Γιωργο αυτα ειναι τα stain που λεγαμε σε αλλο νημα η αλλιως ανιλινες που σημαινει υδατοδιαλυτα χρωματα σε σκονη. Εφαρμόζονται σε ξυλα και διατηρουν εμφανή τα νερα του ξυλου.
Φωτιααααααα!250 ml ειναι το τελικο προιον ετοιμο προς χρηση και προκυπτει με φακελακια των 5 η των 12 γραμμαρίων αναλογως την αποχρωση.
Γιωργο αυτα ειναι τα stain που λεγαμε σε αλλο νημα η αλλιως ανιλινες που σημαινει υδατοδιαλυτα χρωματα σε σκονη. Εφαρμόζονται σε ξυλα και διατηρουν εμφανή τα νερα του ξυλου.
Δυστυχώς αγοραστηκαν απο τον ιδιο τον αντιπρόσωπο αλλα εκει που θα περιμενε κανεις να τα παρουμε οικονομικοτερα εγινε το αντίθετο. Τα βρισκεις στο εμποριο με 2.2 η 2.5 ευρω ενω εμεις τα πηραμε προς 3.4 ευρω το καθενα.
Φαγαμε ενα καπελάκι 10ευρω στην δεκαδα που αγορασα με τον Μπαμπη.
Σε καμια περιπτωση δε φταιει ο Κωστης αλλα εγω που δεν τον ενημερωσα ποσο κοστιζουν.
Ναι κινεζικες ειναι ολες οι ιμιτασιον. Ακομα και αυτες που εχω παρει για τις φωτογραφικες μου μηχανες. Οι περισσοτερες ειναι μια χαρα, δεν εχω προβλημα με αυτο.
Αρα οταν ευκαιρισεις Παναγιωτη, βαλε ενα λινκ απο τον Γερμανο Ebay να το εχω υποψη.
Αμα θελει καποιος ας μου πει ν δω τι εχει, να σας στειλω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.