δημήτρη πολύ γνωστά, δυστυχώς,αυτά τα προβλήματα...ήρθε η σειρά μας να τα αντιμετωπίσουμε...Για περαστικά δεν λέω,δεν γίνεται,για υπομονή θα πω!

Καλορίζικο το εργαλείο.Πρεπει να είναι πολύ δυνατό!!!

Σάς ευχαριστώ είς διπλούν συνάδελφοι.

Παναγιώτη όντως πολύ δυνατό,μέ μικρή σχετικά δύναμη.

Χτεσινη παραλαβη απο αμαζον αγγλιας. Τα ειχε προσφορα πριν κανα διβδομαδο με ~8 λιρες ευρω και τα δυο σετακια με δωρεαν μεταφορικα σαν add-on items.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07571ZQBY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07574Z28P/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Προσαρτηματα κωνοι που μπαινουν πανω στα πορτοκαλι bench cookies.
31446558957_08149b2517_b.jpg

Eνα σετακι (στα αριστερα) εχει βαση ακιδας και το αλλο σετακι στα δεξια εχει βαση πιο πλατια. Πολυ χρησιμα για να ακουμπας επιφανειες που θες να βαψεις.

Re: Χρήσιμα βίντεο, έξυπνες ιδέες, βελτιώσεις εργαλείων

Το χρώμα το σωστό!
949858264902f4e97d3a4917fd316a9a.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με αφορμή τις παραλαβές Μπάμπη και Gipsy, θυμήθηκα ότι είχα βάλει από καιρό στο πλάνο να μάθω πως δουλεύουν αυτά τα ρημάδια, με απώτερο σκοπό ό,τι μπορεί να φανεί χρήσιμο σε εργαλειοκατασκευές.
Όλα μαζί βγήκαν 14,00 από Αθήνα.
20181220_2143101_zps0hpq02ej.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χτεσινη παραλαβη απο αμαζον αγγλιας. Τα ειχε προσφορα πριν κανα διβδομαδο με ~8 λιρες ευρω και τα δυο σετακια με δωρεαν μεταφορικα σαν add-on items.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07571ZQBY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07574Z28P/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Προσαρτηματα κωνοι που μπαινουν πανω στα πορτοκαλι bench cookies.
31446558957_08149b2517_b.jpg

Eνα σετακι (στα αριστερα) εχει βαση ακιδας και το αλλο σετακι στα δεξια εχει βαση πιο πλατια. Πολυ χρησιμα για να ακουμπας επιφανειες που θες να βαψεις.
Αδελφέ αυτά Ελλάδα δεν υπάρχουν ;

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Χρήσιμα βίντεο, έξυπνες ιδέες, βελτιώσεις εργαλείων

Το χρώμα το σωστό!

:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Καλοδουλευτο Δημητρη!!!
Για να δεις τι καλο παιδι που ειμαι το μετέφερα εδω αντί να το διαγραψω....
χαχαχαχαχα

Τι να μας πείτε εσείς οι ΙΤ-ίδες ρε από εργαλεία; Μόνο το "βγές και ξαναμπές" ξέρετε... :flipout:

6108oR6u-yL._SX679_.jpg

Παραλαβη απο toolstore των δυο βασικων σκαρπελων kirschen απο την σειρα hobby (~30εκ μηκος) για τορνο. Επισης και το σετ σκαρπελων της proxxon απο amazon.de

46355774862_9c425bc384_b.jpg

Στη φωτο πανω το σετακι σκαρπελων της Proxxon και κατω τα δυο μεγαλα.

H μικρη σειρα σκαρπελων της Proxxon ειναι πραγματικα αριστα εργαλεια αλλα ειναι ΠΑΡΑ πολυ μικρα -ειδικα για μοντελισμο- και δυσκολευονται σε μεγαλυτερα τεμαχια. Τα μεγαλα σκαρπελα λοιπον θα κανουν την αρχικη βρωμοδουλεια και μετα θα αναλαμβανουν τα μικρα για τις λεπτομεριες.

Θα παραγγειλω και τα υπολοιπα ειδη σκαρπελων της Γερμανικης σειρας χομπυ της Kirschen καθως η ποιοτητα τους ειναι παρα πολυ καλη σε σχεση με την τιμη τους. Οι τιμες που τα εχει το toolstore ειναι αριστες!

Βλεπω ξεκαθαρα τωρα οτι η αιτια που πουλησα δυο φορες τους τορνους που ειχα στο παρελθον ηταν τα σκαρπελα. Αυτα ειναι το Α και το Ω τελικα.

Αλλος ενας στο σωστο δρομο!
:SFGSFGSF:

Το χρώμα το σωστό!

Με αφορμή τις παραλαβές Μπάμπη και Gipsy, θυμήθηκα ότι είχα βάλει από καιρό στο πλάνο να μάθω πως δουλεύουν αυτά τα ρημάδια, με απώτερο σκοπό ό,τι μπορεί να φανεί χρήσιμο σε εργαλειοκατασκευές.
Όλα μαζί βγήκαν 14,00 από Αθήνα.
20181220_2143101_zps0hpq02ej.jpg
Πρεπει και γω να ασχοληθω, οταν βαρεθω με ολα τα υπολοιπα...

Παρελαβα και γω σημερα. Για DTD155 πηγαινα ...
με αυτο εφυγα σε δελεαστικη τιμη! ( solo το εργαλειο, μερος πακετου εξου και το κουτι.)

Μιλαμε τυφωνας! Καθαριοτητα αυλης, κηπου και δρομου στο π&φ χωρις σκουπες ή λαστιχα νερο!
Πρεπει να παω τωρα ενα διπλο φορτιστη μονο...

Ωραίο "εργαλειάκι" Deathlok. Καλοδούλευτο.

Ωραίο "εργαλειάκι" Νεκτάριε. Καλοδούλευτο. Για πιστολάκι μαλλιών κάνει αυτό ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το χρώμα το σωστό!

Ωραίο "εργαλειάκι" Deathlok. Καλοδούλευτο.

Ωραίο "εργαλειάκι" Νεκτάριε. Καλοδούλευτο. Για πιστολάκι μαλλιών κάνει αυτό ?
Κανει, απλα μετα θα πρεπει να ψαχνεις το κεφαλι σου...

τιμή ο φυσητήρας?
100

36βολτος φυσητηρας!! Καλοριζικος Νεκταριε!!
Εδω καποιοι καλοι 18βολτοι σε παιρνουν και σε σηκωνουν, φανταζομαι αυτος!! Δουλευει με μια μπαταρια, δηλαδη μονο με 18βολτ αν θες?

Καλοδουλευτα τα ηλεκτρονικα Δημητρη! Τι ακριβως ειναι?