Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παντως συναδελφοι ειναι σαν να πηγαινουμε στο νημα με τους φακους λεντ και να λεμε σε καποιον που πηρε εναν επωνυμο φακο των 60 ευρω (αδιαβροχο, με αντοχη στις πτωσεις, με αριστη ποιοτητα κατασκευης, εργονομικο, με ειδικα κυκλωματα προστασιας και διαχειρισης ενεργειας κλπ κλπ) οτι καλυτερα θα εκανε να επαιρνε εναν κινεζικο φακο με 5 ευρω που εχει και λειζερ και σφυριχτρα πανω του.

Ειτε να του λεμε οτι αντι τον φακο μπαταριας που ηθελε και αγορασε, καλυτερα να επαιρνε ενα φωτιστικο ρευματος αλογονου που ειναι και πιο ισχυρο...:grinning-smiley-043

Παντως συναδελφοι ειναι σαν να πηγαινουμε στο νημα με τους φακους λεντ και να λεμε σε καποιον που πηρε εναν επωνυμο φακο των 60 ευρω (αδιαβροχο, με αντοχη στις πτωσεις, με αριστη ποιοτητα κατασκευης, εργονομικο, με ειδικα κυκλωματα προστασιας και διαχειρισης ενεργειας κλπ κλπ) οτι καλυτερα θα εκανε να επαιρνε εναν κινεζικο φακο με 5 ευρω που εχει και λειζερ και σφυριχτρα πανω του.

Ειτε να του λεμε οτι αντι τον φακο μπαταριας που ηθελε και αγορασε, καλυτερα να επαιρνε ενα φωτιστικο ρευματος αλογονου που ειναι και πιο ισχυρο...:grinning-smiley-043
Χαχαχαχα δεν λέω έχεις ένα δίκιο. Εγώ χιουμοριστικά το έγραψα. Όμως όταν για ενα ράδιο που μουσική και κανένα σταθμό θα ακούει κάποιος είναι υπερβολικό το ποσό των πάνω κάτω 170 ευρώ, όμως το σημαντικότερο είναι ότι δεν αξίζει τόσα αυτό είναι που με τρώει εμένα . Θα σου φέρω ένα παράδειγμα
Η cat ας πούμε που βγάζει κινητά τηλέφωνα , έχει τις τιμές στα ύψη ένα κινητό που τα χαρακτηριστικά στο hardware του αντιστοιχούν σε κινητό γύρο στο 80 το πουλάει γύρο στα 250 από τα 80 αν βάλεις τα καλουδια πχ ενισχυμένο περίβλημα, ip68 κλπ άντε να το πας 120με 150. Οπότε τα υπόλοιπα είναι για το brand name.

Πάντως το θεωρώ αμαρτία κάποιου που δεν του περισσεύουν να το πάρει λόγο ότι με αυτά τα λεφτά παίρνει ένα καλό εργαλείο για την δουλειά του. Όμως κάποιος που τα έχει οκ ας το πάρει ξέροντας όμως την υπέρκοστολόγηση του.
Τέλος την αποψη μου λέω και δεν έχω σκοπό να προσβάλλω καποιον.

Παιδια ολες οι αποψεις σεβαστες.
Αλλιως θα ειχαμε ολοι τα ιδια εργαλεια και θα λεγομασταν και με το ιδιο ονομα.
Αλλος επιλεγει iPhone X και αλλος XIAOMI με τις ιδιες δυνατότητες.
Αρκει να εισαι ευχαριστημενος αυτο μετραει. Τωρα τα εργαλεια ειναι συνώνυμα με το παθος για εμας ολους πιστευω οποτε ας μας συγχωρεθει η οποια "σπαταλη".

Παραλαβη απο toolstore.gr τριων ακομα σκαρπελων μαρκας Kirchen καθως τα δυο πρωτα που αγορασα για δοκιμη μου αρεσαν πολυ. Αριστη ποιοτητα μεταλλου HSS.

32618409068_b2b12d36e1_b.jpg

Τα νεα σκαρπελα ειναι τα τρια πρωτα απο πανω. Αγοραστηκαν επισης τρυπανια ~45εκ μηκος SDS για μπετον, τετρακοπα, 8 και 12μμ. Μαρκα Hauser..
Κατω ειναι τα δυο σκαρπελακια που συμπληρωνουν την σειρα Hobby της Kirschen. To μεγεθος των σκαρπελων ειναι απο 30 εως 35εκατοστα.
Κοστισαν 13 ευρω το σκαρπελο, τιμη παρα πολυ καλη για την ποιοτητα τους. Το toolstore εχει απο τις καλυτερες τιμες σε αυτα!!

Διδαγμα:
Oποιο μεγεθος τορνου και να αγορασεις, θελεις επιπλεον 1-2 φορες την αξια του για αναλωσιμα και προσαρτηματα ωστε να λειτουργησει σωστα. Σε κανενα αλλο εργαλειο δεν νομιζω να συμβαινει αυτο το κακο!! :)))

Μπα Μιχάλη ,στα ρούτερ είναι χειρότερη η κατάσταση . Τα καλά κοπτικά κοστίζουν πιο πολύ και από το μηχάνημα .

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλα στο ρουτερ μπορεις να κανεις μια ερασιτεχνικη δουλεια και με φτηνα κοπτικα. Φτηνα εχω και ειναι οκ για τις αναγκες μου.
Στον τορνο ομως αν δεν αγορασεις σοβαρα σκαρπελα αρκετων τυπων, δεν κανεις τιποτα. Αν δεν αγορασεις εξτρα τσοκ (και οχι μονο ενα) για να πιανει το ξυλο καλυτερα, δεν κανεις τιποτα. Αν δεν αγορασεις τροχιστικα, εχεις θεμα...κλπ κλπ
Τωρα αν θες να φτιαχνεις κατι ιδιαιτερο, στυλο πχ, θες ολοκληρο στρατο απο αναλωσιμα καθε φορα. Αν θες να γυαλιζεις οτι φτιαχνεις, εκει να δεις πραμα που υπαρχει και σαλευει. Μην το συζηταμε, ο τορνος ειναι φυρα μεγαλη :)))

Ξυπνάω σήμερα νωρίς (ως συνήθως) βλέπω στην τραπεζαρία το μελομακάρονο του Άι Βασίλη δαγκωμένο.
Oπότε τρέχω αμέσως κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο & βρήκα το ένα δώρο μου !

Ακολούθησε γρήγορο Unboxing & χαμόγελα έως τα αυτιά ! ! !

Έκκεντρο Περιστροφικό Τριβείο DEWALT - DWE 6423

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8930#texnika

Καλορίζικο και καλοδούλευτο συνονόματε!
Ποιοτικός ο Αι Βασίλης,χαλάλι το μελομακάρονο :) :)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο και καλοδούλευτο συνονόματε!
Ποιοτικός ο Αι Βασίλης,χαλάλι το μελομακάρονο :) :)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι όντως !!!

Πανάλαφρο (σε σχέση με το Bosch που έχω), μακρύ καλώδιο, όμορφο πιάσιμο, πολύ βολικός ο μπροστινός του διακόπτης (on - off), δίσκος 125 mm, ντιζαϊνάτο !!!
Να σαι καλά Άγιε μου Βασίλη.

--------------------------------------------
Σε ευχαριστώ & εσένα Κυριάκο.

Αυτό το made in Mexico μου άρεσε παραπάνω!!! Καλά τριψιματα!

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλοδούλευτο Κώστα. Φτιαγμένο την 49η βδομάδα του 2017 στο Μέχικο. Θα μυρίζει "τσίλι" και καυτή σώς. χε χε . Θετικό η ρύθμιση στροφών , που τα αντίστοιχα παλμικά της ίδιας κατηγορίας τιμής δεν έχουν .

καλοδούλευτο Κώστα. Φτιαγμένο την 49η βδομάδα του 2017 στο Μέχικο. Θα μυρίζει "τσίλι" και καυτή σώς. χε χε . Θετικό η ρύθμιση στροφών , που τα αντίστοιχα παλμικά της ίδιας κατηγορίας τιμής δεν έχουν .

Ναι & το "γκάζι" του έχει ωραία διαβάθμιση / κλιμάκωση.

Μωρέ καλά το παινεύουμε αλλά για να το δούμε & στην πράξη τι ......ψάρια θα πιάσει !

Καλές παραλαβές συνάδελφοι..
Εμένα δεν θα μου φέρει κάτι ο Άγιος Βασίλης γιατί δεν ήμουν καλό παιδάκι μου είπε... του χρόνου πάλι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι & το "γκάζι" του έχει ωραία διαβάθμιση / κλιμάκωση.

Μωρέ καλά το παινεύουμε αλλά για να το δούμε & στην πράξη τι ......ψάρια θα πιάσει !
Με τέτοιο ψαρά συναγρίδα θα βγάλει !

Καλές παραλαβές συνάδελφοι..
Εμένα δεν θα μου φέρει κάτι ο Άγιος Βασίλης γιατί δεν ήμουν καλό παιδάκι μου είπε... του χρόνου πάλι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εσένα θα στα φέρει ο Αγ. Βαλεντίνος !!!

Με τέτοιο ψαρά συναγρίδα θα βγάλει !

:flipout:

Είναι ο χρόνος μου πιεσμένος πλέον...............