Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα σε ολουσ κυριοι, Κυριακο ποσα ml ειναι το μπουκαλακι;

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε όλα δίνεις λύσεις Μιχάλη. μπράβο σου. μ ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και επιδιορθώνεις την όποια ατέλεια. στροφάρει το μυαλό σου δηλαδή.

Υ.Γ. ρε μπας κι είναι απ την πολύ μελέτη ; :flipout: (χωρίς παρεξήγηση έτσι ;)

Ευχαριστώ φιλε.
Χειροκινητα εκοψα απο το φακελακι και την κολλησα στο μπουκαλακι ωστε να ξερω τι χρησιμοποιω και τα να παραγγειλω οταν τελειωσει!
Δεν εχουν καποια διαφορα απλα ειναι αλλη συσκευασια.
Κονιορτοποιημενη μπογια σκονη δλδ ειναι η ερμηνια του.

250 ml ειναι το τελικο προιον ετοιμο προς χρηση και προκυπτει με φακελακια των 5 η των 12 γραμμαρίων αναλογως την αποχρωση.

Γιωργο αυτα ειναι τα stain που λεγαμε σε αλλο νημα η αλλιως ανιλινες που σημαινει υδατοδιαλυτα χρωματα σε σκονη. Εφαρμόζονται σε ξυλα και διατηρουν εμφανή τα νερα του ξυλου.

Δυστυχώς αγοραστηκαν απο τον ιδιο τον αντιπρόσωπο αλλα εκει που θα περιμενε κανεις να τα παρουμε οικονομικοτερα εγινε το αντίθετο. Τα βρισκεις στο εμποριο με 2.2 η 2.5 ευρω ενω εμεις τα πηραμε προς 3.4 ευρω το καθενα.
Φαγαμε ενα καπελάκι 10ευρω στην δεκαδα που αγορασα με τον Μπαμπη.
Σε καμια περιπτωση δε φταιει ο Κωστης αλλα εγω που δεν τον ενημερωσα ποσο κοστιζουν.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιωργο αυτα ειναι τα stain που λεγαμε σε αλλο νημα η αλλιως ανιλινες που σημαινει υδατοδιαλυτα χρωματα σε σκονη. Εφαρμόζονται σε ξυλα και διατηρουν εμφανή τα νερα του ξυλου.

Καλά και οι αποχρώσεις δεν επηρεάζουν την εμφάνιση των νερών ;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

250 ml ειναι το τελικο προιον ετοιμο προς χρηση και προκυπτει με φακελακια των 5 η των 12 γραμμαρίων αναλογως την αποχρωση.

Δυστυχώς αγοραστηκαν απο τον ιδιο τον αντιπρόσωπο αλλα εκει που θα περιμενε κανεις να τα παρουμε οικονομικοτερα εγινε το αντίθετο. Τα βρισκεις στο εμποριο με 2.2 η 2.5 ευρω ενω εμεις τα πηραμε προς 3.4 ευρω το καθενα.
Φαγαμε ενα καπελάκι 10ευρω στην δεκαδα που αγορασα με τον Μπαμπη.
Σε καμια περιπτωση δε φταιει ο Κωστης αλλα εγω που δεν τον ενημερωσα ποσο κοστιζουν.
Φωτιααααααα!

Εγω ειχα παρει τα πρωτα απο το φαρμακειο Σαλλονικης στα 2,5 Μεχρι τα βρηκα εδω διπλα στο 1,5 /φακελακι.
Εχει αρκετη ποσοτητα αλλα δεν εχει ολα τα διαθεσιμα νουμερα!

Οπωσ και να χει συμφερουν οι ανιλινεσ Κυριακο εγω παιρνω τα lasur 1,60 τα 80 ml δεν ξερω μονο αν διαφερουν ωσ βαφη απο οτι ειδα και απο τα παιδια πιυ την χρησιμοποιουν ειναι πολυ καλη

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ από johnart.gr τα ίδια με τον Κυριάκο.
684466d2651526706c8e020f6404375a.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ευχαριστώ Κυρ, Μιχάλη και Νεκ.

Μιχάλη πήρα ιμιτασιον 4Ah μπαταρίες από Γερμανία.(EBAY). Απ' ότι είδα μετά είναι κινέζικες. :laugh::laugh:

Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας.

Ναι κινεζικες ειναι ολες οι ιμιτασιον. Ακομα και αυτες που εχω παρει για τις φωτογραφικες μου μηχανες. Οι περισσοτερες ειναι μια χαρα, δεν εχω προβλημα με αυτο.

Αρα οταν ευκαιρισεις Παναγιωτη, βαλε ενα λινκ απο τον Γερμανο Ebay να το εχω υποψη.

Καλορίζικα σε όλους. Ας βάλω κ εγώ κάτι ψιλό πράγματα μιας και ζήλεψα το μικρό knipex. Τα πενσακια είναι για τον μικρό. Βαρέθηκα να παίρνω πλαστικά και να τα χαλάει! Ο ανιχνευτής, όχι κάτι ιδιεταιρο, αν και fluke. Βλέπει ρεύμα, αλλά δύσκολα μέσα από τοίχο. Αναμενόμενο
484aa69c3928c4c8bc5d5b87cf75ae42.jpg
9e42e56d270a67798f34dff55295edd5.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι κινεζικες ειναι ολες οι ιμιτασιον. Ακομα και αυτες που εχω παρει για τις φωτογραφικες μου μηχανες. Οι περισσοτερες ειναι μια χαρα, δεν εχω προβλημα με αυτο.

Αρα οταν ευκαιρισεις Παναγιωτη, βαλε ενα λινκ απο τον Γερμανο Ebay να το εχω υποψη.

Μιχάλη ίσως σε ενδιαφέρει και αυτό : https://www.computron.gr/2000mah-10...s50-2a-ps60-ps70-gdr-gmf-gos-gsb-gsr-gus.html
Μπαταρίες ημιτασιον Bosch 10,8 2A στα 14,88 .

Τελεια γκατζετακια Νικο. Και ο ανιχνευτης και τα μικρα Κνιπεξίδια.

Για το Fluke βαλε κανα λινκ. Χρησιμοποιω πολυ συχνα αυτο το εργαλειο και εχω 2-3 κινεζικα που κανουν δουλεια, αλλα ειπαμε σε ρευμα ας ειμαστε προσεκτικοι.

++

Hλια ευχαριστω για το λινκ, το κραταω στα υποψη, πολυ ενδιαφερον. Θα τον ρωτησω αν μπορει να φερει και για αλλες μαρκες. Ουτως η αλλως απο εκει που τα εισαγει, σιγουρα θα μπορουν να του βρουν.

Πολλές παραλαβές βλέπω και μάλιστα ποιοτικές! Μαστόρια καλοδούλευτα όλα. :a0210:

Πήρα κι εγώ κάτι ψιλοπράγματα σήμερα, ένα απ´ αυτά ήταν και το φλογιστράκι αυτό. Το προηγούμενο που είχα μου χάλασε και είπα να το αντικαταστήσω με κάποιο με ηλεκτρονική ανάφλεξη.
Αυτό το πήρα απ´ το cook-shop κι όταν πήγα να πληρώσω η κυρία στο ταμείο μου λέει:
- Θα σας πω κι ένα κόλπο για όταν καίτε τη ζάχαρι στην creme brulee...
- Κυρία μου ευχαριστώ πολύ αλλά δεν πρόκειται ποτέ μ´ αυτό να κάψω ζάχαρι σε creme brulee...
Ρόμπα γίναμε... :p

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    334.1 KB · Views: 132
Ωραίος Μπάμπη! Αντέ και μια χύτρα τώρα! Ο ανιχνευτής Μιχάλη είναι από εδώ https://protool.gr/fluke-1ac-ii-endeiktiko-tasews-200-1000-vac-me-diakopth
Σίγουρα το ρεύμα θέλει προσοχή. Πιο πολύ σαν διαγνωστικό βλαβών το θέλω, σε κομμένο καλώδιο, αποαυνσεμςνςς επαφές κλπ.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk